Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ 4ο ΡΑΪΧ (Ή ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 3ου ΡΑΪΧ ) ΑΦΑΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΗΘΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟ ΕΥΡΩ!!!


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ






Σε 300 δισ. ανέρχονται όσα μας χρωστά από το κατοχικό δάνειο
Το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων μπορεί να τελεσφορήσει μόνο αν καταλάβουμε την σύγχρονη απειλή από τον γερμανικό ηγεμονισμό για ΟΛΕΣ τις χώρες και τους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου.

Το δοσιλογικό πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, που προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με νύχια και δόντια, υπονομεύει την διεκδίκηση της επιστροφής του κατοχικού δανείου που ανέρχεται, σύμφωνα με νεότερη έρευνα, σε 300 δισ. ευρώ.
Αυτά και πολλά άλλα, επίσης, ειπώθηκαν σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν αυτές τις ημέρες.


Στην συνάντηση των Βρυξελλών για την δημιουργία ενός Μετώπου Κινημάτων του Νότου σαν μοχλού για την κατεδάφιση της ευρωενωσιακής ολιγαρχικής δομής που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και στην παρουσίαση του βιβλίου του Τζανέτου Γκούσκου για τις γερμανικές αποζημιώσεις (Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου).



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ



Κυρίες και Κύριοι,
Οι προηγούμενοι ομιλητές αναφέρθηκαν στην γερμανική κατοχή του 1940-44. Σήμερα όμως έχουμε μια νέα κατοχή. Μια νέα γερμανική κατοχή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το ιστορικό και οικονομικό πλαίσιο των γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων και οφειλών είναι λίγο πολύ γνωστό. Υπάρχουν πολίτες, συλλογικότητες (χωρίς κυβερνητική βοήθεια και συμμετοχή) που δούλεψαν το θέμα αυτό και συνεχίζουν με επιτυχία να το δουλεύουν.

Εμείς (ως Δυνάμεις της Κοινωνίας) θα εστιάσουμε σε σημεία που μένουν αφώτιστα από την συστηματική παραπληροφόρηση των ΜΜΕ.
Μετά την πτώση του τείχους στο Βερολίνο και την επανένωση των δυο Γερμανιών πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα η ενωμένη Γερμανία να αποκαταστήσει τις ναζιστικές θηριωδίες που διέπραξε εναντίον της χώρας μας και του λαού μας. Το οφείλει πρώτον και κύριον στον εαυτό της για να αποδείξει στην διεθνή κοινότητα ότι είναι ένα κράτος δικαίου, αναγνωρίζει τα ιστορικά του εγκλήματα και έμπρακτα μετανοεί για αυτά. Είναι όμως έτσι; Μπορεί να το κάνει;

Η αλαζονεία του ισχυρού δυστυχώς είναι κακός σύμβουλος. Σήμερα στην Ευρωπαϊκή ένωση δεν υπάρχει δημοκρατία. Ηγεμονία και Δημοκρατία είναι δυο καταστάσεις ασύμβατες. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια νέα κατοχή, για μια ακόμα φορά. Το εγχώριο ελληνικό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με μεθοδεύσεις του γερμανικού παρακράτους της Siemmens και των άλλων ολιγαρχικών κέντρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των χρηματοπιστωτικών διεθνών μονοπωλίων – παρανόμησαν, παραποίησαν τα στατιστικά στοιχεία του χρέους της χώρας μας ώστε να μπούμε σε επιτήρηση. 

Υπογράφηκε δανειακή σύμβαση με όρο την κατάλυση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Οριστικά και αμετάκλητα. Μετέφεραν τις όποιες μελλοντικές οικονομικές μας διαφορές επίλυσης στο αποικιακό Αγγλικό Δίκαιο για εκδίκαση.

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δεν είναι ξέχωρο με το τι ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να το δούμε σε αλληλεξάρτηση με την πολιτική πραγματικότητα της Ε.Ε. Δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες ως προς το ποιος κινεί τα νήματα.

Η σημερινή οικονομική κατοχή της χώρας μας - ως προς τη βία που ασκείται στο λαό μας - έχει τα ίδια χαρακτηριστικά εξόντωσης που γνωρίζουμε σε μια αποικία Χρέους. Πείνα, εξαθλίωση, διαφθορά, αυτοκτονίες, φτώχια, ανεργία, ψυχικά νοσήματα, πλήρη καταστροφή της οικονομίας, κατάρρευση κοινωνίας και διοίκησης.

Η σημερινή Ελλάδα (εκεί που την οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ και της Ε.Κ.Τ), έχει χαρακτηριστικά ενός failed state, ενός κατεστραμμένου κράτους. Οι πολιτικές αυτές συνιστούν τεκμηριωμένη γενοκτονία του Ελληνικού λαού. 

Ήδη έχουν κατατεθεί στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης μηνύσεις πολιτών για την ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα. Μια ανθρωπιστική καταστροφή που ασκείται από την Τρόϊκα υπό την ηγεμονική βίαιη βάρβαρη επιμονή της Γερμανίας.

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι Έλληνες που φωνάζουμε ότι η Γερμανία είναι το πρόβλημα της Ευρώπης. Κι άλλοι λαοί του Νότου λένε το ίδιο γιατί βλέπουν τα αποτελέσματα ενός οικονομικού ολοκληρωτισμού να τους λιώνει. Ο οικονομικός αυτός ολοκληρωτισμός προέρχεται από τον πολιτικό ολοκληρωτισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας Ε.Ε, ενός αντιδημοκρατικού μορφώματος που στήθηκε για να ανορθώσει την Γερμανία, να ισχυροποιήσει την Γερμανική ηγεμονία και να την οδηγήσει σε νέες θηριωδίες.


Ως εκ τούτου το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων για να μπορέσει να τελεσφορήσει οφείλει να λάβει υπ’ όψιν του την σύγχρονη Γερμανική απειλή.

Μόνος δρόμος ή συνεργασία των λαών-εθνών του Νότου ενάντια στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, ενάντια στην Γερμανική ηγεμονία και την τραπεζική ολιγαρχία, τους αποκαλούμενους banksters. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός. Το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό στη χώρα μας προσπαθεί με νύχια και δόντια να κρατηθεί στην εξουσία για να μην χάσει στην κυριολεξία το κεφάλι του.

Στο επίπεδο της Ευρώπης τώρα. Ένα μέτωπο των κινημάτων του Νότου θα συνέβαλε αποφασιστικά και θα βοηθούσε στην κατεδάφιση αυτής της Ε.Ε της ολιγαρχίας και του ολοκληρωτισμού και την ανάδυση μιας άλλης Ευρώπης (των λαών-εθνών), μέσω μιας νέας αρχιτεκτονικής (από τα κάτω προς τα επάνω).

Το όραμα μιας άλλης Ευρώπης είναι υπαρκτό, ζωντανό και βαθύτατα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.
Για να επιτευχθούν αυτά συμφωνούμε και συγχαίρουμε κι εμείς με αυτήν την διπλή πρωτοβουλία του Νότη Μαριά:
1- Δημόσια αναφορά (συζήτηση) εντός του κόλπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μοχλός πίεσης για τις περαιτέρω πολιτικές και νομικές διαδικασίες. Πιστεύουμε ότι οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να ενημερωθούν επ’ αυτού.
2- Δημιουργία του Μετώπου των Κινημάτων του Νότου
Σταύρος Βιδάλης
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χαιρετισμός από την ΚΥΠΡΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Aπο την ημικατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό νήσο της Κύπρου, σας στέλουμε θερμό χαιρετισμό στην Συνάντηση για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και την επιστροφή των ελληνικών αρχαιολογικών θησαυρών. Χαιρετίζουμε αυτήν σας την προσπάθεια και τον στόχο της, δηλαδή την Δημόσια ακρόαση στο Ευρωκοινοβούλιο με θέμα τις Οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι οφειλές αυτές που ανέρχονται σε πολλά δις θα πρέπει να επιστραφούν αμέσως, διότι σε αντίθετη περίπτωση η Ένωση θα έχει την ευθύνη για ένα δεύτερο ακόμη έγκλημα εναντίον του Ελληνισμού, το οποίο προστίθεται στα σκληρά οικονομικά μέτρα της ευρωπαϊκής έμπνευσης Τρόϊκας και στις θανατερές συνέπειές τους, Έχουμε την άρνηση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό με την ανοχή, αλλά και την σιωπή των οργάνων της Ε.Ε. 

Αφήνεται η Ελλάδα να καταστρέφεται και να διαλύεται μπροστά στα μάτια των κατ΄όνομα ανθρωπιστών ηγετών των Βρυξελλών και της Γερμανικής κυβέρνησης. Μιάς κυβέρνησης που υπονομεύει την Ευρωπαϊκή προοπτική και την οποίαν δίκαια οι ευρωπαϊκοί λαοί ονομάζουν Δ΄Ράιχ. Μιας Κυβέρνησης της οποίας η πολιτική θα αποβεί μοιραία για την Ευρώπη, αλλά και για την ίδια την Γερμανία.

Το δάνειο που έκανε η Ελλάδα προς την ηγέτιδα του Άξονα χρονολογείται από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 1942 και το πρακτικό έχει την υπογραφή του τότε Έλληνα πρωθυπουργού, του Υπουργού των Οικονομικών και αφ΄ετέρου των εντεταλμένων και ειδικών πληρεξουσίων από πλευράς του Άξονα. Είναι μία ιστορική πράξις καταγεγραμμένη, ένα αναγκαστικό δάνειο, ένα στίγμα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η άρνηση αποπληρωμής ισοδυναμεί με τη συνέχιση της βάρβαρης αυτής πράξης, η οποία πλέον ιστορικά παίρνει τη θέση της δίπλα στα στυγερά εγκλήματα της γερμανικής κατοχής. 

Ιδιαίτερα σήμερα, μέσα σε συνθήκες οικονομικής κατάρρευσης, όταν εκατομμύρια Έλληνες ωθούνται στη στέρηση και στην εξαθλίωση, η ανοχή της Ευρώπης των Βρυξελλών αποτελεί έναν καινούργιο πόλεμο ενάντια στην Ελλάδα και τον Λαό της. Μα, επιτέλους, αυτή η αντιμετώπιση είναι συμβατή με τα οράματα και τις ευρωπαικές αξίες, την θέληση των λαών της και των ιστορικών πεπρωμένων της;

Η Ελλάδα και οι Λαοί του Νότου που δίδαξαν τον Μεσογειακό Ανθρωπισμό βιώνουν σήμερα τις απάνθρωπες συνθήκες που επιβάλλει από τις Βρυξέλλες μία γραφειοκρατική ελίτ, μη νομιμοποιημένη, που δεν εκλέγεται αλλά διορίζεται, για να φέρει σε πέρας ένα Σχέδιο προκαθορισμένο απο το ξεκίνημα Ένωσης. Το Σχέδιο καθόρισαν συγκεκριμένα σκοτεινά τοκογλυφικά συμφέροντα καρτέλ και τραπεζών με τρόπο που να φαίνεται αλλά τίποτα να μην είναι δημοκρατικό. Οι άνθρωποι που διετέλεσαν σύμβουλοι των ναζί και του Χίτλερ και που καταδικάστηκαν από την Νυρεμβέργη και φυλακίστικαν, ήταν οι επί κεφαλής της Γερμανικής πετροχημικής βιομηχανίας και του περιβόητου καρτέλ των φαρμάκων πριν και κατά τον πόλεμο. 

Τα ίδια αυτά καρτέλ φρόντισαν και έβγαλαν τους ανθρώπους τους άρον-άρον από τις φυλακές αρχές δεκαετίας του ' 50, για να ηγηθούν και πάλιν του Καρτέλ των 40 περίπου εταιρειών που κερδίζουν τρισεκατομμύρια από τον παγκόσμιο πληθυσμό συνήθως δηλητηριάζοντας τον. Και για να αγοράσουν αυτή τη φορά τη "δημοκρατική ηγεσία" της Ευρώπης, όπως πλήρωναν αδρά για να μήν ανοίξουν οι φάκελλοι της Νυρεμβέργης, όπου καταγράφεται από τους διεθνείς δικαστές κατά λέξιν ( ΑΝ ΔΕΝ 

ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΤΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.... ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΡΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ... ) Αυτοί οργάνωσαν και την Ένωση των Βρυξελλών, αυτοί έκαναν στην συνέχεια δικούς τους, τον Σαρκοζί, τη Μέρκελ και τη λοιπή συντεχνία της ολοκλήρωσης της αγοράς για το Καρτέλ, σε μια παγκόσμια αγορά, από τα πάνω στημένη.
Μία παγκοσμιοποίηση του ολέθρου.

Οι λαοί όμως θα οδηγηθούν από την Ιστορία σε μία αληθινή Οικουμενικότητα, όπου ο καθένας, το κάθε έθνος -Λαός θα προσέλθει με την δική του σκευή, με τον δικό του πολιτισμό, τους δικούς του τρόπους ζωής και αξιακής κλίμακας. 

Οι Λαοί προσέρχονται με την ξεχωριστή τους ταυτότητα ενάντια στον απάνθρωπο οδοστρωτήρα της από τα πάνω Παγκοσμιοποίησης του χρήματος και του κέρδους, εις βάρος των πολλών υπέρ των ελαχίστων επικυρίαρχων.
Οι λαοί του Μεσογειακού Νότου που δίδαξαν στην Ήπειρό μας τον Ανθρωπισμό, καλούνται

Τ Ω Ρ Α

και πάλιν στον αγώνα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στον εξανδραποδισμό των Λαών, με γνώση, με σχεδιασμό και αποφασιστικότητα, αλλά και με ευγένεια, με επίγνωση της ιστορικής τους αποστολής και μελετώντας με θάρρος τα μηνύματα των καιρών, ως προοπτική νέων οραμάτων και προτάσεων.

Αυτή την στιγμή, η προσπάθεια για δημόσια ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το πρώτο βήμα για να ακουστεί το ζήτημα των αποζημιώσεων και οφειλών του Γερμανικού κράτους προς την Ελλάδα. Η συνέχεια θα πρέπει δοθεί με μία Διάσκεψη στην ημικατεχόμενη Κύπρο. Στην Συνάντηση αυτή οι λαϊκές δυνάμεις και τα κινήματα του Νότου θα υψώσουν φωνή και θα συγκροτήσουν την κοινή αγωνιστική τους πολιτική ενάντια στην αυθαίρετη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, ενάντια στους υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης που στεγάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε συνεργασία με όλους τους Λαούς της Ηπείρου μας, με τους οποίους Λαούς πρέπει από τώρα να έλθουμε σε επαφή για να προετοιμάσουμε τους κοινούς μας αγώνες.


Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ


Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Λευκωσία 6-12-2014 
από την Κύπρο, για τις Δυνάμεις της Κοινωνίας


Λάμπρος Παπαδημητράκης


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου