Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...


ΑΦΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΑΣ!

ΒΙΝΤΕΟ




ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!

Πού ακριβώς; Στις καρδιές μας; Στη φαντασία μας; Μήπως στη ζωή μας; Ασφαλώς όχι! Το Πολυτεχνείο όπως και κάθε σκίρτημα αυτοθυσίας, έχει πεθάνει μέσα μας. 

Ακούστε τον Δημήτρη Παπαχρήστο σας παρακαλώ για λίγο...






Και τώρα πέστε μου: Έχουμε εμείς αυτό το φρόνημα;
Φωνάξαμε εμείς ποτέ έτσι απέναντι στα ΜΑΤ;
Έχουμε την ίδια αγάπη με εκείνους για τα εθνικά σύμβολα;

Κι όμως! Άν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της ήδη χαμένης  ευζωίας μας, αν δεν σκοτώσουμε μέσα μας την απληστία του τραπεζίτη, αν δεν ξαναβρούμε το νήμα της χαμένης μας αυτοθυσίας, δεν πρόκειται να λευτερωθούμε.

Αδέλφια, ο εχθρός, άν και μερικοί που τους είπαν συνομωσιολόγους, τον λένε με το όνομά του (Rothschild &CIA), για τους πολλούς φαντάζει αόρατος, κρυμμένος πίσω από το αόριστο όνομα "αγορές". Είναι πιό επικίνδυνος από τότε! 
Εξαχρειώνει αξιοπρέπειες! Αγοράζει συνειδήσεις! Τρώει ψυχές!
Ετοιμάζεται να αγοράσει και βουλευτές για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας...

Απέναντι σ΄αυτό τον ύπουλο εχθρό, μπορεί να σταθεί μόνο ένα ξεχασμένο σύνθημα του Πολυτεχνειου:




Βέβαια όλοι θέλουν την ενότητα μόνο κάτω από την δική τους καθοδήγηση! Έτσι εξηγείται γιατί τόσες πολλές προσπάθειες να ενωθούν τα κινήματα απέτυχαν!

Φυσικά υπάρχουν και οι κινηματοδιαλυτικοί παράγοντες ενώ ξεφυτρώνουν νέα κόμματα φτιαγμένα από τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες που θέλουν να μετέχουν ενεργά πλέον στην εξουσία, αλλά όλοι αυτοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε, αν εμείς θέλαμε την ενότητα και την θυσία, μπαίνοντας δεύτεροι και τρίτοι και τελευταίοι στην ιεραρχία του αγώνα!

Πόσες φορές είπαμε να οργανώσουμε μιαν Εθνοσυνέλευση;
Ούτε αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε!
Παντού διχόνοια, παντού έριδες, παντού τάσεις επιβολής!
Πού η αυτοθυσία των παιδιών του Πολυτεχνείου;

Γκρουπούσκουλα δεκάδες με αρχηγίσκους που φαντάζονται ότι θα κυβερνήσουν την Ελλάδα! Θα μου πείς εδώ έχει φτάσει στον προθάλαμο της εξουσίας ο Τσίπρας, επομένως ο καθένας "δικαιούται" να φαντασιώνει την αναρρίχηση στό ανύπαρκτο!!!

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Τα περιθώρια στενεύουν κι η πατρίδα μας έχει καταστραφεί οικονομικά. κοινωνικά και ηθικά, όσο ποτέ πριν στην ιστορία της! Εκχωρείται πλέον και το τελευταίο ίχνος της εθνικής μας κυριαρχίας, ενώ εμείς τρωγόμαστε σε δαιδαλώδεις αναλύσεις (άλλη αρρώστια!) και εθνοσωτήριες φαντασιώσεις !   

Οι φοιτητές με καταλήψεις ,όπως και οι μαθητές προ ημερών, δείχνουν τον δρόμο του αγώνα για μια ακόμα φορά.
Αν θέλουμε να δούμε ξανά την πατρίδα μας ελεύθερη, αν θέλουμε να τιμήσουμε όλους τους νεκρούς μας που έπεσαν για την λευτεριά της Ελλάδας, ας τους ακολουθήσουμε έχοντας στην καρδιά μας το τρίπτυχο της νίκης:

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου