Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ!!!

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ (ΤΟΥΡΚΟΙ) ΑΛΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



Με ανύπαρκτη κυβέρνηση και ένοπλες δυνάμεις ακέφαλες παρακολουθούμε τους τούρκους να βολτάρουν στα χωρικά μας ύδατα σαν να είναι δικά τους!

 Καμαρώστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: 

"Η τουρκική κορβέτα “Βuyucada”, προερχόμενη από τον Kόλπο Ξηρού, εισήλθε την 4 Νοε (03:00) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα στα στενά Καφηρέα. Στη συνέχεια κινούμενη με Νότια και Νοτιοδυτική πορεία διήλθε μεταξύ ν.Κέας και ν.Κύθνου.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του". 

Ωραία! Ησυχάσαμε τώρα, αφού παρακολουθείται...


Η τουρκική πρόκληση ήρθε λίγες ώρες μετά τη δήλωση του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας  Δένδια ότι, "η Ελλάς κρατά στο ένα χέρι κλάδο ελιάς και στο άλλο ξίφος. Ξίφος δικαίου, αλλά ξίφος".

Πού είναι το ξίφος ρε Δένδια μου λές; Και κυρίως από τί είναι φτιαγμένο; Μάλλον από παχιά λόγια...

Στείλανε  και τον "Πρωτέα" να κατασκοπεύσει τους τούρκους αλλά το ΝΑΤΟ "πρόδωσε" τη διαδρομή του αφού εξέδωσε Subnote χωρίς να είναι απαραίτητο αφού ο "Πρωτέας" δεν είχε αναλάβει ακόμα υπηρεσία στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ "Active Endeavour"! Έτσι οι τουρκικές φρεγάτες Goksu, Gelibolu και Yavuz εντόπισαν το ελληνικό υποβρύχιο και τώρα το παρακολουθούν αυτές!!!

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ BRICS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Y.Γ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ  ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΝΤΟΥΓΡΟΥ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ...ΚΟΛΥΒΑ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου