Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ


ΧΥΔΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΝΤ1: "ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"

ΒΙΝΤΕΟ



Σε πλήρη ταύτιση με την κυβερνητική αντίληψη, ο ANT1 παρουσίασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες κατά την πορεία των φοιτητών με τον … δικό του τρόπο.

Με τον προκλητικό τίτλο «Αποτυχημένη πρόβα κατάληψης του Πολυτεχνείου» το ρεπορτάζ μεταφέρει εικόνες από την πρωινή επίθεση των ΜΑΤ στους φοιτητές, αλλά και από τα επεισόδια το βράδυ.

«Δακρυγόνα και πέτρες. Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου όπως κάποιοι τον φαντάζονται... 


...ξεκίνησε από χθες» σημειώνει ο δημοσιογράφος για να συμπληρώσει πως τα επεισόδια κορυφώθηκαν στον χώρο του Πολυτεχνείου, «όπου δεν υπήρχε φύλαξη από την αστυνομία».


Ο δημοσιογράφος θέτει τους φοιτητές στο επίκεντρο, χωρίς βέβαια να αναφέρει την άγρια καταστολή και το ξύλο που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ.


«Οι φοιτητές έσπασαν το λουκέτο, μπήκαν στο χώρο του Πολυτεχνείου και από κει ξεκίνησε ο κλεφτοπόλεμος» σημειώνει, ενώ μετά από λίγο λέει πως «η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν οι νεαροί έσπασαν την πόρτα για να εισέλθουν».


Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αναφέρεται και στο χτύπημα του φωτορεπόρτερ, τον οποίο χαρακτηρίζει «θύμα του πολέμου ανάμεσα στους νεαρούς και τα ΜΑΤ».


Το ρεπορτάζ καταλήγει πως σήμερα «συνεχίστηκε η ένταση με άλλα μέσα, για την ακρίβεια με κατάληψη».


Βέβαια, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι μαρτυρίες που έχουν δημοσιευτεί από χθες μπορούν να αποτυπώσουν και να μεταφέρουν με ακρίβεια τι συνέβη έξω από το Πολυτεχνείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου