Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ISIS AΠEYΘYNEΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ «ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ ΤΩΝ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ» ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙ, ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:"ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ..."

ΒΙΝΤΕΟ



Η 40χρονη διοικητής των Πεσμεργκά, Μαΐσα Αμπντό, που μάχεται με το ψευδώνυμο «Ναλίν Αφρίν», έκανε έκκληση στην διεθνή κοινότητα για βοήθεια στους Κούρδους στην άνιση μάχη τους με τους πολεμιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Η Αμπντό πιστεύεται ότι εξευτελίζει τους τζιχαντιστές που θεωρούν τις γυναίκες κάτι λίγο περισσότερο από σκλάβους και τώρα είναι διπλή ντροπή γι' αυτούς, αν τζιχαντιστής πέσει στη μάχη από γυναίκα.



Χθες η 40χρονη διοικητής των Κούρδων ανέφερε: «Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία σφαίρα για να σώσουμε τους πολίτες. Είναι ένας αγώνας για όλους μας, ένας αγώνας για την ελευθερία. Αν δεν μας βοηθήσετε θα έρθουν μια μέρα και σε σας». Η Αμπντό παρακάλεσε την διεθνή κοινότητα να στείλει άμεσα στους Κούρδους αντιαρματικά όπλα, λέγοντας ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν βαρύ οπλισμό, ειδικότερα τανκς και οι Κούρδοι μαχητές διαθέτουν μόνο ελαφρύ οπλισμό στον άνισο αγώνα τους με τους φανατικούς ισλαμιστές τρομοκράτες.

Μαζί με ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η Κούρδισσα στρατηγός Ναλίν Αφρίν και στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα οι τζιχαντιστές με τα τανκς να είναι μέσα στην πόλη και να προωθούνται, υπάρχει και ένα ύστατο μήνυμα στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ και σε όλη την Δύση.

Το πρώτο μήνυμα το στέλνει στον ΟΗΕ:

«Προς τον ΟΗΕ

Όπως βλέπετε και στο βίντεο οι τζιχαντιστές έχουν τανκς και άλλο βαρύ οπλισμό και εμείς τους πολεμάμε με τουφέκια.
Δεν έχουμε αντιαρματικά.

Στείλτε μας ανθρωπιστική βοήθεια και αντιαρματικά όπλα ΤΩΡΑ, πριν είναι αργά.

Μέσα στην πόλη μας είναι χιλιάδες εγκλωβισμένοι πολίτες.

Δεν μπορούν να διαφύγουν από πουθενά.

Η μοναδική έξοδος είναι προς την Τουρκία, αλλά όπως γνωρίζετε είναι κλειστή», δήλωσε στην απελπισμένη έκκλησή της για βοήθεια η «πριγκίπισσα» των Πεσμεργκά», όπως την αποκαλούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το δεύτερο μήνυμα το στέλνει στο ΝΑΤΟ:

«Προς ΝΑΤΟ

Είναι απαράδεκτο για το ΝΑΤΟ να μην κάνει τίποτα και να περιμένει να μας αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όταν μια χώρα μέλος του, η Τουρκία, από την άλλη πλευρά, στην ουσία πολιορκεί χέρι με χέρι με το Ισλαμικό Κράτος την την Κομπάνι».

Το τρίτο μήνυμα το στέλνει προς την διεθνή κοινή γνώμη και στις γυναίκες όλου του κόσμου τονίζοντας: «Η ύστατη μάχη γίνεται εδώ στην Κομπάνι. Είναι η ύστατη μάχη να σώσουμε τους ανθρώπους, είναι η ύστατη μάχη για να νικήσουμε τους την τρομοκρατία, είναι η μάχη για την ελευθερία. Εάν δεν μας βοηθήσετε σήμερα, αύριο θα έρθουν σε σας»

Ο Maajid Nawaz, επικεφαλής του αντιτρομοκρατικού οργανισμού Quilliam, με έδρα το Λονδίνο, έγραψε στο twitter για την Αμπντό: «Ηρωϊδα. Θυμηθείτε το όνομά της, Ναρίν Αφρίν, γενική διοικητής των κουρδικών δυνάμεων που υπερασπίζονται το Κομπάνι εναντίον των τζιχαντιστών».

Η ύστατη έκκληση από την Κούρδισσα στρατηγό της Κομπάνι (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου