Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ, ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ


«Στη μακραίωνη και ένδοξη ιστορία μας, ξεχωριστή θέση κατέχει η 28η Οκτωβρίου 1940. Είναι ημέρα εθνικής μνήμης και ανάτασης για τον απανταχού Ελληνισμό και για αυτό την εορτάζουμε με υπερηφάνεια και εθνική ομοψυχία.


Το «ΟΧΙ» του 1940, ενσαρκώνει την συλλογική αντίσταση του λαού μας, στις πλέον κρίσιμες ιστορικές στιγμές του, και με συναρπαστικό τρόπο προβάλλει την ακλόνητη απόφαση του Ελληνικού Έθνους για την υπεράσπιση της ελευθερίας και των υψηλών αξιών του πολιτισμένου κόσμου.

Η μικρή σε αριθμούς αλλά μεγάλη σε αξίες Ελλάς, γι΄ άλλη μια φορά, ύψωσε το ανάστημά της, στάθηκε όρθια ενάντια στο φασισμό, στη βαρβαρότητα και την αλαζονεία. Δέχθηκε τα συντονισμένα πυρά δύο υπερδυνάμεων, που έδειξαν απροκάλυπτα το πρόσωπο της επιθετικότητας εν ονόματι της διεκδίκησης ζωτικού χώρου, και βυθίστηκε στη καταστροφή, τη δυστυχία και την ανέχεια για αρκετό καιρό, αλλά άντεξε. Το όραμα της ελεύθερης και αδούλωτης πατρίδας δεν έσβησε ούτε στιγμή από τις ψυχές των Ελλήνων».

Αυτά τα είπε ο Αβραμόπουλος σε μιά ανακοίνωση που εξέδωσε για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τώρα Αβραμόπουλε που είσαστε κυβέρνηση υποτέλειας στη στυγνή δικτατορία της Ε.Ε., πού είναι το ανάστημα της Ελλάδος; 

Τώρα που δουλικά πουλιέται κάθε κομμάτι γης, που η πατρίδα μας αφοπλίζεται και μένει έρμαιο των εχθρών της, τώρα που ο λαός στενάζει κάτω από την μπότα των τοκογλύφων που εσείς υπηρετείτεπού είναι το ανάστημα της Ελλάδος;


Την ίδια ώρα οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη ανακοινώνουν πως οι οκτάκτινοι ρόδακες, ο μαίανδρος και το ψηφιδωτό είναι ευρήματα που παραπέμπουν σε τάφο βασιλιά και όχι στρατηγού. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στην Αμφίπολη να είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος.

Όμως τι σημασία έχει αν το κεφάλι της Σφίγγας έχει καπέλο με βασιλικούς ρόδακες, 
τι σημασία έχει αν είναι ο Κάσσανδρος ή ο Μέγας Αλέξανδρος στον τάφο της Αμφίπολης, όταν οι τζιχαντιστές των τοκογλύφων έχουν πάρει το κεφάλι της πατρίδας και έχουν στείλει ολόκληρο τον Ελληνικό λαό στον τάφο της οικονομικής εξαθλίωσης;

ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου