Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΦΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ....


H EMΦΙ(Α)ΛΩΣΙΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ





Όλα τα τερατουργήματα που ψηφίζει η δωσίλογη συγκυβέρνηση, κατατίθενται, ψηφίζονται και εφαρμόζονται μεθοδευμένα και συνδυαστικά, ώστε να ελαχιστοποιείται οποιαδήποτε αντίδραση.

Έτσι τώρα που πρόκειται να εφαρμοστεί το ληστρικό τερατούργημα της κλοπής δια της δήθεν φορολόγησης των ακινήτων, που ονόμασαν ΕΝΦΙΑ, τώρα κατετέθη, ψηφίστηκε επί της αρχής και συζητείται κατ΄άρθρον το σιωνιστικό νομοθετικό κακούργημα, το λεγόμενο «αντιρατσιστικό».


Έτσι μετατοπίζεται η οργή του λαού για την εξοντωτική ληστρική φορολόγηση του ΕΜΦΙΑ, προς το άθλιο νομοθέτημα που ποινικοποιεί την ελεύθερη σκέψη και έκφραση, ενώ εδραιώνει ως καθεστώς την ομοφιλοφιλία και όλες τις άλλες σεξουαλικές διαστροφές.

Εμείς λοιπόν θέλουμε να επαναφέρουμε την προσοχή του λαού στο ληστρικό τερατούργημα του ΕΝΦΙΑ, δεδομένου ότι για το «αντιρατσιστικό» κακούργημα έχει διεξοδικά αναφερθεί σε ανακοινωθέν του ο σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Το πρώτο που θα λέγαμε γιαυτό το ανοσιούργημα που λέγεται ΕΝΦΙΑ, είναι ότι δεν επιβάλλει φορολογία σε κάποιο εισόδημα, ή οποιουδήποτε άλλου τύπου πρόσοδο, αλλά σε όλα τα εμπράγματα δικαιώματα, ανεξάρτητα αν αυτά αποφέρουν εισόδημα, ή όχι. Αυτό είναι παγκόσμια νοσηρή πρωτοτυπία. Ποτέ άλλοτε και πουθενά δεν φορολογείται κάτι όταν δεν αποφέρει εισόδημα. Μόνο διεστραμμένα, από το πάθος της απληστίας και της αρπαγής, μυαλά μπορούσαν να σκεφτούν ένα τέτοιο νόμο...

Το δεύτερο συμπληρωματικό ιδίωμα του αρπακτικού νομοθετήματος είναι ότι δεν προβλέπει κανενός είδους αφορολόγητο! Ακόμα και ένα τετραγωνικό μέτρο κτίσματος, ή γης φορολογείται! Αυτή είναι η περίφημη διεύρυνση της φορολογικής βάσης για την οποία μίλησε με υπερηφάνεια ο Σαμαράς στη ΔΕΘ! Φορολογείται κι ο πιο φτωχός κι αδύνατος σε ακίνητη περιουσία, προς όφελος των ισχυρών! 

 Εάν τα δύο πρώτα είναι παγκόσμιες πρωτοτυπίες, το τρίτο χαρακτηριστικό είναι το πλέον ανάλγητο, παράλογο και τυφλά αρπακτικό, είναι αυτή η περίπτωση που περιγράφει ο λαός με τη φράση "αυτός κλέβει και τη μάνα του". 

Ο ΕΝΦΙΑ δεν λαμβάνει καθόλου υπ΄ όψη τη φοροδοτική ικανότητα του οφειλέτη, αφού σε πλείστες των περιπτώσεων, ο φόρος ανέρχεται στο 75%, το 100% ή και το 150% του ετήσιου εισοδήματος!!!
Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε φόρος να ξεπερνάει το 30% ή και το 40% και μάλιστα σε ασθενή ή μεσαία εισοδήματα στα οποία όπου δεν είναι αφορολόγητα δεν επιτρέπεται να ξεπερνάει το 10%;

Επίσης πληρώνουν οι πάντες, είτε έχουν πλήρη κυριότητα, είτε επικαρπία, είτε μόνο ψιλή κυριότητα.

Δεν υπάρχει λοιπόν λογική φορολογίας αλλά αρπαγής!

Γι αυτό δεν πρέπει να μιλάμε για ΕΜΦΙΑ αλλά για 
ΕΜΦΙ-ΑΛΩΣΗ των ακινήτων



Δεν ήταν η αριστερά αυτή που (όπως μας έλεγαν) θα μας έπαιρνε τα σπίτια, αλλά οι δεξιοσοσια-ληστές, οι αυτοαποκαλούμενοι προστάτες μας από την αριστερή λαίλαπα, οι οποίοι απεδείχθησαν γνήσιοι νταβατζήδες και κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου! Αυτό που με περισσό θράσος βάφτισαν "φόρο" ΕΝΦΙΑ, είναι στην ουσία το ενοίκιο που πληρώνουμε σ΄αυτούς τους  νταβατζήδες, για να συνεχίσουμε να κατέχουμε το ίδιο μας το σπίτι!!! 

Η πιο σωστή πράξη, η πιο γενναία και πατριωτική στάση,  που μπορεί κάποιος σήμερα να κρατήσει, είναι να μην πληρώσει τον ΕΜΦΙΑ.

Η μαζική άρνηση πληρωμής δεν πρόκειται να προκύψει από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ, τα αριστερά δεκανίκια του συστήματος. Για την ανατροπή των φαύλων και των κακοποιών που λυμαίνονται την χώρα, χρειάζεται αυτοοργάνωση, με δικαστικούς, εφοριακούς, δικηγόρους και φοροτεχνικούς στο πλευρό του λαού, για ΔΩΡΕΑΝ μαζικές προσφυγές, με κάθε ένδικο μέσο. Αυτή είναι η μόνη λύση, αυτή πρέπει να είναι και η απάντηση του ελληνικού λαού. !

Ας το πάρει απόφαση και ο πλέον εύπιστος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Λύση είναι μόνο η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος. Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί παρά μόνο με αυτοοργανωμένη μαζική λαϊκή αντίσταση. 

1 σχόλιο:

  1. Εδώ φορολογούν και ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε αμφιλεγόμενες δασικές εκτάσεις, ημιτελή και ετοιμόρροπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή