Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ...

ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ



Είχαμε γράψει πριν 12 μέρες ότι ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Τώρα ολοένα και πιο συχνά βλέπουμε να δημοσιεύονται άρθρα επί άρθρων που επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα μας.

Ωστόσο δεν γίνεται η σωστή πολιτική ανάλυση. 

Είναι σαφές ότι θα πάμε σε πρόωρες εκλογές γιατί το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου ξέρει ότι αν αφήσει να γίνουν οι εκλογές λόγω μη εκλογής προέδρου Δημοκρατίας, η συντριβή των πολιτικών θιάσων τους είναι βέβαιη.

Και τώρα ασφαλώς θα ηττηθούν, αλλά ελπίζουν ότι αν αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει τους επόμενους μήνες,  θα φθαρεί μη μπορώντας να βρει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της χώρας.
  Έτσι πιστεύουν πώς αν προκαλέσουν ξανά εκλογές λόγω μη συμφωνίας στο πρόσωπο του προέδρου θα τις κερδίσουν και θα επανέλθουν στην εξουσία για άλλα τέσσερα χρόνια... 


Όπως όμως έχουμε πει και παλιότερα, "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο" δηλαδή τον Ελληνικό λαό, ο οποίος με την δυναμική που θα επιφέρει έστω και μία στημένη "αλλαγή φρουράς" θα κινητοποιηθεί δυναμικά αυτή τη φορά, έχοντας φτάσει κυριολεκτικά στα όριά του.

Επίσης όπως επισημάναμε και στο προηγούμενο μας άρθρο, υπάρχουν οι διεθνείς εξελίξεις. Η Ρωσία έχει ισχυροποιηθεί μετά την πολιτική διπλωματική και στρατιωτική νίκη της επί της Δύσης στο Ουκρανικό και τώρα επιβάλλει τους όρους της στη Δύση απαιτώντας να μην τολμήσουν να διανοηθούν σύνδεση της Ουκρανίας με την Ε.Ε.

Η παρουσία μιας ισχυρής Ρωσίας στην Μεσόγειο και Μ. Ανατολή δίνει προοπτικές για μια πατριωτική κυβέρνηση που μπορεί να αναδειχτεί μέσα από τις στάχτες του άθλιου πολιτικού συστήματος που εκπνέει...   

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αλλά ένα είναι σίγουρο:


ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου