Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΡΙΧΝΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ;

ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ 
ΠΟΛΛΑ  ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ




ΚΑΤΙ ΣΑΝ “FUCK EU” ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΣΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ !

Η όλη μεθόδευση δείχνει στήσιμο που παραπέμπει σε Ουκρανία λέγαμε χθες και βάλαμε το σύνδεσμο για το βίντεο με το λινκ απ’ το ρωσικό ρου τιούμπ. Συγκεκριμμένα παραπέμπει στην παγίδευση της ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτώριας Νόουλαντ που είπε το ιστορικό “FUCK EU”.. Ο Μπαλτάκος στήνεται και λέει το ποίημα του ευθέως και για δικαστική χρήση: “Χωρις στοιχεία” “ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ”.

Θέλει να προκαλέσει σάλο, είναι φανερό. Θέλει να κάνει ζημιά στον “πούστη” όπως τον αποκαλεί Σαχλαμαρά. Και το κυριότερο θέλει να βάλει τη Χρυσαυγή στο παιχνίδι, παραμονές εκλογών, πιθανότατα και εθνικών εκλογών.

Η εκδίκηση αυτή όμως δεν ειναι μόνο δική του και της Χρυσαυγής, αλλά και της Ρωσίας που έχει καλούς “υδραυλικούς” όπως λέγονται οι πράχτωρες που επεμβαίνουν. Η Μόσχα έχει θυμώσει πολύ με την παγκόσμια κυβέρνηση ανδρεικέλων της Αθήνας. Κατ’ αρχήν ο γιωργάκης ανέτρεψε τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, μετά απαγόρευσαν στον Πούτιν να πηγαίνει στο Αγιο Ορος, κορόϊδεψαν την πανίσχυρη Γκαζ προμ με το φυσικό αέριο, αδιαφορούν για τα αιτήματα για βάση στο Αιγαίο,(Σύρα) που θα έλυνε το θέμα μας με τους Τούρκους και γενικά φέρονται εχθρικά στη μεγάλη αρκούδα την εποχή που υψώνει ξανά το ανάστημά της …

Οπως οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες ψιθυρίζουν στους διαδρόμους της βουλής, τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους, είναι πολλά.
Ετοιμάζουν ολόκληρη χολιγουντιανή παραγωγή, αν αυτά που λένε είναι αλήθεια, είπε ο Χατζηγκεμπελάου. Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν απαλλάσσεται με την παραίτηση του Μπαλτάκου. Δεν φτάνει μόνο η παραίτηση
Οι χρυσαυγίτες υποστηρίζουν πως δεν έχουν στα χέρια τους συνομιλίες μόνο με τον Μπαλτάκο, αλλά και με άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Ακόμη κι μ’ έναν βουλευτή της αντιπολίτευσης… ))
Εχουμε λοιπόν ενεργοποίηση της Μόσχας κατ’ αναλογία με τους δυτικούς
Κι αυτό είναι το πιο σοβαρό που προκύπτει απ’ ολη αυτή την πολιτική θύελλα…

Εχει πει κι άλλα χειρότερα ο Μπαλτάκος για τον Σαμαρά? Στο Μαξίμου ανησυχούν. Υπάρχουν 4-5 ακόμη συνομιλίες Μπαλτάκου – Κασιδιάρη.
Τι λέει σ’ αυτές και πότε θα σκάσουν στον αέρα?
Στο Μαξίμου, μετά το σοκ, ακολούθησε η οργή για τις υπόγειες διασυνδέσεις του γραμματέα της κυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή, είπαν τα κανάλια.
Ξέραν τις (ακροδεξιές τρίχες δηλαδή) αποψεις του, αλλά δεν πίστευαν οτι θα φτάσει και μέχρι εκεί, λέει το ρεπορτάζ που ακούγεται παντού.

Η αλήθεια δεν έχει σχέση με την αριστεροδεξιά παραπλάνηση των καναλιών, αλλά με το ότι ο Μπαλτάκος στοχοποιήθηκε μέρες πριν, ο Σαχλαμαράς τον άφησε ακάλυπτο ως απόβλητο, παρότι είναι κολητοί 30 χρόνια και εκδικείται. Αυτά σ’ ένα πλαίσιο βεβαίως, όπου δεν υπάρχουν ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, ούτε ελληνικό κράτος Δικαίου, ούτε κάτι άλλο λειτουργεί πέρα απ τις συμμορίες των Αλήτ που “τρέχουν” τα δημόσια πράγματα προς το ιδιωτικό όφελος τους..
\
Η συνέχεια δηλαδή, μ’ όλον αυτόν τον πανικό που αποκαλύπτεται, γίνεται ακόμη πιό ενδιαφέρουσα...

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου