Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

O AΓΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤ-ΟΠΟΥΛ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!!!


Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!!!



Είναι σίγουροι τόσο ο αγάς Αρβανίτ-Οπούλ όσο και οι λοιποί υπηρέτες των σιωνιστών, ότι μόλις καταργηθούν οι προς τιμή των αγίων αργίες, η παιδεία θα γίνει τέλεια, τα σχολεία μας θα πάρουν την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα σχολεία του «πολιτισμένου» κόσμου, που ούτε από Αγίους ξέρουν ούτε  Ιερό και Όσιο έχουν.

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα

Προχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση αργιών του σχολικού έτουςΠροχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση αργιών του σχολικού έτους, στο πλαίσιο της επιμήκυνσης του χρόνου εντός σχολείου για τους μαθητές. 

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δημοσιοποίησε σε συναδέλφους του βουλευτές τις σχολικές αργίες που θα καταργηθούν από την επόμενη χρονιά. 

Η πρόθεση Αρβανιτόπουλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η κατάργηση δύο αργιών, αυτή της 7ης Ιανουαρίου, της επομένη των Φώτων και εορτής του Αγίου Ιωάννη, η οποία έχει προστεθεί τα τελευταία χρόνια ως ημέρα με κλειστά τα σχολεία και επίσης, εκείνη των Τριών Ιεραρχών, των Αγίων των Γραμμάτων, στις 30 Ιανουαρίου, αργία που θεσπίστηκε μαζί με την δημιουργία του νεώτερου Ελληνικού κράτους!!!

Ο Αρβανίτ Οπούλ αγάς δηλαδή, καρατομεί ξανά τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και μαζί του και τους Τρείς Ιεράρχες, ως υπευθύνους για την ατελέσφορη παιδεία των Ελλήνων!


3 σχόλια:

  1. ΟΜΙΛΗΤΕ ΓΙΑ ΣΙΩΝ ??ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ,,ΡΕ ΠΟΙΟΥς ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΑΥΤΟΎΣ ΣΑΣ ΩΡΕ

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ:
    • «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
    • «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
    • «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)


    • «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)
    • «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)
    • «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένο...ι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)
    • «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)
    • «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)
    • «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)
    • «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)
    • «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)
    • «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)
    • «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)
    • «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)
    • «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)
    • «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
    • «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)
    • Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).Δείτε περισσότερα
    Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του ΣοφονίουΙεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,,. ????
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ "ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΤΩΡΑ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ (ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ) ΕΒΡΑΙΟΙ (ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! (Π.Χ. ROTHSCHILDS)
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
      ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑ!

      Διαγραφή