Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ 



To παραδέχονται και το διακηρύσσου
ν με υπερηφάνεια και οι ίδιοι ότι είναι ανωμαλία η ομοφιλοφιλία. ( Από την gay parade του Καμίνη στην Αθήνα. Διακρίνεται και η διεθνής σημαία των gay ατόμων με τα έξι χρώματα του ουράνιου τόξου)


Την ίδια σημαία επέλεξε και η Google σήμερα για να "τιμήσει" τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες που γίνονται στην Ρωσία. Τυχαίο; Ασφαλώς και όχι!
Θέλουν να μπούν στο μάτι του Πούτιν που πρόσφατα πέρασε νόμους που απαγορεύουν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας!!!


Μαύρη μέρα για το Ευρωκοινοβούλιο. Hμέρα ντροπής για την Ελλάδα της παράδοσης και των αξιών.

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Την 4η Φεβρουαρίου 2014  πέρασε με μεγάλη πλειονοψηφία ψήφισμα υπέρ της επιβολής ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της ηθικής των ομοφυλοφίλων στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 

Η ίδια μέρα καταγράφεται ως ημέρα ντροπής για την Ελλάδα της παράδοσης και των αξιών, αφού ούτε ΕΝΑΣ από τους 22 ευρωβουλευτές της δεν βρέθηκε να καταψηφίσει το ψήφισμα!


Πώς ψήφισαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές

Από τους 22 Έλληνες ευρωβουλευτές 13 έδωσαν θετική ψήφο, 4 έριξαν λευκό και 5 ήσαν απόντες από τη ψηφοφορία.

Το ψήφισμα έχει τον τίτλο ” Χάρτης πορείας της ΕΕ κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”. Προετοιμάσθηκε από την λεσβία  ευρωβουλευτή της Αυστριακής Ομάδας των Πρασίνων Ούλρικε Λούνατσεκ, με την υποστήριξη του ισχυρότατου στις Βρυξέλλες λόμπι των ΛΟΑΔΔ (λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλοφίλων, διεμφυλικών (τρανσέξουαλ) και διαφυλικών) ατόμων. 

Με βάση το ψήφισμα η ομάδα των ΛΟΑΔΔ ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ομάδες πολιτών και αποκτά ιδιαίτερα προνόμια. Πέραν δηλαδή του γενικού πλαισίου περί σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε ευρωπαίου πολίτη με το ψήφισμα ζητείται η ιδιαίτερη μέριμνα για την “προαγωγή και προστασία της άσκησης όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων από τα ΛΟΑΔΔ”.


Για να περάσει η επιβολή στην Ευρώπη ως φυσικής και φυσιολογικής της συμπεριφοράς των ΛΟΑΔΔ με το ψήφισμα ζητείται η Ευρ. Επιτροπή “να δημιουργήσει ειδικά προγράμματα για τη νεολαία και την εκπαίδευση” και “να διευκολύνει την ανταλλαγή ορθών πρακτικών (Σημ.;;;;) μεταξύ των κρατών μελών στους τομείς της νεολαίας και της εκπαίδευσης…”. 

Ήδη στη Γαλλία και εν ονόματι των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων συζητείται στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία να προστεθεί και η διδασκαλία της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ζητείται ακόμη στο ψήφισμα να διασφαλίζεται ο σεβασμός στις “παρελάσεις υπερηφανείας” των ΛΟΑΔΔ (Σημ. Έτσι ονομάζονται τα gay pride και gay parade). Ακόμη ζητείται να επεκταθεί και στα ΛΟΑΔΔ η απόφαση του Συμβουλίου για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου και να συμπεριληφθεί ως άλλη μορφή εγκλημάτων η κριτική για την ομοφυλοφιλία, με την αιτιολογία ότι αποτελεί “πρακτική υποκίνησης μίσους για λόγους προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”. 

Με το ίδιο ψήφισμα τα κράτη μέλη της ΕΕ καλούνται “να θεσπίσουν ποινική νομοθεσία που να απαγορεύει την υποκίνηση μίσους λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”

Οι σκοταδιστικές αυτές απαγορεύσεις και το αίτημα για ποινικοποίηση της άποψης σε βάρος της ομοφυλοφιλίας ζητούνται γιατί, κατά το ψήφισμα, “ο όποιος περιορισμός στην επιβολή των απόψεων των ΛΟΑΔΔ ( λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλοφίλων, διεμφυλικών – τρανσέξουαλ και διαφυλικών) ατόμων παραβιάζει τις αξίες στις οποίες βασίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση”.


ΠΗΓΗ

Αυτές είναι λοιπόν οι “αξίες” της διεστραμμένης "Ευρώπης"…

Η σιωνιστική της εξουσία από τα παρασκήνια, ευνοεί την προώθηση ομοφυλοφίλων διότι είναι άτομα ευκολότερα διαχειρίσημα, από αυτήν. Ευκολότερα βάζεις στο χέρι έναν παθιασμένο ανώμαλο, από έναν ακέραιο φυσιολογικό χαρακτήρα.

Θα πρέπει να αντισταθούμε ως Ορθόδοξοι  Έλληνες στην προσπάθεια που γίνεται από την σκοτεινή εξουσία της Νέας Τάξης να επιβάλλει την "ομοφιλόφιλη λογική" ώστε να αλλοιώσει την σύσταση της κοινωνίας και να την καταστήσει ευκολοδια-χείριστη!!!

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!



5 σχόλια:

  1. Οἱ σεξουαλικές προτιμήσεις τοῦ καθενός εἶναι σεβαστές. Ὄμως δέν μποροῦμε νά βάλουμε στό ἴδιο τσουβάλι τήν ἐξαίρεση μέ τόν κανόνα. Ἠ συντριπτική πλειονότητα τῶν ἀνθρώπων θέλγεται στήν εἰκόνα τοῦ ἄλλου φύλου. Γιατί πρέπει νά προπαγανδίζουμε τό ἀντίθετο; Σεβαστή καί κατανοητή βέβαια ἡ ὀμοφιυλοφυλική παρέκλιση, ἀλλά εἶναι λάθος τῆς φύσης. Διοτι ἐάν ἴσχυε ὡς κανόνας, δέν θά ὑπῆρχε ἀνθρωπότητα!
    Φίλε " Χριστιανέ Ὀρθόδοξε" πού διαρρηγνύεις τά ἱμάτιά σου, ἄντε σέ κανένα Μοναστῆρι νά σοῦ ποῦν τί ἐστί βερύκκοκο ἤ μᾶλλον "συκιά". Ἠ ἀγαμία εἶναι καί αὐτή διαστροφή τῆς φύσης καί γι' αὐτό τό σῶμα τῶν μοναχῶν "ἐπαναστατεῖ".

    Καταλαβαίνω, καί γι αὐτό λυποῦμαι τούς ὁμοφυλόφιλους ὅτι τό ζήτημα τῆς σεξουαλικῆς προτίμησης εἶναι θέμα "προγραμματισμοῦ" τοῦ ἐγκεφάλου. Γιά παράδειγμα, τί κάνει ἕναν ἄνδρα νά "καρφώνεται" στά μπούτια μιᾶς γυναίκας, καί νά ἀηδιάζη βλέποντας τά ἀντρικά, τήν στιγμή πού τά ἀνδρικά - καί κατ' ἐπέκταση τό ἀνδρικό σῶμα- εἶναι ὀμορφότερα/ο δυνατότερο, μέ μεγαλύτερη ἁρμονία καί καλύτερες ἀναλογίες;
    Γιά σκεφθεῖτε τά λιοντάρια καί τά κοτόπουλα; Ποιός δέν πιστεύει ὅτι τά ἀρσενικά εἶναι ὡραιότερα; Τί κάνει τά ἀρσενικά νά τρέχουν τά σάλια τους γιά τά θηλυκά; Ἕνας βιολογικός προγραμματισμός στόν ἐγκέφαλό τους.
    Εἶναι ἁπλά ἕνας "προγραμματισμός τοῦ ἐγκεφάλου" πού στούς ὁμοφιλόφιλους δέν ἰσχύει ἤ ἰσχύει ἕνας "λάθος" ἤ ἀντίθετος προγραμματισμός.
    Κατανοητό τό "δράμα τῆς λάθος ἐγγραφῆς", ἀλλά μή προσπαθεῖτε νά μᾶς πείσετε ὅτι πρέπει νά κόψουμε καί μεῖς τήν οὐρά μας, ὡς ἀλεποῦδες ἐπειδή τό κάνατε ἐσεῖς!
    Κυναίγειρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἠ ἀγαμία εἶναι καί αὐτή διαστροφή τῆς φύσης καί γι' αὐτό τό σῶμα τῶν μοναχῶν "ἐπαναστατεῖ"
    Άλλο παρθενία και ασκηση κι άλλο ομοφυλοφιλία!
    Μοναχός γίνεται όποιος μπορεί και θέλει, αφού μείνει δόκιμος για μεγάλο διάστημα, κι αν δεν μπορεί πετάει τα ράσα χωρίς κόστος!
    Το ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στον κλήρο, δεν σημαίνει ότι η Ορθοδοξία είναι μιά λάθος πίστη, όπως δεν μπορείς να απορρίψεις την Ιατρική επειδή υπάρχουν επίορκοι γιατροί...
    Τέλος, δεν διαρρηγνύω τά ιμάτιά μου, απλώς λέω αυτό που λές κι εσύ, ότι δεν είναι δυνατόν να θέλουν να μας επιβάλλουν την "ηθική" μιάς παρεκλίνουσας μειοψηφίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν και δεν πιστεύω να αντιληφθεί το περιεχόμενο του άρθρου ο Κυναίγειρος, με καλή διάθεση προτείνω την ανάγνωση ενός βαθυστόχαστου άρθρου

    ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ;

    Το τραγικό για την Ελλάδα είναι πως η σύγχρονη αρθρογραφία, που διαμορφώνει την κοινή γνώμη, βοηθάει στην κατεύθυνση του χάους, αφού κυριαρχείται από υλιστικό δογματισμό και ημιμάθεια. Λόγου χάριν αρθρογράφος, με ακαδημαϊκό τίτλο μάλιστα, έγραψε ότι στις “ευρωπαϊκές αξίες” περιλαμβάνονται το “κοσμικό κράτος” και ο “σεβασμός στη διαφορετικότητα”, σαφέστερα ο αθεϊσμός και η επιβολή ως σύμφωνης με τον παγκόσμιο φυσικό και ηθικό νόμο της ομοφυλοφιλίας και του “γάμου” των ομοφύλων. Το έντιμο θα ήταν όσοι έχουν τις ιδέες αυτές να μιλούσαν ξεκάθαρα, ότι θέλουν να γκρεμίσουν την Ελλάδα της “ξεπερασμένης και οπισθοδρομικής” Παράδοσης, και επί των ερειπίων της να οικοδομήσουν μιαν “προοδευτική Ελλάδα”, στα πρότυπα της Γαλλίας του κ. Ολάντ, με την αυταρχική επιβολή στο λαό μιας αθεϊστικής, υλιστικής και χωρίς αξίες και ηθικούς κανόνες ζωής. Εντυπωσιάζει βεβαίως το γεγονός ότι η “ημιβαρβαρότητα”, την οποία περιγράφει ο Hude, κατάντησε σήμερα να ονομάζεται “ευρωπαϊκή αξία”.

    συνέχεια στο

    http://www.enromiosini.gr/arthrografia/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΤΠ στήνει σταδιακά την αλυσίδα των νοητικών πόλων για να περάσει στην νομική και πολιτική επιβολή της διαστροφής (βλέπε αντιρατσιστικό νόμο).
    Πέφτουν οι μάσκες της Ευρώπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να γίνει κατανοητό το παραπάνω, μπορεί κανείς να συσχετίσει την έννοια του στρατηγικού πειθαναγκασμού στο παράδειγμα της υπαγωγή της Ελλάδας στα ψευτομνημόνια. Η άλωση γίνεται βήμα-βήμα. Τότε είχαμε ψευτοδημοσιονομικά μεγέθη και προηγουμένως υφαρπαγή του εκδοτικού προνομίου, τώρα έχουμε αλλοίωση ορισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή