Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ERTOPEN 


Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τον κόσμο την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στις 12.00 στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ERTOPEN που λειτουργούν στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ στην οδό Μεσογείων 463 απέναντι από το Ραδιομέγαρο. «Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουμε να κρατάμε την ΕΡΤ ανοιχτή, παράθυρο στην κοινωνία, κόντρα στο μαύρο» τονίζουν στη σχετική ανακοίνωσή τους.

Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, όπου οι εργαζόμενοι θα παρουσιάσουν την πορεία για τη συνέχεια του αγώνα τους και θα «αποκαλύψουν όλα τα στοιχεία σχετικά με τη δημιουργία του νέου μορφώματος της ΝΕΡΙΤ» μετά τη δημοσίευση των κανονισμών λειτουργίας και την προκήρυξη των διαγωνισμών».

«Μετά τη βίαιη εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τα ΜΑΤ την 7η Νοεμβρίου 2013, κάποιοι πίστεψαν ότι κατάφεραν τελικά να φιμώσουν των αγώνα μας. Εμείς όμως συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τον κόσμο , που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και μας προτρέπει να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο της ελεύθερης ενημέρωσης. Όσους πομπούς και να κατεβάσουν, από όσα κτίρια κι αν μας βγάλουν, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά, να κοιτάμε στα μάτια την κοινωνία ενάντια σ’ αυτούς που θέλησαν να στερήσουν από το λαό το αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης, που δικαιούται» αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

«Είμαστε εδώ κι η φωνή μας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 (δορυφορικά στην Ευρώπη), Ραδιοφωνικά από το Α’, Β’ και Γ’ Πρόγραμμα, από τους περιφερειακούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από τα Βραχέα σε όλο τον κόσμο και από την ιστοσελίδα www.ertopen.com. Αλλάξαμε κτίριο, όχι όμως και στόχο» καταλήγουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου