Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

H ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...


Τρίτο Ράιχ ή Τρίτο Μνημόνιο;





Του Νίκου Μπογιόπουλου

Ένα κράτος που δουλεύει με τέτοιο συγχρονισμό, με τέτοια ταχύτητα και με τέτοια αποτελεσματικότητα, όπως έδειξε στην περίπτωση της ναζιστικής συμμορίας, θα πρέπει να είχε κάποιο λόγο που τόσο καιρό δεν αντιδρούσε απέναντι στη Χρυσή Αυγή...

Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ (ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ) ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 
 ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
 
 
 
Tώρα που οι μάσκες έπεσαν, στη Συρία, ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με το θέμα, ωστόσο οι ενδιαφέρουσε επιβεβαιωτικές αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει ιστοσελίδα Κούρδων αποδεικνύει ότι η Τουρκία στηρίζει ότι πιο εξετρεμιστικό υπάρχει στη Συρία. Τους ακραίους της οργάνωσης Αλ Νούσρα, οι οποίοι αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους.


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΔΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ


 ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ Ο ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ"ΠΑΝΔΩΡΑ"



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ...


ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ




Όταν βλέπεις αυτούς που έκαναν τα πάντα για να αναδείξουν ως αξίες κάθε είδους απάνθρωπη, εθνοκτόνα και λαοκτόνα συμπεριφορά να παριστάνουν τους θεματοφύλακες έστω και της δικής τους δημοκρατίας και να μετατρέπουν την οψίμως αυτονόητη εφαρμογή των νόμων σε σκηνικό επιθεώρησης ή σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μόνο και μόνο για να μας χαβώσουν ότι πρόκειται πράγματι για δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" (όπως αυτοβαφτίστηκαν εδώ και κάμποσο καιρό), τότε δεν μπορείς παρά να ομολογήσεις ότι πράγματι η βλακεία είναι ανίκητη.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ...


ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!! - ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ!





Όταν γράφουμε πως οι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας έχουν «πνευματική τηλεόραση» στην οποία βλέπουν τα όσα θα γίνουν ακόμα και μετά από εκατοντάδες χρόνια, κάποιοι ειρωνεύονται:

Τι έχουν να πουν τώρα, που ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ;

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
 


 
 
Σήμερα και οι τυφλοί βλέπουν…
Εκτός από τους «εγκάθετους»…

Ζούμε και αυτήν την παράνοια: Σύσσωμα τα ΜΜΕ, τα χαλύβδινα λέπια του σύγχρονου φασισμού και σκοταδισμού, να πλειοδοτούν σε αντιφασιστική υστερία και να συναγωνίζονται μεταξύ τους το ποιο κρατάει πιο ψηλά τα λάβαρα του «αντιναζισμού»!!!

Από τις φυλλάδες την πρωτιά διεκδικεί ο μέγας «νταβάς»-«εθνικός εργολάβος»: Μπόμπολας…

Οι «νταβάδες», λοιπόν, και οι μεγάλοι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος αναλαμβάνουν, επιθετικά και καταιγιστικά, την …πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα: Τι μακάβριος ιστορικός μορφασμός…

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...




ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ  13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ! ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...




Μαζική δηλητηρίαση είναι σε εξέλιξη για πάνω από έναν αιώνα, τελευταία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους που αυτό συμβαίνει...
η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσεις ή να τερματίσεις την έκθεση σε ορισμένα τουλάχιστον από τα δηλητήρια...

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ...


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ "ΡΑBΒΙΝΟΣ" ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ 


ΒΙΝΤΕΟ





Ο ελληνόφωνος σιωνιστής "ραββίνος" Μορντεχάϊ Ι. Φριζής ο οποίος έχει βήμα σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, σε κάποια από τις εκπομπές του, έβγαλε όλο το μίσος και το μένος που έχουν οι ψευτοεβραίοι ασκεναζίμ, για τον Άγιο και Ισαπόστολο Κοσμά τον Αιτωλό, παραδεχόμενος ότι οι τότε ομόδοξοί του, ενήργησαν ώστε να θανατωθεί ο Άγιος...

Είναι διαφωτιστικό
Δείτε το


TO PSI TΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ "ΚΟΥΡΕΨΕ" ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ



ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
 
 
 
 
«Δεν φοβούνται εμάς, δεν φοβούνται ούτε τον ίδιο το Θεό. Κοντεύουμε να πνιγούμε, δεν αντέχουμε άλλο στο ποτάμι, το νερό είναι παγωμένο. Ο Βενιζέλος μας έριξε σχοινί να μας σώσει, αλλά το μετάνιωσε και το τράβηξε πίσω. Μας πήρατε τα πάντα, το ψωμί μας, την τιμή μας, την υγεία μας».

 Με μία σπαρακτική επιστολή γεμάτη οργή, θυμό, πικρία και πολύ πόνο, που απέστειλε στον Αντώνη Σαμαρά, σε υπουργούς και βουλευτές, ο μικροομολογιούχος Δημήτρης Κουτούλας. 

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;

WASHINGTON POST:
"ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
 
 
 
 

Με το υποτιθέμενο "πραξικόπημα" των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων κατά της κυβέρνησης Σαμαράς ασχολήθηκε και η Washington Post, η οποία επισημαίνει πως η εν λόγω ομάδα υπήρξε εδώ και καιρό αντίθετη με την πολιτική του Μνημονίου.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!!!

 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 


Συλλαμβάνουν όσους έχουν εθνόσημα στο πέτο...

Από χθες, με τα μέτρα Δένδια κατά της Χ. Αυγής, πολίτες που φοράνε στο πέτο τους εθνόσημο, παντελόνια ή μpουφάν παραλλαγής, έχουν κοντό κούρεμα, τατουάζ με την ελληνική σημaία κλπ, προσάγονται για έλεγχο και τους παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα.
 
Επίσης, σπίτια που έχουν βγάλει την ελληνική σημαία, "προσημειώνονται" και ελέγχονται εν συνεχεία οι ιδιοκτήτες τους...

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)

 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 


Ο ΣΥΡΙΖΑ μας προετοίμαζε από το Καλοκαίρι για ένα θερμό Φθινόπωρο. Για απεργιακό τσουνάμι που θα έριχνε την μνημονιακή κυβέρνηση και θα άνοιγε ο δρόμος για έφοδο στα θερινά ανάκτορα.
Όπως όμως έγινε και με την ΕΡΤ, το ίδιο συνέβη και με τους καθηγητές, την ΑΔΕΔΥ κ.λ.π. Παντού κερδίζει το μνημόνιο και κάθε απεργιακή κίνηση μετατρέπεται σε έναν ακόμα κρίκο στις αλυσίδες της απογοήτευσης που δένουν την κοινωνία.
 

O ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΟΠΤΕΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 25 ΕΥΡΩ (ΑΝΤΙ 5) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!


Αυξάνουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία στα 25 ευρώ από τα 5 που είναι σήμερα. Θα εξαιρούνται άποροι και ανασφάλιστοι. Δηλαδή, θα πληρώνουν οι Έλληνες που επί χρόνια έχουν καταβάλει εισφορές την περίθαλψη των μεταναστών, οι οποίοι θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

H AΛHΘΕΙA ΓIA TΗΝ EΛΛAΔA ΣE AΠΛEΣ ΛEΞΕΙΣ...



ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Γράφει ο  Βασίλης.Παπαδόπουλος


Πουλάνε την αισιοδοξία για όπιο, την δημοκρατία για παραισθισιογόνο, αυτά μας πουλάνε. Δέν πουλάνε καθόλου πραγματικότητα! Στην εποχή μας υπάρχει ο κόσμος της τηλεόρασης, ο κόσμος της πολιτικής και ο πραγματικός κόσμος. Τρείς τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Αν κοιτάξεις τί γίνεται στον πραγματικό κόσμο, θα δεις ότι ο κόσμος χάνει τα πάντα και οταν ο κόσμος χάνει τα πάντα, απλά το χάνει, ενώ αυτοί βιάζουν και κάνουν οργια μιλώντας και πουλώντας Δημοκρατία.

Αν συνεχίσει η Ελλάδα να δανείζεται και σώνεται με νέα χρηματοδότηση από την Ευρωπαική Ένωση, θα καταρρεύσει και ή Ελλάδα και η Πορτογαλία. Άν σωθεί η Ελλάδα και η Πορτογαλία τότε θα καταρρεύσει η Ελλάδα, η Πορτογαλία και ή Ιρλανδία. Άν σωθεί με νέα χρηματοδότηση η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία τότε θα καταρρεύσουν και οι τρείς, μαζί με την Ιταλία. Άν σωθεί η Ιταλία μαζί με τις προηγούμενες μικρότερες χώρες, τότε θα καταρρεύσει και η Ισπανία. Άν σωθεί και η Ισπανία τότε θα καταρρεύσει η Ευρώπη.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε. ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΙΡΑ...


ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΝΙΚΗΣΕ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS...



Η Μέρκελ κέρδισε, η Ελλάδα…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Δεν έχει καμία σημασία εάν θα εξασφαλίσει αυτοδυναμία (τελικά δεν εξασφάλισε) ή εάν θα προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Καμία απολύτως σημασία τόσο για τη Γερμανία, όσο και για την Ελλάδα, αφού η κυρία Μέρκελ επιβραβεύτηκε από τους Γερμανούς πολίτες για την πολιτική που έχει ασκήσει… τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ευρώπη.

Από σήμερα, λοιπόν, η κυρία Μέρκελ με νωπότατη την εντολή των Γερμανών ψηφοφόρων, μπορεί να ασκήσει δριμύτερη πολιτική προς την Ευρώπη, αλλά και προς την Ελλάδα. Και αυτό, για εμάς σημαίνει ακόμη περισσότερη φτώχεια, ακόμη περισσότερη λιτότητα, ακόμη περισσότερη εξαθλίωση, ακόμη πιο κοντά στο απόλυτο μηδέν.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ;



ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ) ROTHSCHILDS



Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.”
Mayer Amschel Rothschild

Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.
Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας. Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 
Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
"ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε." ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ
 
 
 
 

 
Όποιος νομίζει ότι οι γερμανικές εκλογές είναι αληθινές εκλογές που θα αναδείξουν τον αυριανό ηγέτη της λεγόμενης Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, είναι οικτρά γελασμένος...

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ...


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ “ΑΓΟΡΑΣ” ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!







ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!
Ξεπλένεται μαύρο χρήμα, χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!
Είναι τρομερό και εξοργιστικό. Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ανοίγουν διάπλατα το παραθυράκι σε πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικούς, κρατικούς λειτουργούς κλπ να ξεπλύνουν ότι μίζα έχουν πάρει καταργώντας στην ουσία το “Πόθεν Έσχες”!

O AΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ"

 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
 

 
 
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΗ OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ)
 
ΘΕΜΑ : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 
Θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό που μας ακούει αυτή τη στιγμή. Και θα ξεκινήσω με ένα παράδειγμα που έγινε προ δεκαπέντε ετών με τη Ρωσία. Τη Ρωσία o Γιέλτσιν την είχε οδηγήσει σε μία καταστροφή.
Είχανε δανειστεί χρήματα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χρωστούσανε στη Γερμανία και μόλις ο Γιέλτσιν έφυγε και ανέβηκε ο Πούτιν, αξιοποίησε τον ορυκτό πλούτο... και ξεπλήρωσε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν πέντε χρόνια και τη Γερμανία.
Το ίδιο πράγμα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εποχή Γιέλτσιν (η Ελλάδα).

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

EKKΛHΣH ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ

 
ΕΝΑ Ι6 ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ
 
 
 
 


Πρόκειται για την Ελένη Σοφού του Γεωργίου
 16 ετών, η οποία νοσηλεύεται με οξεία λευχαιμία, στην Αιματολογική Κλινική του Ευαγγελισμού

Όσοι θέλουν και μπορούν καλούνται να προσφέρουν αιμοπετάλια σαν δώρο ζωής σ΄αυτό το νέο κορίτσι...

Διαβάστε προσεκτικα τις οδηγίες 
 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΡOKOΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ

 
Ο ΚΡOKOΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΜΕΡ
 
 



Μια νέα θεραπεία για τον καρκίνο, η οποία βασίζεται σε μια παλαιά «ανθισμένη» συνταγή αφού έχει ως βάση της το φυτό κρόκος, αναπτύσσεται από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που την ανέπτυξαν η θεραπεία αποτελεί μια «έξυπνη αντικαρκινική βόμβα» η οποία μπορεί να εντοπίζει και να καταστρέφει ολοσχερώς συμπαγείς όγκους διαφορετικών μορφών της νόσου.

Το σημαντικότερο όλων είναι μάλιστα ότι στοχεύει αποκλειστικώς τα καρκινικά κύτταρα αφήνοντας ανέπαφους τους υγιείς ιστούς.

Εκτιμάται έτσι ότι δεν θα συνδέεται με τις επώδυνες παρενέργειες των συμβατικών χημειοθεραπειών.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...



Κηφηνείον «Η Ωραία Ελλάς»



Σαράντου Καργάκου, Συγγραφέως – Φιλολόγου – Ιστορικού
Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ. Εδώ καί τριάντα χρόνια είναι η …εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά. Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ό,τι δεν λερώνει,επεκτάθηκε και στο νεοσουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδόθησαν σε μία χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά τη δικτατορία, εξέθρεψε καί διαμόρφωσε δύο γενιές «κουλοχέρηδων», παιδιών δηλαδή πού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους -πέρα από τη μούντζα-για καμμιά εργασία από αυτές πού ονομάζονται χειρωνακτικές, επειδή -τάχα- είναι ταπεινωτικές…

MIA ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

 

Το παιχνίδι των δολοφονικών προβοκατσιών αρχίζει να χοντραίνει…
 
 




Η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, είναι ένας ακόμα κρίκος στη στρατηγική των φασιστικών προβοκατσιών του καθεστώτος και των διεθνών μηχανισμών της πλανητικής χούντας…
Όλη αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από αυτή τη νεοταξική στρατηγική της «ακροδεξιάς» και «φασιστικής» τρομοκρατίας και προβοκάτσιας: Δολοφονικές ομάδες κρούσης με «ακροδεξιά» και «φασιστική» υπογραφή κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΨΥΧΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ


“Οι Έλληνες είναι ανίκητοι όταν ομοψυχούν” (Ηρόδοτος). Οι απατεώνες βρυκόλακες των τοκογλύφων ρίχνουν πάλι τον σπόρο του διχασμού. Θα τον ποτίσουμε;

 

Η ιστορία διδάσκει. Γι’ αυτό θέλουν να την ακρωτηριάσουν.Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τα καθάρματα που λήστεψαν την χώρα παίζουν το αιώνιο χαρτί του διχασμού για να ολοκληρώσουν την καταστροφή και να φύγουν ως “αηδιασμένοι” και βέβαια, ατιμώρητοι. Και βέβαια, να επιστρέψουν ως “σωτήρες”.


Αυτή την στιγμή με ένα βρώμικο παρασκήνιο (το οποίο δυστυχώς το είχαμε προβλέψει από την έλευση του ΔΝΤ το 2009), πίσω από ελεεινές ιδεοληψίες, νομιμοποιείται η σφαγή “κάποιων” από “κάποιους άλλους”. Το αίμα που θα βγαίνει όμως από τα κορμιά των Ελλήνων έχει μόνο ένα χρώμα. Απέναντι στον σχεδιασμό κράτους και παρακράτους, υπάρχει μόνο μία απάντηση. Σίγουρη και πετυχημένη: Εθνική ενότητα για απελευθέρωση της πατρίδας και παραδειγματική τιμωρία των καταστροφέων. Διαβάστε:

Η μεγάλη μάχη της Δοϊράνης, στις 18 Σεπτεμβρίου 1918

Γράφει ο Δ. Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς

Μία ακόμη ένδοξη σελίδα του Ελληνισμού που «γράφτηκε» σε τούτο τον ιερό τόπο

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ:ΟΣΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

 
 
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 





 
 
Με αφορμη τα γεγονοτα της Συριας παραθετουμε κάποιες νουθεσίες της ανώνυμης γεροντισσας. Ενω τα πραγματα εδειχναν οτι φθασαμε στο σημειο εκκινησης του παγκοσμιου πολεμου, που τοσο πολυ απασχολησε τις τελευταιες δεκαετιες την ζωη μας, ξαφνικα επηλθε μια ανακωχη, προσκαιρη βεβαια, αλλα πολυ σημαντικη.
 

ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΑ ΓΕΡΑΚΙΑ...

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ!!!
 
 
 
 
Ένα εντυπωσιακό στοιχείο αποκαλύπτει η έκθεση των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ το οποίο οδηγεί στο ποιός έκανε τη χρήση χημικών (αέριο σαρίν) στις 21 Αυγούστου, και είναι οι ισλαμιστές αντάρτες, αφού επισήμως υπάρχει παραδοχή για παλαιό σοβιετικό σύστημα, το RPU-14 το οποίο έχει αποσύρει και καταστρέψει προ πολλού ο Στρατός της Συρίας, αλλά όμως εξακολουθούσε και βρισκόταν σε χρήση στο ... Αφγανιστάν, το οποίο ελεγχότα από την αλ Κάϊντα μέχρι την κατάληψη της χώρας το 2001 από αμερικανικά στρατεύματα και τις δυνάμεις της Βόρειας Συμμαχίας.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης:"Η Δαμασκός στέλνει μήνυμα στους Έλληνες:ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!"

 
Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
 
 
 

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

«Το μέλλον είναι ως επί το πλείστον αβέβαιον. Και η αβεβαιότης αυτή, όσο απατηλή και αν είναι, αποδεικνύεται συγχρόνως χρησιμωτάτη. Διότι ένεκα του φόβου τον οποίον εμπνέει εις όλους εξ ίσου, καθείς δυσκολώτερον αποφασίζει να επιτεθεί εναντίον του άλλου…».

Θουκυδίδης, Ιστορίαι, απόδοση Ελευθερίου Βενιζέλου, τ.Α, βιβλίον Δ.

Ο Θουκυδίδης είναι ο πατέρας της «realpolitik» στην σφαίρα των διεθνών σχέσεων και οι διδαχές του για το πώς πρέπει να λαμβάνονται οι αποφάσεις στην εξωτερική πολιτική και να οικοδομούνται στρατηγικές συμμαχίες μελετώνται οπωσδήποτε σήμερα από τα διαφορετικά κέντρα αποφάσεων που σχεδιάζουν τα σενάρια των μελλοντικών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή.

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
 
 
 
Η τουρκική Αεροπορία κατέρριψε συριακό εξοπλισμένο ελικόπτερο Mil Mi-17 (αρχικά είχε λεχθεί για επιθετικό Μil Mi-24) με βολή βλήματος αέρος-αέρος από μαχητικό F-16 που είχε απογειωθεί από το Νιτιγιάρμπακιρ, στα σύνορα των δύο χωρών, "καθώς σημειώθηκε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου", όπως δήλωσε ο Tούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέτ Αρίτς.
 

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ;


ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΥΝΑΣ:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ


 
 

Ακραίοι ισλαμιστές που συνδέονται με την Αλ-Κάιντα είναι οι μισοί και πλέον αντάρτες που μάχονται στη Συρία κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ. Αυτό το υποστηρίζει όχι καμία ρωσική εφημερίδα, αλλά το βρετανικό ινστιτούτο άμυνας IHS Jane’s που βασίζει τη μελέτη του σε συνομιλίες ανταρτών και υποκλοπές στοιχείων Δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

O NIGEL FARAGE KATATΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΝ BAROSO ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"


NIGEL FARAGE: ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 60% ΤΟ 2013!

ΒΙΝΤΕΟ




Tόσα χρόνια, στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης, οι πολιτικοί που είναι υποτακτικοί της Νέας Εποχής, υπερφορολογούν τους ευρωπαίους πολίτες, γιατί η έλλειψη "πράσινης τεχνολογίας" οδηγεί σε υπερθέρμανση του πλανήτη!!!

1943-2013: 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

 
C. SCHMINCK- GUSTAVUS:"ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 14,15,16/9/1943 ΣΤΗ ΒΙΑΝΝΟ"

BINTEO
 


 

 

EIΣAΓΩΓH OIMOY-AΘHNAΣ
 
Ακούστε δωσίλογοι και νεοραγιάδες την φωνή των ελεύθερων Ελλήνων της Κρήτης! Ακούστε την φωνή της 17χρονης μαθήτριας όταν την πήγαιναν με τον πατέρα της για εκτέλεση:
«θάρρος μπαμπά, για την πατρίδα πεθαίνουμε»!!!


Αυτή η φράση να βάλει φωτιά στις καρδιές μας, να λαμπαδιάσει όλόκληρη η ψυχή μας, να αποκτήσουμε το ίδιο φρόνημα θυσίας, τώρα που το 4ο Ράιχ θέλει να μας οδηγήσει σε οικονομική εκτέλεση!  

Προσχεδιασμένο το έγκλημα ... του Ολοκαυτώματος από τους Γερμανούς
 
Σοβαρές ενδείξεις ότι το Ολοκαύτωμα της Βιάννου ήταν προμελετημένο από τους Γερμανούς προκύπτουν από τα “ίχνη” που άφησαν πίσω τους οι κατακτητές. Ο Γερμανός Καθηγητής της Ιστορίας του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης Christophe Schminck-Gustavus παρουσίασε εντυπωσιακά στοιχεία κατά την έναρξη του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τα Ολοκαυτώματα και τις Γερμανικές Αποζημιώσεις που γίνεται στη Βιάννο, ενώ έδωσε και φωτογραφίες της περιοχής που τραβήχτηκαν έξι εβδομάδες πριν τη σφαγή!
 


ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟ...


Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΑΤΒΙΕΝΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΔΟΥΜΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
 


H πρόεδρος της ρωσικης Ανω Δούμας Βαλεντίνα Ματβιένκο είναι το τρίτο σημαντικότερο πρόσωπο στη Ρωσία και η πρωτη γυναικα πρεσβευτης της χωρας στην Ελλαδα. Στηρίζει τη συμμετοχή ρωσικών εταιρειών στις ελληνικές ιδιωτικοποιήσεις και δηλώνει έντονο ρωσικό ενδιαφέρον για ΔΕΠΑ, ΟΛΘ και ΟΣΕ.
 

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 
Ανεργία και μείωση των εισφορών φέρνουν την "αυτοκτονία" των Ελλήνων
 
 
 
"Προ των πυλών" βρίσκονται νέες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις παρά τις διαψεύσεις τις κυβέρνησηςμ καθώς η ανεργία και η επερχόμενη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα "βουλιάξουν" κυριολεκτικά τα ταμεία, και θα χρειαστούν παρεμβάσεις για να μπορούν να αποδώσουν έστω συντάξεις-χαρτζηλίκι.

Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, αποτελεί μνημονιακή δέσμευση, καθώς οι δανειστές επιδιώκουν μια εργασιακή αγορά, μηδενικών εξόδων για μελλοντικούς "επενδυτές" που θα έρθουν στην ισοπεδωμένη χώρα μας.

14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΥΨΩΣΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

 
 
ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΝ ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
 
 
 
 
 
«Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοὶς Βασιλεύσι κατὰ βαρβάρων δωρούμενος καὶ τὸ σὸν φυλάττων διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα».
 
«Ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο πρώτος μεταξύ των χριστιανών βασιλέων, είχε κάποτε πόλεμο, όπως λένε κάποιοι ιστορικοί, στη Ρώμη κατά του Μαξεντίου, πριν να γίνει αυτοκράτορας. Άλλοι ιστορικοί όμως λένε ότι είχε πόλεμο κατά των Σκυθών, στον Δούναβη ποταμό. Βλέποντας δε το πλήθος των εχθρών να είναι πολλαπλάσιο του δικού του στρατεύματος, διακατεχόταν από απορία και φόβο. Ευρισκόμενος λοιπόν σε μία τέτοια κατάσταση, φάνηκε στον ουρανό, ενώ ήταν ακόμη ημέρα, ο τύπος του σταυρού με αστέρια, και γραφή γύρω από τον σταυρό, με ρωμαϊκά στοιχεία, κι αυτά τυπωμένα με αστέρια, που έλεγε: «Εν τούτω νίκα». Αμέσως λοιπόν έδωσε εντολή να σχεδιάσουν από χρυσό τον Σταυρό, κατά τον τύπο που του φανερώθηκε, και Αυτόν να βάλουν να προπορεύεται στο στράτευμά του. Επιτίθεται λοιπόν έτσι κατά των εχθρών και νικά, ώστε οι περισσότεροι από αυτούς να φονευτούν, οι δε άλλοι να τραπούν σε φυγή. Από το γεγονός αυτό κατάλαβε τη δύναμη του Εσταυρωμένου Χριστού, τον Οποίον πίστεψε ως αληθινό Θεό, γι’ αυτό και βαπτίστηκε στον όνομά Του.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

KAI ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ
ΑΛ-ΖΑΟΥΑΧΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
 
 
 
 

Μία προπαγάνδα που μπορεί να προετοιμάζει νέα προβοκάτσια σε βάρος της Συρίας με απώτερο στόχο τη στρατιωτική επέμβαση από τις ΗΠΑ και τους Συμμάχους της, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από την ώρα που η Μόσχα ανάγκασε με την πρόταση για έλεγχο των χημικών όπλων από τη διεθνή κοινότητα την Ουάσιγκτον να συρθεί στον ΟΗΕ βάζοντας «πάγο» στα σενάρια του «χτυπήματος» με πυραύλους.

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Αιμάν αλ-Ζαουάχρι, σε ηχητικό απόσπασμα ομιλίας του μία ημέρα μετά την θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου φέρεται να ζητάει επιθέσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ προκειμένου «να αιμορραγήσει οικονομικά η Αμερική».

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΖΩΗ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ NEKΡΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ;
 
 
 
ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ...

ΤΗΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΓΛΩΤΤΑΝ ΟΥΚ ΕΠΙΓΙΓΝΩΣΚΕΙ, ΝΕΚΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΥΣΑ...

 
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΠΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

Βλακεία ή Προβοκάτσια η Αλληλοσυκοφάντηση


Η καθηγήτρια (σημ. Οίμου-Αθήνας: γυμνασίου) Αγγλικής ή Γαλλικής Φιλολογίας κα. Ρεπούση αντί να καταφεύγει στον Δελμούζο την μία, στα Αρχαία την άλλη για να καλύψει το Κεμαλοφασιστικό έγκλημα του «Συνωστίζονταν», είναι καλύτερα να πει...
 

ΟΙ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

 

ΑΤΕΦ, Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΑΛΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


“Ζητήσαμε από τον Ατέφ να προσηλυτισθεί και αυτός δεν ήθελε. Ο Χριστός δεν ήρθε να τον σώσει. Τον κόψαμε κομμάτια, έλα να τον πάρεις με σακούλες σκουπιδιών.”


 


 
ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.


Τον Πατριάρχη Αντιοχείας Γιαζίζι επικαλείται ως μάρτυρα υπεράσπισης η ένοπλη συριακή αντιπολίτευση για να καλύψει τις θηριωδίες στη Μααλούλα

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Ενώ ακόμα και τα πιο στρατευμένα στην επίσημη δυτική προπαγάνδα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν την ανθρωπιστική και πολιτισμική τραγωδία στην κωμόπολη Μααλούλα στα βόρεια της Δαμασκού, δημοσιεύματα φέρουν τον Πατριάρχη της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας κ. Ιωάννη Γιαζίζι να δηλώνει ότι καμιά δολοφονία και καμιά καταστροφή δεν έχει σημειωθεί στην περιοχή !
   

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ
 


 
 
Μεγάλη νίκη των Κούρδων στο Χαλέπι. Βαρύτατες απώλειες για τους ισλαμιστές
 
Αναλυτές, ακόμη και Αμερικανοί, βραβευμένοι ανταποκριτές, Αμερικανοί στρατιωτικοί και πολίτες πιστεύουν ακράδαντα πώς ένα χτύπημα κατά της Συρίας αποτελεί πόλεμο στο πλευρό της Αλ Κάιντα. «Ο Μπάρακ Ομπάμα και οι ΗΠΑ δηλαδή συντάσσονται με αυτούς που σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους την 11η Σεπτεμβρίου», σχολιάζουν και απορρίπτουν τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία
 
Είναι βέβαιο πώς οι σφοδρές αντιδράσεις των Αμερικανών, πολιτικών και κοινής γνώμης κατά ενός πιθανού στρατιωτικού χτυπήματος στη Συρία συνδέονται με τους φόβους ενός νέου και ισχυρού δημιουργήματος τρομοκρατίας που θα μπορούσε να στραφεί ανά πάσα στιγμή κατά των ΗΠΑ.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ


ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΑΠΑΤΕΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΑ





Το πρώην κορυφαίο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας η Κάρεν Χούντες, μιλάει στον Γκρέγκ Χάντερ και αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Παγκόσμιας Τράπεζας... 

Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας που είναι το κύριο εργαλείο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ),  αποτελείται  από πέντε συνδεδεμένους οργανισμούς:

Το Διεθνή Οργανισμό Ανάπτυξης 
Τη Διεθνή  Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης 
To IFC-International Finance Corporation . 
Το Διεθνές Κέντρο Διακανονισμού Διαφορών που σχετίζονται με Επενδύσεις 
Τον Οργανισμό Πολυμερούς Ασφάλισης Επενδύσεων 


Η δράση του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας καλύπτει έξι μείζονες γεωγραφικές περιοχές:


ΙΡΑΝ: "ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ..."


ΧΑΣΑΝ ΡΟΧΑΝΙ "ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"


 





Μηνύματα προς τη Δύση έστειλε η Τεχεράνη. Το Ιράν «δεν θα παραιτηθεί στο ελάχιστο» από τα δικαιώματά του στην πυρηνική ενέργεια, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Χασάν Ροχανί σε ομιλία του ενώπιον των ιμάμηδων της χώρας που τελούν την προσευχή, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr.

Με απλά λόγια η Τεχεράνη λέει στις ΗΠΑ: "Τις κόκκινες γραμμές να τις βάλετε εκεί που ξέρετε..."


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

 
ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟΥΣ

 






 
1) Οι φόροι είναι επαχθείς σε σχέση με το εισόδημα. 

 2) Τα χρήματα που πληρώνονται ως φορολογικές εισφορές δεν καταλήγουν στα δημόσια ταμεία, αλλά εξυπηρετούν ένα χρέος για το οποίο δεν φέρω την παραμικρή ευθύνη.


ΤΣΙΠΡΑΣ: " ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"

 
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κ. ΤΣΙΠΡΑ;
ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ, "ΣΥΡΙΖΑ";
 
 
 
 
 
 
Οι "υποχρεώσεις"  του ΣΥΡΙΖΑ προς τους "δανειστές"
 
 
Στην προτελευταία συνέντευξή του ο Αλ.Τσίπρας στις 6 Ιουλίου του 2013 στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ζητούσε "διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους" γιατί όπως έλεγε "για μας προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του λαού κι όχι οι απαιτήσεις της διεθνούς τοκογλυφίας"... 
Και πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, στην χθεσινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία σε νέα συνέντευξή του ο Αλ.Τσίπρας λέει: "Έχουμε τη λύση που θα δεχτούν και οι δανειστές"!

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ " ΠΟΛΙΤΕΣ" - ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ

 
Για ένα πολίτη playmobil !!!
 
 
 

 


Πα­ρα­μο­νές της έναρ­ξης της νέ­ας σχο­λι­κής χρο­νιάς και τη μέ­ρα που ανα­κοι­νώ­θη­καν οι βά­σεις διά­λε­ξε η κυ­βέρ­νη­ση για να κα­τα­θέ­σει το νο­μο­σχέ­διο για το Λύ­κειο. Έλ­λει­ψη ελά­χι­στου σε­βα­σμού απέ­να­ντι στους μα­θη­τές και τις οι­κο­γέ­νειές τους, αψυ­χο­λό­γη­τη κί­νη­ση, πλην ακρι­βώς γι’ αυ­τό χρή­σι­μη. Όπως και στο «Σχέ­διο Αθη­νά», έτσι και τώ­ρα το προ­τει­νό­με­νο πρό­γραμ­μα έγι­νε…«λά­στι­χο» και άλ­λα­ξε αρ­κε­τές φο­ρές κά­τω από τις πιέ­σεις που δέ­χτη­κε η κυ­βέρ­νη­ση. Χα­ρα­κτη­ρι­στι­κό πα­ρά­δειγ­μα το μά­θη­μα των ει­κα­στι­κών και η πλη­ρο­φο­ρι­κή.

Γράφει η Μα­ρώ Τρια­ντα­φύλ­λου
 

Από το ρε­τι­ρέ

Δεν χρειά­ζε­ται να κα­τα­φύ­γει κα­νείς σε επα­να­στα­τι­κές παι­δα­γω­γι­κές θε­ω­ρί­ες για να κα­τα­λά­βει πού το πά­ει το νέο νο­μο­σχέ­διο για την παι­δεία. H τα­ξι­κό­τη­τα και η πρό­θε­ση απο­κλει­σμού δια­λά­μπουν.
 

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"

 
ΣΑΜΑΡΑΣ: H ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ
 




 
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Στην ελληνική ιστορία, αλλά και στην παγκόσμια, δύσκολα συναντάς κυβερνητικά ανδρείκελα σαν αυτά που μας καταδυναστεύουν σήμερα, στα πλαίσια ενός ιδιόρρυθμου κοινοβουλευτικού καθεστώτος ΚΑΤΟΧΗΣ…
Φιγούρες σαν τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη, τον Στουρνάρα, τον Άδωνι (ΟΛΕΣ οι φιγούρες του συνολικού συναινετικού κυβερνητικού συνονθυλεύματος), δεν θα τις βρεις να «συνωστίζονται», σε καμία ιστορική περίοδο…