Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ!

 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ



Του Κ.Κ. Ιατρού
Πιστεύω ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι το<<ψευτορωμαιικο>> όπως αναφέρει στις προφητειες του ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος.

Ως εκ τούτου προς τι ο τσακωμος ο εκνευρισμός και η πρεμουρα να πληρωσουμε τους επαισχυντους και ανθρωποκτονους φόρους; Για να θρεψουμε το θηρίο που θα μας φαει; Ηδη παρά πολλές ψυχές έχουν απωλεσθει στο βωμό των σιωνιστικων σχεδίων για αρπαγή του πλούτου της χώρας μας(αυτοκτονίες, ανθρωποκτονίες, εκπορνευσεις κλπ).

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ (2005)



 
Kυρίες και κύριοι, φίλοι, καλησπέρα.

 

O αρχικός σκοπός αυτής της συνάντησης έχει διαστρεβλωθεί εντελώς. Tο κέντρο της συζήτησης που επιβλήθηκε ήταν η λεγόμενη διαδικασία αναμόρφωσης που επισκιάζει τα πιο επείγοντα ζητήματα, αυτά που οι λαοί του κόσμου θεωρούν επείγοντα: την υιοθέτηση μέτρων που θα αντιμετωπίσουν τα πραγματικά προβλήματα που μπλοκάρουν και σαμποτάρουν τις προσπάθειες που γίνονται από τις χώρες μας για πραγματική ανάπτυξη και ζωή.

Πέντε χρόνια μετά τη Σύνοδο της Xιλιετίας, η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι η πλειονότητα των εκτιμούμενων στόχων ­ οι οποίοι ήταν πραγματικά εξαιρετικά ταπεινοί­ δεν επιτεύχθησαν.
 

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (ΙSI) ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

 
Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 
 


Η σκανδαλώδης παρέμβαση του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου (ISI) στην Ελληνική κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για την αρχειοθέτηση της δίωξης Ανδρέα Γεωργίου, προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Με θέμα που φέρει τον προσβλητικό και σκανδαλώδη τίτλο  "Εισβολή της Δικαιοσύνης στην διαδικασία της στατιστικής παραγωγής των επίσημων στατιστικών", ξεκίνησε το 59ο διεθνές συνέδριό του το ISI στο Χονγκ Κογκ (26 – 29 Αυγούστου 2013).
 

ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ (Ή ΑΛΛΗ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ; ) ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ

Το σημαντικότερο τμήμα της ομιλίας του
γ. Ιωσήφ Βατοπεδινού, απομαγνητοφωνημένο.
 
 ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
" ...μην περιμένετε από τους ηγέτες να μας προστατεύσουν. Δεν μπορούν (με έμφαση) Αλλά ούτε και ξέρουν!Είναι δεμένοι τώρα πλέον και ότι τους πούνε οι σκοτεινές δυνάμεις που διατάζουν, έτσι διατάζουν και σ’ εμάς".
 

Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ

 

Η παντοκρατορία των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στον πλανήτη θα καταρρεύσει εξ αιτίας της Συρίας.
 



Από τον Πάνο Κ.

Η παντοκρατορια των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στον πλανητη θα καταρρευση εξαιτιας της Συριας.
Μετα τις πολεμικες κραυγες και την προσπαθεια πλυσης εγκεφαλου που επιχειρήθηκε να γινει εδω και λιγες μερες,σχετικα με την αναγκαιοτητα για επεμβαση στην Συρια και τις προκλητικα βλακωδεις προβοκατσιες που στήθηκαν με δηθεν χημικα και οπλα μαζικης καταστροφης που κατερρευσαν ακομα και απο τον ΟΗΕ,τα δυτικα “γερακια”αρχισαν να τα μαζευουν με τον Ολαντ να κανει την αρχη,τον Καμερον να ακολουθει δειλα και αναμενουμε τον Ομπαμα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ

 
Η Μόσχα στέλνει πολεμικό στόλο στην Αν. Μεσόγειο - Απευθείας αντιπαράθεση με ΗΠΑ
 
 
 


Η Ρωσία αποφάσισε να στείλει πολεμικό Στόλο στη Μεσόγειο και να εγκαταλείψει την πολιτική του παθητικού παρατηρητή, ενώ οι δυτικοί ετοιμάζονται για επίθεση στην Συρία.

Όπως αποκάλυψε το defencenet.gr, αυτή την στιγμή στην Α.Μεσόγειο έχει μόνο μια παλιά φρεγάτα.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ, ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ



ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!!


 

ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!


 
Είναι η πρώτη φορά που συνθλίβονται οι μεθοδεύσεις του Γεωργίου αφού ήταν δεδομένο ότι μετά τις αντιδράσεις και την ηχηρή παρέμβαση του ΔΣΑ, όσοι βουλευτές τολμούσαν να ψηφίσουν αυτό το ανοσιούργημα, γινόντουσαν συνένοχοι στην άθλια προσπάθεια αθώωσης και ενδυνάμωσης του υπόδικου (ακόμα) προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!!!
 
 
 

Θέατρο Συρία:Η παράσταση αρχίζει σε λίγο
 
Εάν και είναι πάντοτε σε όλες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις  επτασφράγιστο μυστικό η ημέρα και ώρα έναρξης τους, η ιδέα ενεργείας και οι  αντικειμενικοί σκοποί  της (ΑΝΣΚ),στην προκειμένη περίπτωση οι στόχοι που θα πληγούν,τις τελευταίες ώρες βιώνουμε κάτι  εντελώς πρωτόγνωρο.
 
Αυτό είναι η δημοσιοποίηση των στόχων που θα πληγούν  από τις ΗΠΑ μέσω διαρροών από τα μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο, ενώ για την ακριβή ημέρα και ώρα αν και δεν έχουν γίνει γνωστά ,εντούτοις  αναμένεται ότι θα είναι μεταξύ Πέμπτης και Κυριακής.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

 
ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PRISMA KAI TEMPORA ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 
Μετά το σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις του WikiLeaks, την καταδίωξη του Julian Assange, τον εγκλεισμό στην απομόνωση και τη δίκη του whistle-blower Bradley Manning , τον αγώνα για τα PIPA/SOPA και την τραγική αυτοκτονία του ακτιβιστή Aaron Swartz...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Κούρδοι Συρίας: "Δεν έριξε ο Άσσαντ τα χημικά"!


Στηρίζουν την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσσαντ οι Κούρδοι της Συρίας οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν έρθει σε σφοδρή αιματηρή σύγκρουση μαζί του και διαψεύδουν τους δυτικούς για την χρήση χημικών όπλων από την πλευρά των κυβερνητικών: 

«Το καθεστώς στη Συρίας έχει χημικά όπλα, αλλά δεν θα τα χρησιμοποιούσε γύρω από τη Δαμασκό, πέντε χιλιόμετρα από την Επιτροπή του ΟΗΕ η οποία ερευνά τα χημικά όπλα. Φυσικά, δεν είναι τόσο χαζοί ώστε να το κάνουν».

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!




ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Πριν από λίγο  έγινε η παρέμβαση από το ανώτατο όργανο των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, σχετικά με τις εξελίξεις και την διαφαινόμενη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.

Αυτή την στιγμή η επιστολή παραδίδεται στην κυρία Ευτέρπη Κοτζαμάνη που είναι δεδομένο ότι θα κάνει τις ενέργειες της άμεσα και αποτελεσματικά.


H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...ΓΥΜΝΗ!

 
Που πάνε τα λεφτά που πληρώνουμε;
Και τι θέλουν;


-Που πάνε τα λεφτά που πληρώνουμε;
-Tα καίνε
-Τα καίνε;
-Nαι τα καίνε.
-Χρήμα έχουν όσο θέλουν, αφού τυπώνουν
Επίσης δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, οι κωδικοί εσόδων είναι δεσμευμένοι. Ότι εισπράττεται πάει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, το οποίο βαφτίστηκε χρέος..(δωρεες προς τράπεζες, offshore, το χρήμα ως χρέος...)
 

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η EBU ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ


ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒU

  


Εμείς, ως υπεύθυνοι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αλλά και ολόκληρου του κόσμου) είμαστε βαθειά σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από την σημερινή (21/8/13) ανακοίνωση της ΕΒU μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/08/ert-streaming-to-end-as-interim.html, με την οποία ανακοινώνει τη διακοπή της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ.

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PSI




Το γνωστό side Defence Net (Pro News) ενώ είχε καταγγείλει την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΟΠΥΥ λόγω του PSΙ σήμερα δημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ
και υπότιτλο "Το σκάνδαλο της λευκής μπλούζας" με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ παίρνει το μέρος των δωσίλογων που θέλουν να παρουσιάζουν ότι η τρύπα του ΕΟΠΥΥ οφείλεται σε υπερσυνταγογραφήσεις!!!

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ








Όταν ένα πουλάκι έριξε το σημείωμα "End Game" μέσα από το παράθυρό μου, το περιεχόμενό του ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο άρρωστο και γενικά κακό, απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω.
 
Το υπόμνημα επιβεβαίωσε κάθε φρικτή φαντασία συνωμοσίας: ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι της οικονομίας συνωμότησαν κρυφά μέσα απο μια μικρή κλίκα μεγάλων προσωπικοτήτων τραπεζιτών για να διαλύσουν τον δημοσιονομικό κανονισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ


Ο Ηπειρώτης Γεώργιος Σταύρος, θεμελιωτής της Οικονομικής συγκρότησης του Νεοελληνικού κράτους (1788-1869)




.
"...Αφ΄ής ήλθα στην Ελλάδα έζησα με την πλέον μεγάλην οικονομίαν. Είναι φρικτόν πράγμα να σου το περιγράψω. έναν οβολόν δεν πήρα από την Πατρίδα την οποία πολλάκις εδούλευσα...

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!

 
ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ "ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ!

 

 

 

DAMASCUS FRAUD ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ “ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ “ΘΥΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ”!!

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ/ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας,  αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης  για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού. Τα περισσότερα καταλήγουν ότι υπάρχει πλαστογράφηση του οπτικού υλικού που παρουσιάζεται ως αποδεικτικό για την δολοφονική επίθεση.

KINHTOΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ  ΚΑΙ ΤΗΝ Γ.Σ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ
     



ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 230 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΠΡΩΗΝ 1Ο ΙΚΑ) Συναγωνιστές, το θέμα της διάλυσης της Υγείας που επιχειρεί η κυβέρνηση και η τρόϊκα είναι μείζον.
Το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά άμεσα την περιοχή μας, γι'αυτό όσοι από εμάς μπορούμε, συμμετέχουμε στις  κινητοποιήσεις


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΔΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!




Γι’ αυτό υψώνουν οι φτωχοί τη φωνή τους ενάντια σε όλους σας·ενάντια σε σας που κατέχετε την εξουσία, σε σας που τους ακολουθείτε, σε σας που στρατεύεσθε,σε σας που υπηρετείσθε από αυτούς, γιατί δεν μπορούν να υποφέρουντην άσπλαχνη και μισάνθρωπη διάθεση των φοροεισπρακτόρωνκαι τη συνεχή βία και αδικία που προέρχεται από σας τους ισχυρότερους τους.  

Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς 

Μόλις είχαν αρχίσει να σκάνε μύτη τα νέα για την οικονομική κρίση, αρκετοί ήταν οι αστικο-χριστιανοί που έσπευσαν να μιλήσουν, να γράψουν, να δηλώσουν να προτρέψουν και να προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. 


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ


 Η FINOS FILMS ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOYTUBE



Finos Films, η κινηματογραφική εταιρία που συνδέθηκε με την «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου,  απέκτησε το δικό της επίσημο κανάλι στο Youtube και το οποίο φέρει την επωνυμία Finos Films Channel.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EBU ΤΟ "THE PRESS PROJECT" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΡΤ, ΕΡΤ 3 ΕΡΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "THE PRESS PROJECT"



Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



Δείτε και την ανάρτησή μας 




Η κατάσταση στη Συρία φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πρίν την ανάληψη στρατιωτικής δράσης από πλευράς Δύσης σε βάρος της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας και υπέρ των ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων.

Το σημερινό περιστατικό περί "χημικών όπλων" που υποστηρίζουν οι ισλαμιστές ότι έβαλλε ο συριακός Στρατός εναντίον τους και η άμεση προσφυγή της Βρετανίας στον ΟΗΕ "μυρίζει" εικόνα Ιράκ 2003 και προπαρασκευή επίθεσης.


Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ (ΣΑΤΑΝΑ) ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ


ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΧΤΑΡ 
ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!






Οι άνθρωποι της Σαχτάρ Καραγκάντι, αντιπάλου της Σέλτικ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θυσίασαν ένα πρόβατο στο γήπεδο τους ώστε να έχουν καλή τύχη στον αγώνα με την ομάδα του Σαμαρά.

Στα ελληνικά γήπεδα συνηθίζεται να γίνεται αγιασμός σε αυτά του Καζακστάν έχουν άλλες συνήθειες...

ΤΟ SUCCESS STORY ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ TREASON STORY!!!


ΣOΪΜΠΛΕ:"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 2014"!




Την πεποίθησή του πως η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο βοήθειας εξέφρασε το γνωστό αρπακτικό, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας την Τρίτη 20 Αυγούστου σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Ahrensburg στη βόρεια Γερμανία.

Ο Σόιμπλε, παρόλο που είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως η χώρα μας θα χρειαστεί περαιτέρω χρηματοδότηση το 2014 οπότε και λήγει το υφιστάμενο πρόγραμμα βοήθειας,δεν υπήρξε ποτέ περισσότερο σαφής χαρακτηρίζοντας ένα τρίτο πακέτο βοήθειας ως «αναπόφευκτο». 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ...


ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ 25.000 ΣΠΙΤΙΑ - ΠΕΤΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ



Βγάζουν στο «σφυρί» τα πρώτα 25.000 σπίτια τα δάνεια των οποίων ήταν στο «κόκκινο» πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση, το 2008. Πρόκειται για το πρώτο βήμα της κυβέρνησης στην άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από το 2014, κάτι που επιβάλλει η τρόικα.


Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;


EΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ



Επιστολή – βόμβα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του προέδρου Γιάννη Αδαμόπουλου προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου,με την οποία ζητά να διαλευκανθεί ο ρόλος της 5ης Ειδικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Έλενας Πεδιαδίτη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση αυτή, μετά τις καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ζωής Γεωργαντά ότι η κ. Πεδιαδίτη της είχε ζητήσει να βρεθούν στο σπίτι της.
 

ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΧΑΖΑΡΩΝ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Καί ναί τό ξαναζοῦμε. Τό καινούργιο ὀλοκαύτωμα δημιούργημα τοῦ γερμανικοῦ ἐπεκτατισμοῦ καί τῆς γερμανικῆς δίψας γιά ἐπιβολή καί ἐξουσία. 

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΠΡΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!




Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προαναγγέλλει τις κυβερνητικές προθέσεις για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επισημαίνοντας στην εφημερίδα Real News, ότι «εάν δεν κάνουμε κάτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες»!

Ο καταιγισμός των αντιδράσεων από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και των φορέων της κτηματαγοράς, αλλά και ο κίνδυνος να απειληθεί η κυβερνητική συνοχή, αποτελούν οδηγό για το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων για 300.000 ιδιοκτήτες ακινήτων με «κόκκινα» δάνεια οι οποίοι απειλούνται με πλειστηριασμό.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η ΠΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΒΙΝΤΕΟ 


 

 Ο γεν. διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI Μαρκους Κέρμπερ  - στενός συνεργάτης του Σόιμπλε (και αυτό έχει την σημασία του) - σημειώνει πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν η Γερμανία λάβει ως αντάλλαγμα κρατικά περιουσιακά στοιχεία!
 
Αυτή η "πρόταση" αποκαλύπτει γιατί η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους ... 

ΟΙ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ " ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ" ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!

 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Η "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
 
 
 
Βίντεο που προκαλέι σοκ! Αφού δέιχνει ότι οι ισλαμιστές στην Αίγυπτο ξεπερνούν και το Γκαίμπελς, δημιουρώντας στημένες εικόνες με τραυματίες!

Την στιγμή που τα επεισόδια συνεχίζονται στην Αίγυπτο, το κλίμα έχει ανάψει για μια ακόμα φορά, ένα βίντεο φαίνεται ότι αποκαλύπτει πως οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι σκηνοθετούν εικόνες με επεισόδια προκειμένου να αποδείξουν ότι δέχτηκαν επιθέσεις, σε μια... ειρηνική διαδήλωση υπέρ του Μοχάμεντ Μόρσι.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 
ΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΙΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
 
 

ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΙΜΑΙΑΣ

Τον καθένα από μας τον βασανίζει το ερώτημα: τι θα γίνει με μας και τι μας περιμένει μετά το θάνατο; Μία σαφή απάντηση σ' αυτό το ερώτημα μόνοι μας δεν μπορούμε να την βρούμε. Αλλά η Αγία Γραφή και πρώτα απ' όλα ο λόγος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μας αποκαλύπτουν αυτό το μυστικό. Μας το αποκαλύπτουν επίσης το απολυτίκιο και το κοντάκιο της μεγάλης αυτής γιορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και οι εκκλησιαστικοί ύμνοι που ψάλλονται σ' αυτή τη γιορτή.
 

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Σώστε τη Μήλο απ'τους χρυσοθήρες




Το νησί της Μήλου απειλείται από χρυσοθήρες!
 
 


Αυτά είναι τα γεγονότα:
 
1. Η οικονομική κρίση και οι υψηλές τιμές του χρυσού έχουν οδηγήσει σε εντατικοποίηση των προσπαθειών για να αρχίσουν έργα εξόρυξης χρυσού σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα.

14/8/68 ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ - 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ
 

 
 
 
Εκπομπή-αφιέρωμα στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, η οποία περιλαμβάνει συνέντευξη που παραχώρησε, με κάθε μυστικότητα, ο Α. ΠΑΠΑΓΟΥΛΗΣ στον Ιταλό δημοσιογράφο SILVANO AGOSTI λίγες μέρες μετά την αμνήστευση που απένειμε το καθεστώς των συνταγματαρχών στους πολιτικούς κρατουμένους στις 21/8/1973.

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1996-2013 ΜΝΗΜΗ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

 

Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Σολωμού Σολωμέ!!!

(Tο βίντεο της δολοφονίας)

 
 
 
 
Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν πολλές αναλύσεις-σενάρια που αναφέρονται σε επερχόμενη διάλυση της Τουρκίας με βάση την στρεβλή οικονομία, την ενδεχόμενη “δημιουργία” κουρδικού κράτους, γεωστρατηγικά συμφέροντα, γεωπολιτικές αν-ισορροπίες κλπ.
 

ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Μία Προφητεία μόνον διά την Ελλάδα

(Ευρεθείσα εις Άγιον Όρος φέρουσα χρονολογία 1866)





Όλα τα έθνη διά εκεί έχουν το μάτι ριγμένον, και δουλεύει μεγάλος
 
διάβολος και επιβουλή μεταξύ των συνεννοημένων, και κατά των συνθηκών, διότι όλα τα δόγματα είναι εις δύο, μέρος θέλουν να κινηθούν και μέρος...
δεν θέλουν, και δεν υπάρχει καμμία ένωσις μεταξύ των, και όποιον
 
έθνος είναι αγαπημένον, εκείνο θα κερδίση όλους τους θησαυρούς…

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΑΠ ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΙ ΕΥΑΘ. ΤΟ 2014 ΔΕΗ, ΕΛΒΟ ΚΑΙ ΛΑΡΚΟ!

 
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
 
 
 
 
 
Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του ΟΠΑΠ σειρά στο χρονοδιάγραμμα των ιδιωτικοποίησεων παίρνουν ο ΟΛΠ, ο ΟΛΘ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η ΕΥΑΘ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Μάλιστα ο κ.Σταυρίδης έκανε λόγο πως μέσα στο Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί η πρόσκληση για ΟΛΠ – ΟΛΘ.
 

ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ!

 
 ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ
 



 

 
        Στις 15.8 οι επιμένοντες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα τιμήσουνουν την γιορτή με τσιμπούσι από το μεσημέρι που θα διοργανωθεί με προσφορές όλων όσων θα παρευρεθούν.
 

ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ;


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ





Πριν από λίγο, σε τηλεοπτική εκπομπή (Κόντρα – Επί του πιεστηρίου) η Ζωή Γεωργαντά προέβη σε μία καταγγελία που πρέπει να προκαλέσει σεισμό τόσο στους προϊσταμένους της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, κυρίας Ελένης Πεδιαδίτη, αλλά και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 
Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργαντά κατήγγειλε ότι η ανακρίτρια την κάλεσε την προπερασμένη Παρασκευή για να “βρεθούν”, ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ! 
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά, η συνάντηση είχε τον χαρακτήρα …νουθεσίας!

Ο ΜΙΜΗΣ ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ


ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
(Μ. ΤΡΑΪΦΟΡΟΥ - Μ. ΣΟΥΓΙΟΥΛ-Σ. Βέμπο 1946)

ΒΙΝΤΕΟ





Ο αείμνηστος ΜίμηςΤραϊφόρος έγραψε πρίν 67 χρόνια ένα τραγούδι που θα μπορούσε να έχει γραφτεί σήμερα έχει συγχωρήσε
Η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) δεν μας έχει συγχωρήσει που νικήσαμε τα όργανά της στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. όπως και τότε έτσι και τώρα μας αδικούν και μας θέλουν να ζούμε στην κόλαση.
Παραθέτουμε το βίντεο και τους στίχους του τραγουδιού με τα σχόλια που το συνοδεύουν.

Είναι επίκαιρο όσο ποτέ!


Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Η ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ;



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ;
  
 


 (Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο. Για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός) 

Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης”The Australian” στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα… ψιλά όπως λέγονται οι “μικρές” στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε …μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!
  
Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την… μυστική λέσχη Bilderberg ως ο… επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ!
 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟ ΣΠΤΙ ΤΟΥ!

 
EΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ!
 
 
 
 
H κυβέρνηση θά προχωρήσει το μέτρο της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι τον Οκτώβριο και βρίσκεται σε αδιέξοδο καθότι γνωρίζει ότι τώρα πια χτυπάει τον Έλληνα πολίτη στον "πυρήνα" της ύπαρξής του, στην εστία του.

Ως γνωστόν ο Έλληνας στην μακραίωνη ιστορία του πολεμούσε υπέρ "βωμών και εστιών" κάτι που μετά στην ελληνορθόδοξη εκδοχή του μετετράπη στο "υπέρ Πίστεως, και Πατρίδος". Η εστία-σπίτι για τον Έλληνα είναι ο ίδιος ο αυτοπροσδιορισμός της ζωής του, χαραγμένος στο DNA του. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να του το στερήσει αυτομάτως μετατρέπεται στον μέγιστο εχθρό του.Και όμως ξένοι δυνάστες ζητούν από την κυβέρνησή του να προχωρήσει στη δήμευση της κύριας κατοικίας του.