Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ

"ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ"
ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ Η ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ  



Την εντομοφαγία προσπαθούν να μας επιβάλλουν με γοργούς ρυθμούς οι νεοταξίτες της ΕΕ.

Δέκα είδη εντόμων έλαβαν τις... ευλογίες του Οργανισμού Τροφίμων και Ασφάλειας του Βελγίου και αναμένεται να διατεθούν λίαν συντόμως στην αγορά.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Le Monde", το βελγικό ινστιτούτο που επιβλέπει την διατροφική ασφάλεια, συμπεριέλαβε τα έντομα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα διατίθενται στο εμπόριο άπαξ και τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Στην σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι, τα έντομα αυτά καταναλώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και δεν έχει καταγραφεί πρόβλημα από την κατανάλωσή τους, επισημαίνει ο εκπρόσωπος του οργανισμού, Ζαν Πολ Ντενουί (Ιωάνης-Παύλος της Νύχτας).

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγους μήνες ο Παγκόσμιος Οργανισμός για τα Τρόφιμα και την Γεωργία είχε παροτρύνει το καταναλωτικό κοινό να τρώει έντομα. Ο διεθνής οργανισμός παρουσίασε μάλιστα στη Ρώμη σχετικό πρόγραμμα για να ενθαρρύνει την εκτροφή σε μεγάλη κλίμακα εντόμων, ενός όχι ακριβού και οικολογικού διατροφικού στοιχείου που είναι επιπλέον... "νοστιμότατο", όπως είχε διευκρινίσει.

"Στους παραδοσιακούς πολιτισμούς, δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν ήδη έντομα, όμως μπορεί να γίνουν πολύ περισσότεροι", είχε δηλώσει ο οργανισμός του ΟΗΕ:

"Τα δισεκατομμύρια των εντόμων, τα οποία αναπαράγονται αδιάκοπα στο έδαφος, στον αέρα και στα ύδατα, "έχουν υψηλά ποσοστά ανάπτυξης και μετατροπής σε τροφή, ενώ έχουν μικρή επίδραση στο περιβάλλον σε όλο τον κύκλο της ζωής τους", ανέφεραν οι νεοταξίτες εμπειρογνώμονες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αξιωματούχων του ΟΗΕ, περίπου 900 είδη εντόμων είναι βρώσιμα.

Η κατανάλωση εντόμων (εντομοφαγία) ήταν ανέκαθεν διαδεδομένη στην παραδοσιακή κουλτούρα ορισμένων περιοχών της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Κι όμως, σήμερα, σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού τρώει έντομα.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν θέλουν να έχουμε εθνική συνείδηση, είναι πιο έυκολο να σου επιβάλλουν ότι θέλουν όταν εχεις μετατραπεί σε "πολτό" ανθρωπομάζας.

"Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται" είναι η προρρήση του Πατροκοσμά η οποία είναι βέβαιο ότι οδεύει προς πλήρη εκπλήρωση, αφού η μετατροπή του πλανήτη σε παραγωγό μεταλλαγμένων προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Τώρα που θα τρώμε και μύγες ολοκληρώθηκε η χαρά μας!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου