Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ:"ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ, ΛΙΓΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ"


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ


 

Τελευταια ακουγεται συνεχεια απο διαφορες πηγες οτι επαπειλειται η ευρυτερη περιοχη της Μεσογειου απο ενα μεγαλο σεισμο.
Γαλλοι μαλιστα ανεφεραν για ενα πολυ μεγαλο σεισμο και στην Ελλαδα. Τρομαγμενοι καποιο ανθρωποι ρωτησαν κατα ποσο αληθευει το γεγονος στην πνευματοκορη της γεροντισσας. Κι αυτη παλι με την σειρα της ρωτησε την γεροντισσα.
 


 Ακουσε με προσοχη η καλη μας γεροντισσα και με απλοτητα της διηγηθηκε τα παρακατω: "Ξερεις οτι πολλοι ανθρωποι και στο Αγιο ορος και στο Σινα και στους Αγιους τοπους και στα μοναστηρια, εδω και στο εξωτερικο, και στα σπιτια τους απλοι ανθρωποι προσευχονται ταπεινα για την ολη κατασταση που βιωνουμε. Ειναι λιγοι... πολυ μεγαλο το κακο, πολλοι λιγοι οι εργατες για να αλλαξουν την ολη κατασταση. Εχουν ομως πετυχει αρκετα! Θα σου αποκαλυψω πως πνευματικω τω τροπω*μου παραχωρηθηκε να δω δυο συμβαντα:Το πρωτο ηταν λιγο μετα τον σεισμο της Κρητης, αυτον που εγινε πριν λιγες μερες στα Χανια στην θαλασσα. Αγγελλοι πολλοι ψαλλανε χαρμοσυνα, η Παναγια μας με χαρουμενο προσωπο πλησιαζε στον θρονο του Κυριου και πολλοι αγιοι μαζι της. Ο Κυριος ηταν στον θρονο Του με ενα
γλυκυτατο χαμογελο. Κοντα εκει ο διαβολος με κατακοκκινα ματια, μαυρος, ασχημος και σκυφτος κοιτουσε λοξα προς το μερος της Παναγιας με κακια και γρυλλιζοντας της ελεγε: τα καταφερες παλι Μαρια, παλι τα καταφερες...
Ρωτησα την Παναγια μας , γιατι το λεει αυτο , τι καταφερες παλι Παναγια μου; -Παιδι μου, μου ειπε η Παναγια, ηταν αυτος ο σεισμος που ολοι αναμενανε, ο μεγαλος και καταστροφικος , τον πηρε βαθεια στο πελαγος ο Κυριος.... παλι γλυτωσε η Ελλαδα μας!!!!
Η προσευχη των λιγων αλλα εκλεκτων παιδιων του Θεου εφερε αποτελεσμα. Να μιλατε στον κοσμο, η μετανοια και η προσευχη κανουν θαυματα, μου τονισε η Παναγια μας. Ποτε μην απογοητευεστε και στο τελευταιο δευτερολεπτο ακομα να επιμενετε, η επιμονη στην προσευχη και η πιστη παντα νικανε.
Τωρα παλι κορη μου με ρωτας αν θα γινει μεγαλος σεισμος! Φοβαμαι οτι ο κινδυνος δεν εξαλειφθηκε. Θα σου πω το δευτερο γεγονος. Eτσι παλι πριν δυο τρεις μερες ειδα την Μητερα του Κυριου αναστατωμενη, μαυροντυμενη και με πολλους αγιους γονατισμενη μπροστα στον Κυριο.Τον ικέτευε να δώσει και πάλι παράταση, γιατί ο διάβολος περιμένει πότε θα πάρει την εντολή απο τον Χριστό μας να ταρακουνήσει τη γη... . "Δωσε μου την αδεια να ταρακουνησω την γη του λέει με αυθαδεια ο διαβολος, τους βλεπεις ειναι αμετανοητοι" . Η Παναγια παλι ικετευε γονατιστη να μην του δοθει η αδεια αυτη , θα Σου φερω εγω
προσευχη Του ελεγε
.

Εγνεψε καταφατικα ο Κυριος στην Μητερα Του.

Και τωρα παιδι μου η καλη μας Μητερα ζηταει προσευχη. Αυτη γονατιζει για μας, εμεις τι κανουμε; Παλι στους ιδιους θα πεσει ο κληρος; Οι αλλοι τι κανουν; Οκνηροι και βαρεις για τα εργα του Θεου, προθυμοι και γρηγοροι για τις απολαυσεις της σαρκος. Εδω η γεροντισσα αλλαξε υφος, εγινε πιο αυστηρη και μου ειπε:

- Ακου να δεις παιδι μου, μας δοθηκαν τοσες αποκαλυψεις απο τον Κυριο. Μιλησαν τοσοι αγιοι, μιλανε ακομη οι ανθρωποι του Θεου. Ακουει κανεις;

Μονο τα προφητικα θελουν να ακουνε, τι ειπε ο ενας αγιος οτι θα γινει, τι ειπε ο αλλος, για μετανοια κανεις.

Μας δοθηκαν τοσα αποκαλυπτικα ποιηματα απο τον ουρανο, οτι σας εχω δωσει μεχρι τωρα δεν ειναι δικα μου, αποκαλυψεις απο το Πνευμα του Θεου ειναι,εγω μονο σας τα δινω για να ξερετε τι ερχεται και πως μας θελει ο Θεος. Πες μου τι αλλαξε μεχρι
τωρα;

Βλεπουν μονο το προφητικο κομματι, την λυση που μας την δινει παλι ο Θεος δεν την βλεπουν!!

Παντα στους τελευταιους στιχους ο Κυριος
μας λεει πως θα βγουμε απο την κριση, πως θα αποφυγουμε τον πολεμο που ειναι προ των πυλων, πως θα αποφυγουμε τα φυσικα φαινομενα που κι αυτα παραμονευουν για να προκαλεσουν καταστροφες. Ε! λοιπον , πρεπει να το γνωριζουν ολοι μπορει να αποφυγαμε την μεγαλη καταστροφη τωρα, ο σεισμος της Κρητης ηταν για μεγαλο κακο, ομως ο κινδυνος παντα παραμονευει.


Ανα πασα στιγμη μπορει να ανατραπει ολη η κατασταση.
Ειμαστε σε παρα πολυ επικινδυνες μερες. Και σεισμοι και αλλες φυσικες καταστροφες και αλλα γεγονοτα δυσαρεστα μπορουν απο στιγμη σε στιγμη να συμβουν και εντος και εκτος Ελλαδος. Και θα ειναι και ξαφνικα και απροοπτα. Τελειως απροοπτα πιθανον, εκει που δεν τα φανταζοσουν! Χρονο δεν μας δινει ο Κυριος, κι οποιος δινει χρονικο προσδιορισμο μαλλον μιλαει αυθαιρετα.


 Εμενα ποτε δεν μου δινονται ημερομηνιες, μονο τα γεγονοτα. Αυτοι που λενε τωρα θα γινει η μετα απο δυο μηνες κλπ. μαλλον μονοι τους προσδιοριζουν τον χρονο.
Ναι, θα ερθει καιρος που θα εχουμε ελαχιστη τροφη, διακοπες στις
επικοινωνιες μεταξυ μας, πολλες διακοπες στο ηλεκτρικο ρευμα και πολυ δυσκολη προσβαση σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη. να μην φοβόμαστε γιατί ο Κύριος θα μας φροντήσει αν φυσικά έχουμε πίστη και τον ζητήσουμε με την προσευχή μας!

Θα γινουν ολα αυτα εκει κοντα στα αναμενομενα και πολυ ασχημα
γεγονοτα που οπως φαινεται πλεον δεν θα τα αποφυγουμε. Μην με ρωτας ποτε ακριβως θα γινουν, ανα πασα στιγμη πλεον ειναι επικινδυνο να ξεκινησουν. Τωρα πλεον ειμαστε στην κοψη του ξυραφιου. Μετανοια δεν εχουμε, προσευχη λιγη, πως να επεμβει ο Κυριος για αναβολες η αποφυγη αυτων των γεγονοτων χωρις να Του το ζητησουμε; Απο εμας περιμενει το καλεσμα ο Κυριος, ειμαστε αυτεξουσιοι, ελευθεροι να επιλεξουμε το καλο η το κακο, αν θελουμε την Θεια επεμβαση η αν θελουμε να πορευτουμε μονοι μας οπως πορευομαστε. Ο διαβολος δεν μας ρωταει, αν βρει προσφορο εδαφος ανακατευει την ζωη μας κατα τα θεληματα του. Κι εμεις οσο κανουμε τα θεληματα του ζωντας αμαρτωλο κι αμετανοητο βιο θα συνεχισουμε να υποφερουμε. Αυτα να τα ακουει ο κοσμος, δεν ειναι λογια του αερα, θα τα βιωσουμε πολυ συντομα! Δωσαμε και συνεχιζουμε να δινουμε δικαιωμα στον διαβολο κι αυτος βεβαια κανει την ζωη μας κολαση! Ας σηκώσουμε τα χέρια ψηλά σε προσευχή για να αποφύγουμε όλα
τα δεινά!!! Ποτέ δεν είναι αργά... Και το τελευταίο λεπτό ο Θεός μας ακούει όπως άκουσε το Ληστή επάνω στο σταυρό. αρκεί να έχουμε ΜΕΤΑΝΟΙΑ!


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ
ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!! ΟΛΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΤΙΠΟΤΕ.


ΤΟΣΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ , ΤΟΣΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.


ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ. ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ; ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ; ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ
ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ
ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ; ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΡΕΙΣ Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ; ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
*Μονο ο Θεος γνωριζει τον τροπο, και πολλοι αλλοι πατερες μιλησαν γι αυτην την ιδιοτητα να αποκαλυπτει ο Κυριος στους ανθρωπους πραγματα που με τις πεντε αισθησεις μας δεν ειναι δυνατον να αντιληφθουμε. Βλεπουμε στον βιο του π. Πορφυριου και π. Παισιου πολλα τετοια περιστατικα. Ετσι μας λεγανε οι πατερες αυτοι οτι μονο με τον πνευματικο τροπο αυτα γινονται
αντιληπτα στον νου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου