Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ;


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ





Πριν από λίγο, σε τηλεοπτική εκπομπή (Κόντρα – Επί του πιεστηρίου) η Ζωή Γεωργαντά προέβη σε μία καταγγελία που πρέπει να προκαλέσει σεισμό τόσο στους προϊσταμένους της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, κυρίας Ελένης Πεδιαδίτη, αλλά και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 
Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργαντά κατήγγειλε ότι η ανακρίτρια την κάλεσε την προπερασμένη Παρασκευή για να “βρεθούν”, ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ! 
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά, η συνάντηση είχε τον χαρακτήρα …νουθεσίας!



Εδώ πλέον διακυβεύεται ο τελευταίος πυλώνας του πολιτεύματος. Η ίδια η δικαιοσύνη. Εάν η κυρία Γεωργαντά ψεύδεται, η ανακρίτρια οφείλει άμεσα να το καταγγείλει και να κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες. 

Εάν όμως οι καταγγελίες της κυρίας Γεωργαντά ισχύουν, τότε οι προϊστάμενοι της κυρίας ανακρίτριας θα πρέπει άμεσα να κινηθούν, διότι εδώ γίνεται κουρελόχαρτο η ποινική δικονομία. 

Σε ένα θέμα Εθνικής σημασίας, αφού η έκβαση αυτής της υπόθεσης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας όχι μόνον να απαλλαγεί από την μνημονιακή λαίλαπα θεσμικά, αλλά και να διεκδικήσει τα δέοντα για την καταστροφή που υπέστη από την συμπαιγνία δανιεστών – κρατικών λειτουργών. 

Εν προκειμένω, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εάν δεν υπάρξει διάψευση, έχει πλέον καθήκον να διερευνήσει και τον ρόλο της ανακρίτριας. Εφ’ όσον πάντα ισχύει η καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά. 
Εδώ φαίνεται περίτρανα και η μεθόδευση “τακτοποίησης” της υπόθεσης στην πλέον “χαλαρή” εποχή του έτους. Στα μπάνια του λαού. 
Να τιμωρηθεί λοιπόν η κυρία Γεωργαντά εάν ψεύδεται. Εάν λέει αλήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που βιάζοντας την δικαιοσύνη, καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας, αφού διερευνηθούν τα κίνητρα τους.


ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ....

 

ΒΟΜΒΑ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

anafora-Pediaditi-1



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΊΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ;
ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ
ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Με τυπικές κλήσεις κατά των κατηγορουμένων Γεωργίου, Μολφέτα και Ξενάκη της ΕΛΣΤΑΤ , περάτωσε την κυρία ανάκριση η κα Έλενα Πεδιαδίδη 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18-7-2013 και δεν τους κλήτευσε και ούτε ζήτησε απολογίες των κατηγορουμένων για την ασκηθείσα ποινική δίωξη για τις πράξεις: 1) ψευδούς βεβαιώσεως κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος (άρθρα 45, 242 §§3-1 ΠΚ σε συνδυασμό με άρθ 1 Ν 1608/1950) και 2) της παράβασης καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση (άρθρα 13 α, 263 α , 98, 259 ΠΚ). 


Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν εις βάθος προκαταρκτικής έρευνας των Εισαγγελέων Εφετών Αθηνών Οικονομικού Εγκλήματος κκ Πεπόνη και Μουζακίτη για την πιστοποιημένη διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος από τους κατηγορουμένους που με τη σειρά της είχε έννομες συνέπειες σε βάρος του Ελληνικού Κράτους καθόσον η πιστοποίηση αυτή χρησιμοποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Οικονομικών στις Βρυξέλλες για μεγαλύτερο δανεισμό της χώρας και πρόκλησης τοκοχρεωλυσίων, βάρη τα οποία έπρεπε να αντιμετωπισθούν με πρόσθετα μέτρα κατά των Ελλήνων Πολιτών και των Ασφαλιστικών Ταμείων και να αντιμετωπισθεί η Ελλάδα ως διεθνές πειραματόζωο.

anafora-Pediaditi-2


Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών λόγω του εγκλήματος του άρθρου 1 Ν 1608/1950.
Σύμφωνα με την υποβλητική αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, η Ανακρίτρια «είδε» ως σωστές, μη αξιόποινες τις πράξεις των κατηγορουμένων, στηριζόμενη κατά βάση σε αφηγήσεις-μαρτυρίες του κυβερνητικού περιβάλλοντος (κκ Παπανδρέου Γ, , Προβόπουλου Γ, Στουρνάρα Ι, Κοντοπυράκη Εμ), το οποίο περιέργως είχε κάθε λόγο να υποστηρίξει τους κατηγορουμένους για να καλύψει τα νώτα του και την εθνική ευθύνη που τους βαραίνει για τον υπέρογκο δανεισμό της χώρας.
Η Ανακρίτρια με περίεργο τρόπο συνταυτίζεται με τους κυβερνητικούς παράγοντες, υπεύθυνους για την υπερχρέωση της χώρας, αποφεύγοντας να εστιάσει με καθαρό νομικό λόγο τις εγκληματικές πράξεις των κατηγορουμένων που εντόπισαν οι αρμόδιοι Οικονομικοί Εισαγγελείς. Αποφεύγει να καταγράψει τι προέβλεπαν αναλυτικά οι σχετικοί κανόνες δικαίου για την πιστοποίηση του Δημοσιονομικού Χρέους της Ελλάδος ως χώρας μέλους της ΕΕ και τι έπραξαν οι κατηγορούμενοι στη συγκεκριμένη περίπτωση με την πιστοποίηση –βεβαίωση του δημοσιονομικού ελλείμματος για το 2009. Προσπαθεί να απαλλάξει θολώνοντας ύποπτα τα περιστατικά με τις κυβερνητικές μαρτυρικές καταθέσεις. Έτσι η ηθελημένη αοριστία της στη νομική θεμελίωση της αναφοράς της, εν μέσω καλοκαιριού, αναδεικνύει το περίεργο ξεπέταγμα της δικογραφίας σε τόσο σοβαρό εθνικό θέμα μείζονος ενδιαφέροντος, που για το λόγο αυτό σύμφωνα με το άρθρο 29 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας έπρεπε να συνέλθει η Ολομέλεια των Δικαστών του Εφετείου Αθηνών (όπως ήδη έγινε στις υποθέσεις Ζήμενς, Βατοπεδίου κλπ).

anafora-Pediaditi-3


Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αξιότιμη Καθηγήτρια Κα Γεωργαντά υπέβαλε δήλωση πολιτικής αγωγής, ως υφιστάμενη ηθική βλάβη στην επιστημονική της εντιμότητα ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ με επιφύλαξη καθώς και για στήριξη των κατηγοριών επί της ασκηθείσας ποινικής δίωξης και ζήτησε λόγω του μείζονος πανελλαδικού ενδιαφέροντος του θέματος να ασχοληθεί η Ολομέλεια των Δικαστών του Εφετείου Αθηνών με την ποινική υπόθεση αρμοδίως σύμφωνα με το άρθρο 29 του ΚΠΔ και 120 παρ 2 του Συντάγματος και να ορισθεί Ειδικός Εφέτης Ανακριτής για την ανάκριση των κατηγορουμένων.
Να δούμε τώρα αν οι Δικαστές του Εφετείου Αθηνών, ως ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ισότιμη εξουσία με τις άλλες εξουσίες, έχουν κότσια –σθένος να ασχοληθούν με την υπόθεση.

anafora-Pediaditi-4



anafora-Pediaditi-5

ΠΗΓΗ  ΕΔΩ  ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου