Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η σύγχρονη ορθόδοξη χριστιανική Κοινοπολιτεία και ο Άγιος Ιωάννης Βατάτζης!

 Υψηλόβαθμοι ρασοφόροι προωθούν την υποταγή στο θηρίο της ασεβείας (Πάπας) κατ’ εντολή της λέσχης Μπίλντερμπεργκ για να απομονώσουν τη Ρωσία!
 
Ο ουρανός τους ετοιμάζει πολλές -πολλές εκπλήξεις λέγει σύγχρονος γέροντας ασκητής...
 
 
 
 
 
Η ιδέα ίδρυσης η ανασύστασης μίας Ορθόδοξης Κοινοπολιτείας στην Ανατολή στα πρότυπα της χριστιανικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που θα περιελάμβανε όλα ανεξαιρέτως τα ορθόδοξα κράτη για πολλούς συνιστά με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα ουτοπία!

 Είναι όμως έτσι η θα μπορούσε να γίνουν κινήσεις επίτευξης ενός τέτοιου στόχου;
Ορισμένοι που είθισται να εκλαμβάνονται ως γραφικοί και φαντασιόπληκτοι αναλογίζονται τέτοια ανασύσταση μίας νέας ορθόδοξης Κοινοπολιτείας στα πρότυπα του χριστιανικού Βυζαντίου αλλά συνήθως την εκλαμβάνουν με αμιγώς κοσμικά κριτήρια και να της αποδίδουν κοσμικού τύπου δύναμη, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική, στοιχεία που για τον ουρανό είναι δευτερεύοντα...!
 
Ωστόσο παλαιοί και σύγχρονοι γέροντες ασκητές προφητεύουν μία αναλαμπή της Ορθοδόξου Εκκλησίας παγκοσμίως, μία αναλαμπή που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα! Μάλιστα ίσως έβλεπαν και μιλούσαν γι’ αυτήν ακριβώς την ορθόδοξη κοινοπολιτεία, που λανθασμένα ορισμένοι την ταυτίζουν με το λεγόμενο ορθόδοξο τόξο...
 
Ο γέροντας Παϊσιος λ.χ. έλεγε πως σύντομα θα φθάσει καιρός που κατά χιλιάδες οι γείτονές μας Τούρκοι θα ασπάζονται την χριστιανική ορθόδοξη πίστη, θα ζητούν εναγωνίως να κατηχηθούν και θα βαπτίζονται ομαδικά. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έδινε και οδηγίες στα πνευματικά του παιδιά για το πως έπρεπε να οργανωθούν. Ήδη τα περισσότερα εξ αυτών έχουν εκτελέσει κατά γράμμα τις εντολές του γέροντα και βρίσκονται εν αναμονή...!
 Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός επίσης στα προφητικά του λόγια αναφέρεται στη δυναμική επαναφορά της Ορθόδοξης πίστης στους λαούς. Πιστεύετε ότι τα λόγια των αγίων μας αποτελούσαν απλώς κάποιο ψυχικό πόθο και προσδοκία η βασίζονταν σε μία ουράνια αποκάλυψη και πληροφορία;
 
Απευθυνθήκαμε λοιπόν σε σύγχρονο γέροντα ασκητή του Παγγαίου Όρους και του ζητήσαμε να μας καταθέσει την άποψή του! Εκείνος όχι μόνο επανέλαβε και επιβεβαίωσε ότι τα ανωτέρω δεν αποτελούν πόθο και προσδοκία των αγίων μας αλλά ουράνια πληροφορία αλλά επιπλέον προέβη σε συνταρακτικές αποκαλύψεις τις οποίες και καταγράψαμε.
 
«Ο Υιός του Θεού και Σωτήρας -είπε- μας δίδαξε με τη ζωή, τη σταύρωση και την ανάσταση Του τον τρόπο διαβίωσης που θέλει ο Θεός Πατήρ για τον άνθρωπο. Μάλιστα προς ενίσχυση του τρόπου αυτού διαβίωσης που οδηγεί στην καρποφορία της γης και στην σωτηρία του ανθρώπου απέστειλε στη γη τον Παράκλητο!
Πολλοί όμως σήμερα έχουν την εντύπωση βλέποντας τα όσα διαδραματίζονται γύρω μας ότι ο Θεός έχει εγκαταλείψει τον κόσμο. Κάποιοι άλλοι και δη ρασοφόροι υψηλόβαθμοι προωθούν λ.χ. την άνευ όρων ένωση με τους παπικούς για να εδραιώσουν στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που υλοποιεί ο Αντίδικος την κοσμική θέση τους και έτσι να επιβεβαιώσουν τη θέση των ανωτέρω αθέων και ανοήτων περί εγκατάλειψης του κόσμου από τον Θεό. Βλέπετε άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες της ψυχής τους στον Αντίδικο, ο οποίος τους υποκινεί τώρα ως τυφλά όργανά του για να προβαίνουν σε ενέργειες που θα εμποδίσουν την επικράτηση του ορθοδόξου προτύπου διαβίωσης.
 
Μέσα στο πλαίσιο αυτό βλέποντας ο μισόκαλος την πνευματική προκοπή και αναγέννηση της Ρωσίας επιχειρεί να τους παρακινήσει σε ενέργειες και πράξεις που θα θέσουν τη Ρωσία και τον Ορθόδοξο ρωσικό λαό στο περιθώριο! Γιατί καλοί μου άνθρωποι δεν πρόκειται οι Ρώσοι να αποδεχθούν την ψευτο-ένωση με τον θεομίσητο παπισμό που μεθοδικά αυτοί ετοιμάζουν.
 
Να το γράψεις όμως με έντονα γράμματα πως δεν θα προκάνουν να υλοποιήσουν τα σχέδια του Αντιδίκου γιατί έχουν γνώση οι φύλακες και θα τους προλάβουν άλλα απρόβλεπτα απ’ όλους γεγονότα!

 Μπορεί ο πολιτικός παράγοντας που έχει εγκλωβιστεί στα δίκτυα της μασωνίας να πιέζει τη θρησκευτική ηγεσία του τόπου να εγκαταστήσει άμεσα τον παπισμό στον λαό μας. Μπορεί εκείνη όπως είναι άβουλη και αδύναμη πνευματικά συνεχώς να ενδίδει στις εντολές των απίστων αλλά τα σχέδια του ουρανού είναι άλλα. 
 
Τώρα πληροφορήθηκα στην Αθήνα ο Θεός έφερε και έναν άλλο φύλακα τον Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ που θα την θωρακίσει και θα την προστατεύει ιδιαίτερα από τέτοιους κινδύνους. Δεν κάθεται ο Χριστός μας με σταυρωμένα τα χέρια που λένε και στο χωριό μου. Αντιθέτως θα έλεγα είναι τόσο μεγάλη η αγάπη και ο έρωτάς του για το δημιούργημα του Θεού που λέγεται άνθρωπος που κάνει τα πάντα για να τη δείξει. Βέβαια σέβεται το αυτεξούσιο, την ελευθερία του και δεν παρεμβαίνει αν εμείς δεν του το ζητήσουμε.
 
Ας μη λησμονούμε όμως ότι ο Άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης ξύπνησε και σηκώθηκε, αναστήθηκε και μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο τον στρατηλάτη του Χριστού και τα φουσάτα των Αγίων πολιορκούν τη Βασιλεύουσα.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι η νέα παρέμβαση του τριαδικού Θεού στον κόσμο έχει αποκτήσει μια τέτοια δυναμική που θα τολμούσα να έλεγα πως θα φέρει τα πάνω -κάτω επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τη γνωστή ρήση του βασιλιά και προφήτη Δαυίδ που αναφέρεται πως από την κοπριά θα πάρει τους φτωχούς και θα τους καταστήσει συνομιλητές των αρχόντων... Τις ως Κύριος ο Θεός ημών; Ο εν υψηλοίς κατοικών και τα ταπεινά εφορών, εν τω ουρανώ και εν τη γη. Ο εγείρων από γης πτωχόν και από κοπρίας ανυψών πένητα. Του καθίσαι αυτόν μετά αρχόντων, μετά αρχόντων λαού αυτού. (ψαλμ. 112)!
 
Γι’ αυτό ας προσέξουν καλά αυτοί που σώνει και καλά εργάζονται νυχθημερόν να φέρουν πλαγίως τον παπισμό στην ευλογημένη αυτή χώρα. Αναφέρομαι ειδικά σ’ αυτούς γιατί αφουγκράζομαι πως πάνε δήθεν να ενωθούν στη βάση των όσων ίσχυαν τους πρώτους οκτώ αιώνες και στη συνέχεια να λύσουν τις αιρετικές δοξασίες του παπισμού. Μάλιστα σαν παγίδα ο Αντίδικος έχει βάλει το θηρίο της ασεβείας, τον παπισμό να απορρίψει τάχατες το filioque και το αλάθητο του πάπα! Ακούω πως το σχέδιο αυτό προωθείται από Εβραίους μεγιστάνες των ΗΠΑ και μία σατανική οργάνωση που έχουν δημιουργήσει (Μπίλντερμπεργκ).
 
Αυτοί σώνει και καλά θέλουν να απομονώσουν τη Ρωσία για να αποτρέψουν τη δυνατότητα μίας πανορθόδοξης ένωσης, την οποία διαισθάνεται ο Αντίδικος και να πετύχουν την παγκοσμιοποίηση που εκείνοι συστηματικά ετοιμάζουν.

Βιάζονται πολύ και είναι βέβαιο πως θα σκοντάψουν.

Σκοπεύουν να αλλάξουν ακόμη και τα κείμενα της Αγίας Γραφής για να απενοχοποιήσουν τους Εβραίους που σταύρωσαν τον Κύριό μας. Γι’ αυτό προωθούν και υπογράφουν και ανάλογες διακηρύξεις σαν κι αυτή που προσφάτως υπέγραψαν ο Πάπας και ο Κύπρου Χρυσόστομος με τους Ραββίνους τους! Σχεδιάζουν δηλαδή να διαγράψουν από τα κείμενα της Αγίας Γραφής και τα όσα λέει περί των κιναίδων ο Απόστολος Παύλος.
 
Σχεδιάζουν να φέρουν νόμους (αντιρατσιστικό νομοσχέδιο) που θα φράζουν το στόμα αυτών που θα τολμήσουν να αντιδράσουν.

Θα βάλουν τους αριστερούς, τους μασώνους και τους αθέους να προωθήσουν και να στηρίξουν τέτοιους νόμους που καμιά δικτατορία στον κόσμο δεν τόλμησε να ψηφίσει!

Γιατί με αυτούς τους νόμους θέλουν στην ουσία όχι μόνο να στερήσουν την ελευθερία στον άνθρωπο αλλά επιπλέον να βάλουν το ψεύδος στη θέση της αλήθειας. Πόσο σοφός λοιπόν ήταν ο Άγιος γέροντας Παϊσιος, όταν μιλούσε για τα τρία πλοκάμια που έχει απλώσει ο Αντίδικος στον σύγχρονο κόσμο. Το πρώτο πλοκάμι λέγει είναι η μασωνία και τυλίγει κυρίως τους πλουσίους, το δεύτερο είναι ο κομουνισμός και τυλίγει τους φτωχούς και το τρίτο είναι ο οικουμενισμός και τυλίγει τους πιστούς. Να το γράφεις συνέχεια αυτό μη τυχόν και ξυπνήσουμε»!
 
Και πρόσθεσε ο ταπεινός ασκητής γέροντας: «Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στον πλανήτη μας αν οι Ορθόδοξοι Προκαθήμενοι έκαναν πράξη τα λόγια του Αποστόλου Παύλου «όσοι γαρ εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε. ουκ ένι  Ιουδαῖος ουδέ  Ελλην, ουκ ένι δούλος ουδέ ελεύθερος, ουκ ένι άρσεν και θήλυ· πάντες γαρ υμείς εις εστέ εν Χριστώ  Ιησοῦ. ει δε υμείς Χριστού, άρα του  Αβραὰμ σπέρμα εστέ και κατ' επαγγελίαν κληρονόμοι. (Γαλ. 3, 28-29)»! Αν δηλαδή αντί για ανούσιες εθιμοτυπικές επισκέψεις εργάζονταν για την δημιουργία μίας πρότυπης ορθόδοξης κοινοπολιτείας, η οποία ως βασική αρχή λειτουργίας της θα είχε τις χριστιανικές αρχές και τα χριστιανικά ήθη και ιδανικά. Μία ορθόδοξη κοινοπολιτεία όπου θα κυριαρχούσε η ανιδιοτέλεια, το θυσιαστικό πνεύμα για τον άλλον, η ειλικρινής αγάπη και προπαντός η ταπείνωση, που αποτελεί το μέσο για να συναντήσει κάποιος το Θεό. Μία χριστιανική κοινοπολιτεία που θα αντιτίθεντο στα σχέδια παγκοσμιοποίησης που προωθούν οι μιαρές σκοτεινές στοές και οι σατανικές διεθνείς λέσχες!
 
Φανταστείτε λοιπόν πόσο θα χαροποιούσε τον ουρανό μία ταυτόχρονη άρση της Αυτοκεφαλίας όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, μία ανασύσταση χριστιανική μία πνευματική ανασυγκρότηση παρόμοια μ’ αυτήν του Βυζαντίου στην χρυσή εποχή του, μία κοινή Ιερά Σύνοδος για όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες την οποία θα συγκροτούσαν όλοι οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών. Φανταστείτε αντί για θέματα διοικητικής φύσεως ( βλ. τράπεζες αγάπης στην πρώτη χριστιανική κοινότητα, σήμερα φιλανθρωπία) να ασχολούνταν οι Προκαθήμενοι μόνο με το κήρυγμα και την κατήχηση. Φανταστείτε τον αντίκτυπο που θα είχε παγκοσμίως μία τέτοια Ορθόδοξη ενότητα στην πράξη και όχι στη θεωρία, όπου η αγιότητα του βίου θα αποτελούσε την καθημερινότητα των χριστιανών και στόχο των πολιτών της κοινοπολιτείας τούτης. Είθε ο άγιος ελεήμων αυτοκράτορας Ιωάννης Βατάτζης που προωθεί ταχέως τα ουράνια σχέδια να προχωρήσει τάχιστα την αποστολή του ώστε να μην αρπάζονται από τον μισόκαλο άλλες ανθρώπινες ψυχές. 
 
Μα είναι δυνατόν, θα μου πεις να γίνει κάτι τέτοιο στη γη; Είναι δυνατόν να εξαφανιστούν τα δαιμονικά συστήματα διοίκησης που συνιστούν στην ουσία επικίνδυνες αιρέσεις, αφού διαστρεβλώνουν την χριστιανική πίστη; Γιατί αίρεση είναι ο καπιταλισμός, το διοικητικό σύστημα της μασωνίας σε όλες τις μορφές αυτού, ο οποίος προωθεί τον πλουτισμό των ολίγων και την αύξηση των φτωχών. Αίρεση αποτελεί και ο σοσιαλισμός, ο οποίος αποτελεί το βασικό παρακλάδι και το «προσωπείο» του καπιταλισμού για να εμπαίζονται οι λαοί. Αίρεση είναι και ο κομουνισμός, ο οποίος στερεί όπως και τα ανωτέρω συστήματα την ελευθερία της έκφρασης επιβάλλοντας ετσιθελικά και δια της βίας τρόπους ζωής που καταρρακώνουν το αυτεξούσιο του ανθρώπου και επιβάλλουν άμεσα και όχι έμμεσα, όπως τα προηγούμενα συγγενικά του συστήματα την αποστασιοποίηση από το Δημιουργό Θεό, δηλαδή την αθεΐα...
 
Η εν Χριστώ ζωή καλοί μου άνθρωποι ουδεμία σχέση έχει με τα ανωτέρω δαιμονικά συστήματα τα οποία δυστυχώς ανακαλύπτουν σαν τους κισσούς τρόπους να διαβιώνουν επιχειρώντας να πνίξουν το δέντρο της ζωής από το οποίο ο ουρανός προσδοκά να παίρνει τους καρπούς του! Θα μπορούσαν λοιπόν οι Προκαθήμενοι της Ορθοδοξίας να πρωταγωνιστήσουν, ώστε να αποκόψουν αυτούς τους κισσούς και να αφήσουν λίγο το δέντρο να ανασάνει. Πως θα με ρωτήσετε;
 
Μα με το να προβούν για παράδειγμα στη κάθε συνάντησή τους σε κοινή καταδίκη λ. χ. της μασωνίας και να ζητήσουν από την πολιτική ηγεσία να συνυπογράψει μία τέτοια ανακοίνωση... Να καταδικάσουν τον κιναιδισμό, την κτηνοβασία, την παιδεραστία και να απαιτήσουν από την πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. λ. χ. να αναθεωρήσει τις διατάξεις του Συμφώνου της Λισσαβόνας περί διαφορετικότητας και σεξουαλικού προσανατολισμού. Να μην συνδιαλέγονται και να απορρίπτουν τους πολιτικούς εκείνους που σώνει και καλά θέλουν να επιβάλλουν έναν δαιμονικό τρόπο ζωής, όπου θα κυριαρχούν η πορνεία, η μοιχεία, η διαφθορά, η κλοπή, το ψεύδος... στο όνομα μίας ψευδεπίγραφης ελευθερίας που προβάλλουν οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας.
 
Μία συντονισμένη απ’ όλους τους Ορθοδόξους Προκαθημένους αλλαγή νοοτροπίας, μία de facto στροφή τους προς την αληθινή εν Χριστώ ζωή θα αναπτέρωνε και θα αναζωογονούσε την ελπίδα των Χριστιανών. Θα τους ωθούσε να πιστέψουν πως η χριστιανική ζωή δεν είναι ουτοπία, όπως πολλοί πιστεύουν. Θα τους έκανε αυθόρμητα να βροντοφωνάξουν με την ψυχή τους και με όλο το είναι τους κατά το παράδειγμα του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ χαρά μου!
 
Ένας Δούλος Κυρίου
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου