Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

O XAIΡETIΣMOΣ ENOΣ "ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ" ΤΗΣ ΕΡΤ



ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 

 
 
 

Ο πολύ καλός μου φίλος "Κλασσικός" τον οποίο γνώρισα πριν 26 χρόνια στην ΕΡΤ όταν έκανα εκπομπές ως εξωτερικός παραγωγός, κλείνει τα 32 χρόνια του ως "χαραμοφάης".

Ως "ευνοούμενος" του 1987 εύχομαι στον φίλο μου "χαραμοφάη" να συνεχίσει να δίνει όλο του τον εαυτό, σ΄αυτό που πρέπει να λέγεται και από δώ και πέρα με τον αγώνα τους σίγουρα θα γίνει

 
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
Παραθέτω εδώ τον σύντομο αλλά σημαντικό χαιρετισμό του:


ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (ΕΝΑΣ "ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ" ΤΗΣ ΕΡΤ)

 
"Σήμερα γιορτάζω τα καλύτερα "γενέθλια" της ζωής μου.
Κλείνω 32 χρόνια δουλειάς στην ΕΡΤ.
 


32 χρόνια που αν μαζέψω τις μνήμες απο αυτά και καταφέρω να τις καταγράψω τότε θα καταλάβετε πόσο μας αφορούν οι λέξεις "χαραμοφάης" , "κομματόσκυλο" ,"τεμπέλης","ρετιρέ" κλπ.

Δεν μπορώ να γράψω άλλο .Είμαι σχεδόν 4 ημέρες με ελάχιστο ύπνο και ξεκούραση, δουλέυω για να κρατήσω μαζί με όλα τα άλλα "ζώα" του "Τζουράσικ Παρκ"ανοικτή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .

Αγωνίζομαιι μαζί με όλα τα αδέλφια μου (συναδέλφους) να κρατήσουμε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ χαρακτήρα της ΕΡΤ ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές πού όλοι την "γλυκοκοιτάζουν"

"Έχουμε κάνει τόσα πολλά , με τόσα λίγα , που τώρα είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα με το τίποτα"

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση".

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου