Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

AΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


ΟΙ S-300 ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 5-6 ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ

 
 
 
Οι S-300, η κορυφαία αντιαεροπορική ασπίδα των ρώσων σχεδιαστών βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής, καθώς τα μάτια όλων είναι στραμμένα στη Συρία και στην ετοιμότητα της Ρωσίας να παραδώσει τους πυραύλους S-300 στην κυβέρνηση Άσαντ.



Το κύριο χαρακτηριστικό του πυραυλικού συστήματος είναι η δυνατότητα χρήσης πολλαπλών καναλιών, που εξασφαλίζει ταυτόχρονα χτυπήματα σε πολλούς στόχους. Η δυνατότητα αυτή είναι πολύ σημαντική σε περιπτώσεις μαζικών επιθέσεων από αέρα – από αεροσκάφη και από πυραύλους κρουζ. Πλεονέκτημα των S-300 είναι επίσης και η υψηλή κινητικότητα του συστήματος.
Το μοντέλο S-300PMU2 «Favorit»: Το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300PMU2 «Favorit», μεγάλου βεληνεκούς, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει με την μορφή ζώνης, τα κυριότερα αμυντικά αντικείμενα ύψιστης κρατικής σημασίας και στρατιωτικούς σχηματισμούς, απέναντι σε όλα τα σύγχρονα είδη αερομεταφερόμενων κατευθυνόμενων βλημάτων και κάτω απ’ όλες τις καιρικές, κλιματικές, φυσικο-γεωγραφικές συνθήκες υπό την επίδραση ραδιο-ηλεκτρονικών αντιμέτρων του εχθρού.
 
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300PMU-1 της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων που επιχειρεί από την 126 Σμηναρχία Μάχης.

Εάν οι ηγέτες μας δεν ήταν προδότες και είχαν αναπτύξει 5-6 συστοιχίες στα νησιά του Αιγαίου, οι Τούρκοι δεν θα τολμούσαν ούτε παραβίαση του εναέριου χώρου μας να κάνουν...

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί...
 
 

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου