Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ You Tube ΑΛΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΧΙ!!!

 
 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΚΝΥΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ You Tube ΩΣ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΥΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ;
 
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 
Είναι πασίδηλον ότι το You Tube της Google είναι κι αυτό ένα όργανο του παγκόσμιου σιωνισμού και επιτελεί το έργο της σιωνιστικής Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσιας (ΠΤΕ).

Πρώτοι αναδείξαμε την σφαγή ενός Χριστιανού στην Τυνησία ως
το ζωντανό μαρτύριο ενός Χριστιανού 
και όχι σαν μια σφαγή ισλαμικής μισαλλοδοξίας, έπισημαίνοντας την ηρεμία και το φώς του προσώπου του μάρτυρος.

Ακολούθησε άρθρο του σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ που επεσήμαινε την Χάρη με την οποία ήταν λουσμένος ο μάρτυρας του Χριστού κατά την σφαγή του, προσευχόμενος ενώ του έκοβε ο δήμιος το κεφάλι!

Τότε λοιπόν όπως μπορείτε να δείτε μέσω του ενεργού συνδέσμου το You Tube αφήρεσε το περιεχόμενο του βίντεο γράφοντας υποκριτικά ότι "παραβίαζε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του You Tube"!!!

Η αλήθεια είναι ότι είχε αρχίσει να προσλαμβάνει διαστάσεις ζωντανής μαρτυρίας της Χάριτος, το θαυμαστό γεγονός της προσευχής του μάρτυρος καθ΄όλην την διάρκεια της σφαγής Του!


Έτσι λοιπόν αντί να αποτρέπει όσους το έβλεπαν από το ναγίνουν Χριστιανοί, φαίνεται ότι είχε αντίθετο αποτέλεσμα, γιαυτό και αφαιρέθηκε!

Αντίθετα, το κάτωθι θηριώδες βίντεο, με την σφαγή Σύρου στρατιώτη κυκλοφορεί ανενόχλητα!

 
Αυτό δεν παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του You Tube;
Όχι γιατί αυτό δείχνει στους υπόλοιπους Σύρους στρατιώτες, τί μπορεί να πάθουν αν συνεχίσουν να υπερασπίζουν την πατρίδα τους, πολεμώντας εναντίον των φονιάδων μισθοφόρων που παίρνουν 1600 ευρώ την ημέρα για να σφάζουν αμάχους, ορθοδόξους και να λεηλατούν σπίτια κι εκκλησίες!

Η ζωντανή απόδειξη της σιωνιστικής υποκρισίας του You Tube βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί και για το οποίο προειδοποιούμε ότι είναι αποτρόπαιο και δεν αντέχει κανείς να το παρακολουθήσει...    

 
 

 
Υπέυθυνοι του You Tube αποσύρατέ το άμεσα γιατί, θα σας καταγγείλουμε για προβολή βάναυσου περιεχομένου!!!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου