Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: " ΕΚΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΚΕΜΑΛΟΛΑΓΝΟΙ"



ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ

 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ



 
Απο την μεγάλη πορεία
για την Γενοκτονία των Ποντίων στο κέντρο της Στουτγάρδης-
STUTTGART 19 Μαΐου 2012
TÜRKEI RAUS DER UNESCO
(ΕΞΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ)


Το Πρώτο Πεδίο του Αυτοσεβασμού


Το να προσκαλείς τοπικά και κεντρικά, κόμματα μη κόμματα όπως τα αποκαλεί η πολιτική κοινωνιολογία που προσέβαλαν και προσβάλουν προσχεδιασμένα και με διάρκεια τους νεκρούς στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας, σημαίνει ότι στερείσαι αυτοσεβασμού. Αυτές οι Κεμαλοφασιστικές αριστεροδεξιές, κεντροαριστερές εκφράσεις και οι υποκριτικοί πελατειακοί λόγοι τους δεν έχουν θέση στις Πολιτικές Εκδηλώσεις μνήμης. Τους κάλεσα να ζητήσουν δημόσια συγνώμη στα συνέδρια τους και δεν το έπραξαν. Για αυτό δεν μπορούν να προσκληθούν, να είναι παρόντες. Αυτό διδάσκει η Πολιτική Ηθική και η Πολιτική Δεοντολογία.


Είναι γελασμένοι όλοι αυτοί οι Έξωθεν και Έσωθεν έμμισθοι κρατικοπαρακρατικοί μηχανισμοί αν πιστεύουν ότι ο Ελληνισμός θα ζήσει άλλα εκατό χρόνια Κεμαλολαγνίας και Νέο - Οθωμανολαγνίας. Όχι μόνον είναι γελασμένοι άλλα είναι εκτός Ιστορίας.


Για το φαινόμενο του εγχώριου αριστεροδεξιού Κεμαλοφασισμού, Κεμαλοναζισμού, την προέλευση, τα χαρακτηριστικά του μιλώ στο «Ελληνική Πολιτική Παιδεία». Μπορεί επίσης να δει κανείς το απόσπασμα της ομιλίας μου στην Πλατεία Αγίας Σοφίας την 19η Μαΐου όταν απευθύνομαι στους παρόντες εκεί εκπροσώπους, του φιλορατσιστικού λόγω εξάρτησης και βλακείας μετώπου. Είναι στο διαδίκτυο.


Το Δεύτερο Πεδίο του Αυτοσεβασμού


Οι στιγμές, οι ημέρες μνήμης, μνημοσύνου των νεκρών τόσο οι οικογενειακές όσο και οι συλλογικές, οι δημόσιες είναι ιερές. Η παραβίαση, η αλλοίωση της Ιερότητας και του συμβολισμού τους αποτελεί ύβρη. Όταν συμμετέχεις στην ύβρη δεν είσαι τραγωδός. Αποτέλεσαν μια από τις καλύτερες, υψηλότερες ηθικά στιγμές της Ελληνικής νεολαίας στην Κύπρο και την Ελλάδα, οι αντιδράσεις της στην ύβρη της συναυλίας Ρουβά – Κούτ την 19η Μαΐου 1997. Όπως πρέπει να πω ότι αποτέλεσε μια ηθική στιγμή η δημόσια συγνώμη του τραγουδιστή Ρουβά στην Καστοριά μετέπειτα. Τον έμπλεξαν οι μηχανισμοί. Οι ίδιοι μηχανισμοί συνεχίζουν να προκαλούν κάθε 19η Μαΐου στην Γερμανία. Τους ενοχλεί ο Δρόμος της Ζωής, του αυτοσεβασμού και της αυτοεκτίμησης που βαδίζουν μαζί Έλληνες, Αρμένιοι, Ασσύριοι, Κούρδοι, Τσερκέζοι, Τούρκοι, Γερμανοί.


Προς το παρόν θα τους καλούσα να αποσυρθούν από αυτό το ευτελές και απάνθρωπο πεδίο.



Τετάρτη 15 Μαΐου 2013
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου