Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ΑΡΚΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ...

. 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΟΠΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
 
BINTEO
 
 


Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ουκραών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ'ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. Στην Μόσχα όλα τα think tanks θεωρούν ότι ο επόμενος στόχος είναι ο Καύκασος.

Σε ένα βίντεο που είναι σαφές ότι αποτελεί προειδοποίηση και "ψυχολογική επιχείρηση" από αυτές που αρέσκονται οι ρωσικές υπηρεσίες, ο Ουκρανός απόστρατος Ταξίαρχος Sergey Razumovsky μιλάει εξαιρετικά πειστικά:

Η συγκεκριμένη είδηση μεταδίδεται και από την
«Φωνή της Ρωσίας». Μάλιστα ο Ουκρανός Ταξίαρχος ζητά και τη βοήθεια του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας για να μεταφερθούν όπως λέει εκεί μέχρι και 50.000 εθελοντές έτσι ώστε να πολεμήσουν εναντίον του FSA και υπέρ του Assad.



Το κείμενο όπως το εκφώνησε ο Ουκρανός Ταξίαρχος.

«Σήμερα θα ήθελα να σας προσκαλέσω να πυκνώσετε τις τάξεις της ρωσο-ουκρανικής ταξιαρχίας και να δώσουμε βοήθεια στον πρόεδρο της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας αποκαθιστώντας τγο σύνταγμα και το κράτος.

Είμαστε 72.000 στην Ουκρανία με επαρκή εκπαίδευση και μπορούμε άμεσα να σχηματίσουμε ένοπλο σώμα και να τερματίσουμε οριστικά το πρόβλημα της χώρας.

Ζητάμε λίγα από την κυβέρνηση της Συρίας ως αντάλλαγμα. Τη συριακή υπηκοότητα και την παροχή ασφάλειας για τις οικογένειάς μας. Ακόμη ζητάμε οικονομική βοήθεια και δυνατότητα να εγκατασταθούμε όπου θέλουμε.

Ο καθένας μπορεί μετά τον πόλεμο να κάνει ότι θέλει, ακόμη και αν έδωσε μάχες στα Βαλκάνια, τη Σερβία ή βρίσκεται στην Ουκρανία.

Ο κάθε μαχητής μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του μετά το τέλος του πολέμου στη Συρία και να αποφασίσει που θα βρεθεί.

Σήμερα θα απευθύνουμε επίσημο αίτημα για την αποστολή των εθελοντών στη Συρία στο Σύρο πρεσβευτή στην Ουκρανία. Επίσης θα ζητήσουμε από το αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας της ρωσικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να μας προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφερθούμε στη Συρία.

Σας προσκαλώ να κάνετε αυτό που πρέπει στη ζωή σας έτσι ώστε να μην ντρέπεστε αργότερα γιατί δεν το κάνατε και να είστε περήφανοι μπροστά στα μάτια των εγγονών σας.

Με αυτό το γράμμα ζητάμε από τον ηγέτη της Συρίας Bashar Al Assad την άδεια να επέμβουν τουλάχιστον 50.000 Ρώσοι μαχητές στη Συρία εναντίον των ανταρτών».


  

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου