Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΟΛΓΟΘΑ

 

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ

 
 


Την Μεγάλη Τρίτη την ημέρα που ακούγεται το τροπάριο που συνέθεσε η Αγία μοναχή και ποιήτρια Κασσιανή, το αναφερόμενο στην πόρνη που άλειψε τους πόδας του Ιησού, το οποίο αρχίζει με τον στίχο "Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή...", η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα κυπριακή βουλή, ψήφισε την καταδίκη της χώρας και την παράδωσή της στους τοκογλύφους!
 
Οι 29 κατασκευαστές προδοσίας με την ψήφο τους παρέδωσαν την Κύπρο στα αρπακτικά της " Γερμανίας Α.Ε" και των συνεταίρων της, στην μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών που λέγεται "ευρωζώνη", με διαρρηκτικό εργαλείο το ψευτονόμισμα που λέγεται "ευρώ"!
 
Σε αντίθεση όμως με την πόρνη του Ευαγγελίου, οι αγορασμένοι 29 δωσίλογοι, δεν θα μετανοήσουν, καθώς ήδη ενεταφίασαν εαυτούς εις τον άδη της λατρείας του χρήματος, εις τον άδη του μαμωνά και ως γνωστόν "εν τω άδη ουκ έστι μετανοια"!!!
 
Η θλίψη και η οργή περισσεύουν στην καρδιά του περήφανου Κυπριακού λαού καθώς η πατρίδα τους και πατρίδα μας η πολύπαθη Κύπρος ανεβαίνει μαζί με τον Κύριο των πάντων, τον δικό της γολγοθά!
 
Η πνευματική ευκαιρία είναι μοναδική!
 
Όλος ο Ελληνισμός είναι δεμένος, εμπαιγμένος, εμπτυσμένος, και μαστιγωμένος σύρεται στο πραιτώριο, όπου οι ευρωπαίοι "ηγέτες" ως σύγχρονοι πιλάτοι, θα υποκύψουν στις κραυγές των "αγορών" δηλαδή των σύγχρονων φαρισαίων των οποίων είναι πνευματικοί απόγονοι και θα τον καταδικάσουν σε οικονομική σταύρωση.

Ή Ελλάδα ήδη σταυρωμένη, παρακολουθεί τον γολγοθά της Κύπρου και τροπον τινά ξανασταυρώνεται μαζί της!

Η πνευματική ευκαιρία όμως είναι μοναδική, καθώς όπως ακριβώς ο Χριστός με την διδαχή Του, τον Σταυρό και τον θάνατο και δια της αναστάσεως Του, μετέτρεψε την δουλεία των ανθρώπων σε θρίαμβο ελευθερίας από τα πάθη, έτσι και ο Ελληνισμός καλείται να οδηγήσει τους λαούς της γής σε ανάσταση, σε λύτρωση από την δουλεία των "αγορών" του χρήματος και σε νέα ζωή που θα έχει σαν μέγιστη αξία τον πολιτισμό της καρδιάς, την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου, όπως ακριβώς τους δίδαξε με τα έργα του τόσες χιλιάδες χρόνια!

Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι η πνευματική ευκαιρία που δίδεται στον Ελληνισμό δια της προδοσίας, δεν αμνηστεύει τους προδότες!
 
Οι φαρισαίοι, ο Πιλάτος και προ πάντων ο Ιούδας δεν αμνηστεύθηκαν αλλά τιμωρήθηκαν σκληρά, ο Ιούδας κρεμάστηκε, ο Πιλάτος αποκεφαλίστηκε ή κατ΄άλλους αυτοκτόνησε και οι φαρισαίοι ζουν μέχρι σήμερα, μεταφέροντες από γενεά σε γενεά το αίμα του Χριστού μέσα στην φρικαλέα ψυχή τους!

Έτσι ακριβώς και οι σύγχρονοι φαρισαίοι, Πιλάτοι και προ πάντων οι  σύγχρονοι  Ιούδες, Ελλαδίτες και Κύπριοι. θα τιμωρηθούν σκληρότατα από τους πνευματικούς νόμους που έχει αποδειχθεί πληστάκις ότι διέπουν την Ιστορία της ανθρωπότητος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου