Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ 7 Μ.Μ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!


OI AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ , ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 
 


Πέρασαν δυο χρόνια από την ημέρα που πρωτοβρεθήκαμε μαζικά και αυθόρμητα στο Σύνταγμα (και στην συνέχεια και σε άλλες πλατείες της Ελλάδος), για να διαμαρτυρηθούμε κατά των μνημονιακών κυβερνήσεων, που….
συναίνεσαν στην υποδούλωση της πατρίδας μας και στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Από τότε μέχρι τώρα η κατάσταση χειροτέρευσε κατά πολύ και ολοένα επιδεινώνεται μέρα με την μέρα. Ζούμε στην πιο δύσκολη περίοδο της νεότερης ιστορίας πληρώνοντας λάθη άλλων και πολιτικές εξαθλίωσης που κάποιοι μας επέβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν.
 


Οι τραγικές περιστάσεις που ζούμε καθημερινά, απαιτούν να δείξουμε όλοι μας ενότητα και ψυχική γενναιότητα για να καταφέρουμε να απαλλάξουμε την πατρίδα μας απ’ τους καταστροφικούς δυνάστες της. Το κουδούνι του κινδύνου για τον ΕΘΝΙΚΟ μας αφανισμό, μας προειδοποιεί κι εμείς δεν μπορούμε άλλο να κωφεύουμε. Μας έχουν φτάσει στα όριά μας. Ξεπουλάνε την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας κι εμείς τους ανεχόμαστε ακόμα; Τι έχουμε πάθει; Πρέπει να αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ τώρα, καμία αναβολή δεν χωράει πια στις αποφάσεις μας. Ο χρόνος κυλάει σε βάρος μας. Κανένας άλλος δεν θα δώσει τον δικό μας αγώνα και κανένας άλλος δεν θα βγάλει το φίδι από την τρύπα για εμάς.
Έχετε θάρρος! Ας κάνουμε τώρα το καθήκον μας και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε, τι θα γίνει μετά ! Ας αδελφωθούμε τώρα για να αποτρέψουμε ενωμένοι τον θανάσιμο κίνδυνο της εξαφάνισης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ας τελειώσουμε πια με τα ΕΓΩ μας και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με το ΕΜΕΙΣ. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τους ανατρέψουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.
Το 2011 στραφήκαμε ενάντια στην τότε κυβέρνηση καθώς είχαμε την αφέλεια να πιστεύουμε ότι διαμαρτυρόμενοι μαζικά θα τους επηρεάζαμε να αλλάξουν την στάση τους, αποδείχθηκε όμως στην πράξη ότι δεν υπάρχουν εκ μέρους τους ούτε οι ελάχιστες πατριωτικές και δημοκρατικές ευαισθησίες. Τώρα δύο χρόνια μετά στρεφόμαστε προς το Σύνολο της Αντιπολίτευσης και τους ζητούμε να παραιτηθούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως για να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές και να σωθεί ο λαός. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους θεωρήσουμε συνένοχους και θα μας βρουν απέναντι τους. Τέρμα πια η εκκωφαντική τους σιωπή και η λεκτική μόνο καταδίκη των μνημονιακών πολιτικών.
Κύριοι, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα,
 
 ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.
Σας καλούμε στο Σύνταγμα, για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι αντιστεκόμαστε και ότι δεν έχουμε αφεθεί παθητικά στην μοίρα μας. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας για να τους δώσουμε να καταλάβουν, πως δεν πάει άλλο. Πως είμαστε πια ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να λυτρώσουμε την χώρα μας από την ξένη ΚΑΤΟΧΗ και τον ΛΑΟ μας από τις καταστρεπτικές συνέπειες των προδοτικών πράξεών τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 2013 στις 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου