Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ...

 
 "Έτσι βλέπω τον κόσμο"
 
 
 
 
 
Η τηλεοπτική σειρά της ΕΤ3  που διερευνά το πώς ακριβώς διαμορφώνεται ο πολιτισμός μας από τις ανακαλύψεις αυτές, αλλάζοντας τελικά και τον κόσμο μας.
 
Περιεχόμενο και στόχος της είναι η κατανόηση του γεγονότος ότι η ουσιαστική βάση της ανάπτυξης ενός Πολιτισμού αποτελείται από τρεις βασικές έννοιες: της ύλης, του χρόνου και του χρόνου.

Οι έννοιες αυτές αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας των Θετικών επιστημών και το περιεχόμενο που τους προσδίδουμε κάθε φορά έχει βαθύ αντίκτυπο σε μια σειρά απαντήσεων σε φιλοσοφικά ερωτήματα, όπως από που ερχόμαστε, που πηγαίνουμε και ποια είναι η σκοπιμότητα μας στον κόσμο αυτόν.
 
Το συγκεκριμένο επεισόδιο πραγματεύεται το γεγονός της κατάρευσης των  δυτικων κοινωνιων.


Είναι πλέον εμφανές ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο δυτικός πολιτισμός διέρχεται μια περίοδο δραματικά αυξανόμενης κοινωνικής κρίσης η οποία συν τω χρόνω αποσαθρώνει τις παγκόσμιες κοινωνικές δομές. Το φαινόμενα αυτό δεν έχει τοπικά χαρακτηριστικά, αλλά αφορά και αναφέρεται στο σύνολο του δυτικού κόσμου αν και εξωτερικεύεται με διαφορετικούς τρόπους στις διάφορες τοπικές κοινωνίες αναλόγως του βαθμού εξέλιξής τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ








ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΕΟΝΤΟΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου