Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΥΣ  ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
 
 
 

 

Eκτός από την τοποθέτηση των γλοιωδών βαψομαλλιάδων Ράϊχεμπαχ (το ρυάκι του Ράϊχ) και Φούχτελ (ή μηπως χούφτελ αφού χουφτώνει την οικονομία μας) την τρόικα και την εκχώρηση σ΄αυτήν της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, έχουμε καθε τόσο και επί μέρους εθνικές ταπεινώσεις από τους γερμανούς πηθίκους...

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα οι δωσίλογοι της κυβέρνησης επέτρεψαν δύο ταπεινὠσεις από τους βάρβαρους κατακτητές 

 
1. Κλιμάκια της γερμανικής αστυνομίας ήδη έχουν τοποθετηθεί και ελέγχουν τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δηλαδή το "Ελ.Βενιζέλος" και το "Μακεδονία".
Σύμφωνα με τη διαταγή που έφτασε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο Γερμανός αστυνομικός θα έχει "καθαρά συμβουλευτικό ρόλο ως σύνδεσμος" χαρακτηρισμός που δίνεται και στο Αφγανιστάν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που έχουν καταλάβει την χώρα..


2. Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, δέχθηκε με χαμόγελα έναν χάρτη που της έδωσε ο γκαουλάϊτερ της Α. Μέρκελ στην Ελλάδα, Γ.Φούχτελ (ο "υπουργός ... Ελλάδας" όπως λέγεται στην Γερμανία) και που αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".
Γερμανικά γουρούνια, μην χαίρεστε!
Θα φύγετε και πάλι ταπεινωμένοι απ΄την Ελλάδα!
Τώρα με κυβέρνηση χειρότερη κι απ΄του Τσολάκογλου είναι φυσικό να μας ταπεινώνετε...
Όταν απαλλαγούμε από τους δωσίλογους που μας κυβερνάνε, αλλοίμονό σας!

Και τις αποζημιώσεις θα μας δώσετε και το τότε αναγκαστικό δάνειο θα εξοφλήσετε και για το ψεύτικο χρέος που ο Σημίτης με τον αδελφό του έχουν κατασκευάσει για να υπερχρεώσουν την Ελλάδα, θα μας αποζημιώσετε.

Δεν θα σας σώσει κανένας Rothschild, καμμιά ψευτοευρωζώνη κανένα ψευτοευρώ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου