Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

O ITAΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΠΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ...


Ο Π.Λ. ΜΠΕΡΣΑΝΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ




Στούς επείγοντες νόμους η υπηκοότητα και ρύθμιση για τα...ομόφυλα ζευγάρια!!!!

Ο Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι που είναι αριστερός όσο και ο Κουβέλης, παρουσίασε τα οκτώ σημεία στη βάση των οποίων φαίνεται ότι θα ζητήσει την εμπιστοσύνη της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας   του PD, επιμένοντας να ζητά στήριξη από τους εκλεγμένους με τα «Πέντε Αστέρια» (M5S) του Μπέπε Γκρίλο.

Μόνο που τα μέτρα που προτείνει όζουν από μακριά φανερώνοντας ότι προέρχονται από την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ)

 
Πρόκειται για την υπερψήφιση νομοθεσίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της μαφίας και νόμου εναντίον «συγκρουόμενων συμφερόντων» πολιτικών με επιχειρηματική δραστηριότητα, μέτρα για «πιο νηφάλια και λιγότερο ακριβή πολιτική» και μεταρρύθμιση των πολιτικών κομμάτων.
 
  Προτείνει ακόμη επεμβάσεις στα επείγοντα προβλήματα σε κοινωνία, οικονομία και δικαιώματα, «όπως η υπηκοότητα, τα ομόφυλα ζευγάρια(!!!) και το δικαίωμα στην ανώτατη εκπαίδευση».

Φυσικά η ΠΤΕ θέλει να ξεκάνει τον Μπερλουσκόνι γιατί έχει δικά του τηλεοπτικά κανάλια (και δεν κυριαρχούν τα σαμπουάν μυαλών της ΠΤΕ) και μιλάει για λιρέττα (σε αντίθεση με τους δικούς μας αντιμνημονιακούς που μόλις ακούσουν δραχμή φτύνουν στο πέτο τους).

 Ευήυρε λοιπόν ο Ιταλός δωσιλογος το απίθανο «συγκρουόμενα συμφερόντα πολιτικών με επιχειρηματική δραστηριότητα»! Μόνο τη φωτογραφία του Μπερλουσκόνι μην ξεχάσεις να βάλεις στο νομοσχέδιο ρε μεγάλε Μπερσάνι!!!
Επίσης η μέγιστη προτεραιότητα για να ανακάμψει η οικονομία μιας χώρας φαίνεται πως είναι να δώσει η χώρα αυτή
υπηκοότητα στους μετανάστες και να επιτρέψει τους γάμους των ομοφυλοφύλων!

Κι αν κάποιος δεν κατανοεί το γιατί, θα του υπενθυμίσουμε ότι η οικονομία μιας χώρας που έχει προσκυνήσει την ΠΤΕ ανακάμπτει μόνον όταν το αποφασίσουν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες της.



Και αυτοί το αποφασίζουν όταν, εκτός από την επιβολή του εργατομεσαίωνα και της ηλεκτρονικής φυλακής, έχουν αλλοιώσει τον εθνικό ιστό με μετανάστες κι όταν έχουν μειώσει την προοπτική αύξησης του  πληθυσμού της διώκοντας φορολογικά π.χ. την δημιουργία οικογένειας και παιδιών κι απ΄την άλλη αβαντάροντας την ομοφυλοφυλία...  

Ευχόμαστε το ελπιδοφόρο τριζόνι της Ιταλίας (Grillo) να μήν "τσιμπήσει" και να φτύσει την μνημονιακή πολιτική του αριστεροδωσίλογου Μπερσάνι! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου