Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ...


Μεγάλη "εκδήλωση" για την ελληνική γλώσσα στην Ακαδημία Αθηνών


images


"Η ελληνική γλώσσα χθες, σήμερα, αύριο"  είναι το θέμα εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία Αθηνών από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2013.


Η εκδήλωση κινείται με βάση την παραδοχή πως η γλώσσα δεν είναι απλά ένα μέσο επικοινωνίας αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχή και την ταυτότητα του Έλληνα, όπως επίσης με τον πολιτισμό αλλά και την ιστορική συνέχεια. (σ.σ. Γιαυτό το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προωθεί τα Greeklish)
Ομιλητές θα είναι και ξένοι ελληνιστές, επιστήμονες και πνευματικοί άνθρωποι, όπως ο Ισπανός ελληνιστής F. R Adrados, καθηγητής γλωσσολογίας και ελληνιστής του Πανεπιστημίου Μαδρίτης, ακαδημαϊκός, ξένος εταίρος της Ακαδημίας Αθηνών και εκδότης του Αρχαιοελληνικού-Ισπανικού λεξικού, ο ακαδημαϊκός Ο. Panagl, καθηγητής γενικής και συγκριτικής γλωσσολογίας (και Μυκηνολόγος) στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, η K. Crnkovic κλασσικός φιλόλογος και ελληνίστρια κ.α.


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Aυτή η εκδήλωση θυμίζει τις γιορτινές εκδηλώσεις στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Theresienstadt όταν το επιθεωρούσε ο Ερυθρός Σταυρός, για να ελέγξει τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων, όπου παίχτηκε το "Brundibar!" μια θεατρική παράσταση για παιδιά και κινηματογραφήθηκε, για να αποτελέσει μέρος της προπαγάνδας των Ναζί ότι τάχα καλοπερνάνε οι κρατούμενοι...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ





Έτσι και η κακοποιημένη Ελληνική Γλώσσα, αποτελεί στην εποχή της νέας ναζιστικής τουρκοκρατίας, όπλο προπαγάνδας του δωσίλογου καθεστώτος, ότι τάχα την εξυψώνουν και την διαφυλάσσουν...

Αλλά πίσω από την "εκδήλωση", βρίσκεται το χρηματοδοτούμενο από τον Soros "Παιδαγωγικό Ινστιτούτο", που αλλοιώνει την γλώσσα με βιβλία ειδικά φτιαγμένα για να μπερδέψουν  τα παιδιά, με ύλη μεταξύ πρώτης δημοτικού και τρίτου μεταδιδακτορικού της γλωσσολογίας, που καταργούν τα φωνήεντα η και υ ντυμένα την "φωνητική" στην θέση της γραμματικής .

Και βέβαια στα παρασκήνια της "εκδήλωσης", βρίσκεται το πτώμα του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, τον οποίον διέλυσαν προκειμένου να παίρνουν εργολαβία οι ημέτεροι τα βιβλία που διδάσκονται τα παιδιά μας.

Η Ελληνική γλώσσα είναι αεί φωτίζουσα τον κόσμο!
Θα πεθάνει μαζί με τον κόσμο!


Οι δωσίλογοι και οι πάτρωνές τους (οι ίδιοι που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ) θα παρέλθουν σαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου