Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ "ΗΓΕΣΙΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ



Τελικά η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης καπελώθηκε και κηδεμονεύτηκε από την Χρυσή Αυγή που κατέβηκε συντεταγμένη με κομματικές σημαίες και δική της μικροφωνική, δεσπόζοντας και χρωματίζοντας την συγκέντρωση!    


Ιδού πως περιγράφει μεταξύ άλλων, γνωστός ιστότοπος την χθεσινή συγκέντρωση μνήμης και τιμής στους ήρωες των Ιμίων, που κατα τα άλλα είχε διοργανωθεί από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης που την διοργανώνει ανελλιπώς από το 1997!

"Μια συγκλονιστική συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και διαφόρων πατριωτικών οργανώσεων, που θυμίζει τις παλιές συγκεντρώσεις της Αριστεράς για το Πολυτεχνείο, είναι αυτή που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία, για την επέτειο των Ιμίων".

Τελικά αυτοί που χρηματοδότησαν την Χρυσή Αυγή ώστε από 0,1% να φτάσει στο 12% κάτι ήξεραν και πάντως πετυχαν το σκοπό τους, να μπορούν να παρεμβαίνουν σε ό,τι μπορεί να καταστεί επικίνδυνο για το τραπεζοπιστωτικό τους καθεστώς όπως τώρα με αυτήν την εκδήλωση για την τιμή των νεκρών ηρώων των Ιμίων που την έκαναν να φαίνεται σαν εθνικιστική φιέστα με παραλληρηματατική ναζιστική πειθαρχία...

Κι όποιος δεν πιστεύει και αντέχει ας δεί το παρακάτω βίντεο



-



ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΟΣ-ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου