Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!


Γερμανίδα προσέφυγε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εμας και εμείς ούτε ένα ψήφισμα δεν μπορούμε να υπογράψουμε ! Εδώ το ψήφισμα και εδώ η λίστα των υπογραφών .
Κάντε κλικ και θα δείτε λιγότερες από 5000
υπογραφές.
Νοιάζονται οι ξένοι περισσότερο από εμάς!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Είναι συγκλονιστικό πώς, ενώ υπάρχουν ακόμη Έλληνες ή νεοραγιάδες που πιστεύουν ότι οι δωσίλογες κυβερνήσεις μας "σώζουν" είτε αδιάφοροι καναπεδάκηδες που αφήνουν την επανάσταση για τους άλλους, ταυτόχρονα υπάρχουν ευρωπαίοι και μάλιστα Γερμανοί όπως η συγκεκριμένη, που υπερασπίζονται την Ελλάδα και μάλιστα στα Ευρωπαΐκά δικαστήρια, έχοντας κατανοήσει απόλυτα το μέγεθος των εγκλημάτων που η διεθνής τοκογλυφία σε συνεργασία με τους ντόπιους δωσίλογους έχει διαπράξει και συνεχίζει να διαπράττει εις βάρος της χώρας μας.
Γι αυτό μπήκαμε στον όχι και τόσο μικρό κόπο να μεταφράσουμε το κείμενο του ψηφίσματος, διότι αποτελεί μνημείο αγάπης προς την Ελλάδα μας (η γερμανίδα καταλήγει:"βοηθείστε μας να σώσουμε την χώρα μας") και γι αυτό είναι ένα κείμενο που πρέπει να μελετήσουν όλοι οι Έλληνες, ιδιαίτερα οι νεοραγιάδες και οι αδιάφοροι, για να μάθουν να αγαπούν την Ελάδα που τους γέννησε και τους ανάθρεψε!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Ελλάδα έχει γίνει θέμα στα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, και η γενική εντύπωση είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση πολεμάει με νύχια και με δόντια για να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και την καταστροφή. Στην πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, διότι, στην πραγματικότητα, οι δήθεν σωτήρες της Ελλάδας είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όλο αυτό το διάστημα έχουν γονατίσει τη χώρα και το λαό της και δυστυχώς ήταν πολύ επιτυχείς όσον αφορά τις προσπάθειές τους. Συγκεκριμένα, από το 2009, η Ελλάδα έχει πέσει θύμα μιας χούφτας εγκληματιών, οι οποίοι σκόπιμα και με  λεπτομερές σχέδιο, έχουν διαλύσει τη χώρα. Μερικά από τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα είναι τα εξής:
H χώρα βγήκε από τις αγορές και έχει γίνει περίγελος, έχει χάσει κάθε ίχνος κύρους και κυριαρχίας, και μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση του χρέους, είναι σχεδόν σε πτώχευση και υπό ξένη διοίκηση. Το κόστος δανεισμού έχει εκτιναχθεί στα ύψη και το δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο, οι δείκτες των επιχειρήσεων και η αγορά έχει καταρρεύσει, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε δραματικά, η αξία της κρατικής περιουσίας έχει φτάσει στο πιό χαμηλό όριο, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν κλείσει, η ανεργία έχει αυξηθεί κατά 242% και για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία, οι απασχολούμενοι είναι λιγότεροι από εκείνους που δεν έχουν καμμιά πηγή εισοδήματος . Η πλειοψηφία του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, και πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε κίνδυνο να χάσουν την ελευθερία τους επειδή δεν μπορούν να πληρώνουν φόρους και τέλη πια. Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή, στέγη και ιατρική περίθαλψη, σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, οι γονείς αναγκάζονται να αφήσουν τα παιδιά τους σε διάφορα ιδρύματα, καθώς δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά να φροντίζουν γι 'αυτά, ενώ οι μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς βιβλία και λιποθυμούν από την πείνα. Το ελληνικό ενεργειακό σύστημα έχει καταρρεύσει, υπάρχουν ελλείψεις ενέργειας, ξεχασμένα ασθένειες έχουν επανεμφανίστηκε λόγω της μαζικής εισροής παράνομων μεταναστών, τη φτώχεια και την ανεπαρκή ιατρική φροντίδα. Το κέντρο της Αθήνας είναι πλέον ένα γκέτο και όλες οι μεγάλες πόλεις κατακλύζονται από αστέγους. Υπάρχει μια βασιλεία του τρόμου πάνω από την κοινωνία, η αξιοπρέπεια του ελληνικού έθνους έχει σπάσει σε κομμάτια και η χώρα πάσχει από αίσθημα ανασφάλειας και κατάθλιψη. Επίσης, καταγράφεται δραματική αύξηση στα εγκλήματα, στις αμβλώσεις σε συνδυασμό με τα αρνητικά ποσοστά γεννήσεων, αύξηση στις αυτοκτονίες, σε  ασθένειες τόσο σωματικές όσο και ψυχικές, οι θάνατοι από μη φυσικά αίτια και η μαζική μετανάστευση των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί με την παρούσα κατάσταση, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν ακόμη να διασωθούν με όποιο μέσο μπορούν, ακόμη ζουν με τις αποταμιεύσεις που είχαν, την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων τους, την ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών, ή επιβιώνουν χάρη στην αλληλεγγύη και μόνο, καθώς η κοινωνία έχει γίνει αυτόματα πιο ευαίσθητη στα πιο αδύναμα μέλη της και τα φροντίζει . Σε αυτό το πλαίσιο έχουν συσταθεί σε όλη τη χώρα συσσίτια, τράπεζες τροφίμων και ειδών, κοινωνικά παντοπωλεία, κλινικές και φαρμακεία και να διανέμει δωρεάν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε οποιονδήποτε που έχουν ανάγκη. Για για να δημιουργηθούν αυτά τα κοινωνικά δίκτυα (τράπεζες τροφίμων, κλινικές κλπ) υπήρξε πολλή βοήθεια από το εξωτερικό. Από τους Έλληνες της Διασποράς, από την Εκκλησία της Κύπρου και τη Ρωσία, από οργανισμούς όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, οι Γιατροί του Κόσμου, κλπ.

Αλλά σύντομα, ακόμη και αυτές οι ταπεινωτικές μορφές επιβίωσης δεν θα λειτουργούν, επειδή όλες οι αρνητικές συνέπειες των ενεργειών της "σωτηρίας",  όσον αφορά την οικονομία και την κοινωνία θα αυξηθούν σε γεωμετρική πρόοδο.
Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα; Σίγουρα η πλήρης καταστροφή. Ένα ολοκαύτωμα. Και δεν υπάρχει αμφιβολία
γι' αυτό, αν λάβουμε υπόψη ότι ένα μέρος του τοπικού πληθυσμού είχε ήδη καταστραφεί, ένα άλλο μέρος αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους έχουν ήδη προβλήματα να επιβιώσουν. Αλλά παρ 'όλα αυτά, οι νέες διαδοχικές επιθέσεις κατά του λαού είναι έτοιμες να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες. Τι είδους επιθέσεις; Οι συνήθεις. Συγκεκριμένα, η συνεχής ψυχολογική βία και οι μαζικές παραβιάσεις των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, νέες αυξήσεις στη φορολογία, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, και επιπλέον απολύσεις από 15.000 άνθρωποι για το 2012 και άλλο μέχρι 150,000 για το 2015, όλα αυτά είναι έτοιμα για εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και εκείνοι που εξακολουθούν να έχουν ένα εισόδημα, θα υποστουν δραστική μείωση ή θα το χάσουν εντελώς, και όλες οι αρνητικές συνέπειες θα αυξηθούν ραγδαία. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω μερικές άγνωστες λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση, τις προθέσεις και τις συνέπειες:  

  Ο Έλληνας φορολογούμενος για να αποκτήσει το δικαίωμα να έχει ηλεκτρική ενέργεια θα πρέπει να καταβάλλει στο κράτος  3 έως 16 ευρώ για κάθε τετραγωνικό μέτρο, ετησίως. Για το δικαίωμα στην αυτοαπασχόληση ή για να έχει μια επιχείρηση, αυτό κοστίζει στην καλύτερη περίπτωση € 400 ετησίως. Είναι υποχρεωμένοι να έχουν κρατική ασφάλιση για την οποία έχουν πληρώσει περισσότερα από € 4000 ανά έτος, αλλά παρ 'όλα αυτά θα πρέπει επίσης να πληρώσει για τα φάρμακα, τους γιατρούς, εξετάσεις αίματος, θεραπείες, νοσοκομεία και άλλα, όταν τα χρειαζεται. Τέλος, ένα άλλο "περίεργο" είναι ότι κάθε χρόνο, όλος ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να προκαταβάλλει τον φόρο εισοδήματος για το επόμενο. Εντάξει, όλα αυτά δεν είναι δίκαια, αλλά το ερώτημα είναι, χωρίς εισόδημα πώς θα μπορέσει να πληρώσει όλα αυτά τα χρήματα; Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, τον Μαϊο του 2011, η Ελλάδα είχε περίπου 10,8 εκατομμύρια κατοίκους νόμιμα (Έλληνες, οικονομικούς μετανάστες κλπ), αλλά υπήρχαν ακόμη περίπου 2 εκατομμύρια ανώνυμων παράνομων μεταναστών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι λόγω της πρόσφατης νομοθεσίας σε συνδυασμό με την αναποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, καθημερινά περνούν τα ελληνικά σύνορα παράνομα περισσότεροι από 350 μετανάστες από την Αφρική και την Ασία και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς (το 2011 ήταν αύξηση 16,8%) - το Νοέμβριο 2011 ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 3.901.269 άτομα μόνο, ο βασικός μισθός είναι € 487,45 για τα άτομα ηλικίας άνω των 25, περίπου 400 € για τα υπόλοιπα, και το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι υψηλότερη από ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που δίνουν πολύ καλύτερους μισθούς. Και το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι με τέτοιους μισθούς πρέπει να θρέψουν όλους τους άλλους. Φυσικά, ο επίσημος ισχυρισμός είναι ότι όλα γίνονται, και οι Έλληνες πρέπει να τα υποφέρουν, στο όνομα της οικονομικής «σωτηρίας» της Ελλάδας.

Αλλά, πρώτα απ 'όλα, η Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει.

Δεύτερον, κράτος χωρίς κυριαρχία δεν είναι κράτος, αλλά μια αποικία.

Και τρίτον, λόγω των εξαιρετικών και μοναδικών περιουσιακών στοιχείων και των δυνατοτήτων της χώρας, και του όγκου των φυσικών πόρων που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι, είναι σαφές ότι όλα τα χρηματοοικονομικά προβλήματα που προκαλούνται είναι τεχνητά, και το μόνο πράγμα που χρειάζεται η χώρα, είναι να σωθούν από . το "σωτήρες"

 Για να υποστηρίξω αυτή τη δήλωση, υπενθυμίζω σε όλους μόνο μερικά από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας  πριν να ξεκινήσει γι αυτήν η επιχείρηση"σωτηρία" : 
Χαμηλό συνολικό εξωτερικό χρέος, γεωστρατηγική θέση, και μια ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά - σημαντικούς τομείς της οικονομίας, όπως τα υψηλής ποιότητας γεωργικά προϊόντα, ο τουρισμός και η ναυτιλία, όπου δεν υπάρχει πραγματικός φόβος της εργασίας, ούτε ανταγωνισμός από τις αναπτυσσόμενες χώρες (Κίνα, Ινδία, Ρωσία κλπ), όπως συμβαίνει με τις γερμανικές και άλλες βιομηχανίες. 

Το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις πολύ λίγες δυτικές χώρες , ίσως και η μοναδική, που κατέχει σημαντική δημόσια περιουσία, ανεκμετάλλευτο πλούσιο υπέδαφος και πολύ κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Μερικές συγκλίνουσες πληροφορίες, ενδεικτικές των παραπάνω:

  • Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Ελλάδα είναι η υπ 'αριθμόν ένα παγκόσμια ναυτιλιακή δύναμη, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες εφοπλιστές έχουν τις ναυτιλιακές εταιρείες στο εξωτερικό. 

  • Το 2009, όταν ξεκίνησαν όλα, το συνολικό ελληνικό εξωτερικό χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ ήταν 167% και η Ελλάδα ήταν πολύ πίσω από χώρες όπως η Ιρλανδία, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση με 1000%, ή την Ολλανδία με περίπου 470% ή με τη Βρετανία 416% και η Πορτογαλία με 223%. 

  • Τα ανεκμετάλλευτα περιουσιακά στοιχεία της χώρας δεν ήταν μυστικό για κανέναν, και ήταν γνωστό από το 1981 ότι η Ελλάδα εντάχθηκε στην ΕΟΚ (εννέα μέλη) με τρία πλεονεκτήματα: την εμπορική ναυτιλία της, τον ορυκτό της πλούτο και τους Έλληνες  που είχαν υψηλό δείκτη επιχειρηματικότητας (Gaston Thorn, Πρόεδρος ΕΟΚ, 1981)

. Φυσικά όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αγνοήθηκαν παντελώς και όπως βλέπουμε τώρα, η πραγματική πρόθεση (της Ευρώπης;) ήταν να "σώσει" την Ελλάδα από τους Έλληνες και τα περιουσιακά της στοιχεία.

Όμως, παρά την ψυχολογική βία και άλλες διαφορετικές τεχνικές χειραγώγησης της μάζας και του εκφοβισμού, οι οποίες εφαρμόζονται σε διάφορους συνδυασμούς από την αρχή, πολλοί άνθρωποι αντιλήφθηκαν έγκαιρα τις εγκληματικές πράξεις κατά της χώρας τους , και τον Μάιο του 2010  μαζικά, ομαδικά, αλλά και ατομικά, άρχισε να αντιδρά:
Διαδηλώσεις, πολιτικές συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, αγωγές, καταγγελίες, μηνύσεις για εσχάτη προδοσία (πάνω από 10), ανοιχτές επιστολές, επίσημες επιστολές από απλούς ανθρώπους, ακαδημαϊκούς και καλλιτέχνες, αλλά όλα αυτά ήταν μάταια. Τίποτα δεν άλλαξε. Οι διαμαρτυρίες και ο ιδιαδηλώσεις κατεστάλησαν (σε μια δημοκρατία!) με τη χρήση βίας της αστυνομίας και όλα τα άλλα αγνοήθηκαν επιδεικτικά.

Ενδεικτικά, ο κ. Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Νοέμβριο του 2011, έχει εναχθεί για τη συστηματική κατάχρηση εξουσίας, για την διάλυση και την καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών της χώρας, για συκοφαντία και  άλλα. Έχει επίσης κατηγορηθεί για το γεγονός ότι οι παραπάνω δράσεις και η παρατεταμένη παρουσία του στην πολιτική σκηνή της χώρας, με χρηματικά οφέλη και ανταμοιβές για τις "υπηρεσίες" του, τα οποία του ζητήθηκε να επιστρέψει με αγωγές εναντίον του. Πέρα από αυτά τα οφέλη, φαίνεται ότι υπήρχαν και άλλα μεγαλύτερα. Χάρη στην πολιτική του δραστηριότητα, φαίνεται ότι ήταν ο παραλήπτης των πολυάριθμων παράνομων και αμφιλεγόμενων "πόρων" για τον εαυτό του και την άμεση οικογένειά του, όπως οι προμήθειες  από τα CDS, καθώς και άλλες δραστηριότητες από τις οποίες κατάφερε να μαζέψει κέρδη άνω των 2 δισ. €. Όσον αφορά CDS, υπήρξε μια έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (βλ. Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης προς την Επιτροπή, Άρθρο 117, Andreas Mölzer (NI) Θέμα: Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κερδοσκοπεί εις βάρος της χώρας του). Όλες αυτές οι κατηγορίες είχαν αγνοηθεί μέχρι τώρα. Συνήθως, οι καταγγελίες εξετάζονται μετά από 1 χρόνο ή περισσότερο, και αν οι νυν ή πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων που εμπλέκονται σε αυτές, οι υποθέσεις αμέσως διαβίβασε στο Κοινοβούλιο, το οποίο είναι σε αυτές τις περιπτώσεις ο μόνος αρμόδιο "εισαγγελέας". Με την ευκαιρία, η αιτίαση αυτή υποβλήθηκε τον Ιούνιο του 2011, και ένα από τα αιτήματα ήταν η άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοκρατία.

Τίποτα δεν συνέβη μέχρι σήμερα.

Λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα εις βάρος της και ως μια ύστατη προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα, αποφασίσαμε να στραφούμε σε διεθνή δικαστήρια. Μέχρι τώρα έχουν δύο προσφυγές τουλάχιστον σταλεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και εκατοντάδες πολίτες έχουν επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς, έχουν αποσταλεί στοιχεία και ζήτησαν από την αρμόδια Εισαγγελέα νασταματήσει την καταστροφή της Ελλάδα και των ανθρώπων της.Την δεύτερη αίτηση αναιρέσεως επιμελήθηκε η συγγραφέας αυτού του κειμένου, και απεστάλη στις 2 Μαρτίου 2012.
/ελληνικά/ άλλοι 25 πολίτες είχαν υπογράψει, προκειμένου να ζητηθεί η έναρξη των ερευνών. Αμέσως μετά την πρώτη προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, ο αρχιτέκτονας του καταστροφικού σχεδίου κατά της χώρας, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, και έτσι αποφάσισε να αλλάξει τους ρόλους, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του πίσω από τα παρασκήνια. Και έτσι, στις 09.11.2011, χωρίς κανείς να το καταλάβει, παραιτήθηκε μαζί με την κυβέρνησή του, αλλά αντί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, όπως το Σύνταγμα απαιτεί, στις 11.11.2011, έβαλε έναν υπάλληλο του γραφείου του, τον κ. Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, και 38 μέλη της απερχόμενης κυβέρνησης στην «νέα». Η επίσημη αποστολή του παράνομα διορισμένου πρωθυπουργού και της ομάδας του, ήταν η προσήλωση στο γράμμα, της πολιτικής του κ. Παπανδρέου. Και το έκανε. Ακολούθησε την ίδια ακριβώς συνταγή για την καταστροφή της οικονομίας, της κοινωνίας και του κράτους δικαίου. Μετά τη δεύτερη προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, η διορισμένη μη εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές στις οποίες, μέσω νέων απειλών , περισσότερων εκβιασμών και ψευτο-διλήμμάτων, το εκλογικό σώμα κλήθηκε να αποφασίσει σχετικά με ένα μέλλον που είχε ήδη αποφασιστεί για το λαό χωρίς το λαό από τις κυβερνήσεις στην εξουσία από το 2009.
Στις 19 Μαρτίου το Γραφείο του Εισαγγελέα αναγνωρίζει την παραλαβή και την εγγραφή της πρώτης προσφυγής. http://www.humansupport.gr/uploads/hague.pdf.

 Έχοντας κατά νου ότι αυτό εστάλη τον Οκτώβριο του 2011,
 είναι σαφές ότι οι διαδικασίες παίρνουν πολύ χρόνο, την ώρα που δεν έχουμε.

Για το λόγο αυτό, και επειδή πρέπει να σταματήσουμε τα εγκλήματα με κάθε δυνατό τρόπο, με τους φίλους μου, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ότι οι προσφυγές στο ΔΠΔ δεν αγνοήθηκαν από τους "σωτήρες", αποφασίσαμε να δράσουμε για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά με την αποκάλυψη των εγκλημάτων για να τα δουν όλοι.

Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να τους σταματήσει για ένα διάστημα, από τη μία πλευρά, και από την άλλη, να πείσει τον εισαγγελέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο για τη διεξαγωγή των ερευνών. (Ενημέρωση: Στις 11 Ιουλίου, το ένα τρίτο της έφεσης εστάλη στο ΔΠΔ και είναι εναντίον των: Christine Lagarde, Άνγκελα Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κ. José Manuel Barroso και Herman Van. Στις 21 Νοεμβρίου μια νέα έφεση εστάλη από τη γερμανίδα ακτιβίστρια Sarah Luzia Hassel που αναφέρει ξανά όλα τα παραπάνω, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει κατάλληλη διαδικασία και η αρμόδια εισαγγελική αρχή, και επειδή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλα οι νυν και πρώην πολιτικοί και όλοι οι συνεργάτες τους, απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας από ποινικά αδικήματα που μπορεί να διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους σε κυβερνητικό γραφείο.

Είναι προφανές ότι το ΔΠΔ είναι η τελευταία ευκαιρία για τη σωτηρία μας. Η Ελλάδα πεθαίνει και μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν εκλογές, δεν υπάρχει νέα κυβέρνηση. Τίποτα. Μόνο η δικαιοσύνη! Οτιδήποτε άλλο έρχεται δεύτερο. Την παρακαλούμε να μας βοηθήσει και να στείλει τους εγκληματίες στη φυλακή . Παρακαλώ υπογράψτε την αίτηση και ενημερώστε όλους τους φίλους και τους συγγενείς σας για την κατάσταση, πριν να είναι πολύ αργά και πριν οι επιπτώσεις εξαπλωθούν και σε άλλες χώρες.

Βοηθήστε μας να σώσουμε τη χώρα μας και τις ζωές μας, και ποιος ξέρει, ίσως και τη δική σας χώρα και τη δική σας ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου