Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

 
ΑΝΗΘΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ.

 
 
Γράφει ο Ανδρέας Αθηναίος

 
 
Ο Ελληνικός Πολιτισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια σειρά τυποποιημένων συμπεριφορών, οι οποίες σχηματοποιούνται και μεταλλάσσονται από το εκαστοτε Νομικό Καθεστώς η το σχηματοποιούμενο Πολιτικώς Ορθό, από τιε εκάστοτε μεθόδους της Κυβερνητικής (Cybenetics) που είναι στην διάθεση της Εξουσίας και διαμορφώνουν από το πιο απλό, την Κοινή Γνώμη, μέχρι τις συμπεριφορές Κοινωνίας, Ομάδων και Ατόμων, για το τι είναι το "Πολίτικα Ορθό" και το "δέον'. Αυτή η Δυναμική είναι η "Δυτική Κουλτούρα", η οποία ορίζεται ως "Κουλτούρα" και όχι ως "Πολιτισμός" ακριβώς γιατί το "δέον", το "Ηθικό", "οι απόψεις" και το "πιστεύω" αλλά και η "αντίληψη για όλα" , των Πολιτών,

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ από εργαλεία που προσδιορίζουν τα Στερεότυπα και τα "ορθά", με τον τρόπο που εξυπηρετεί τους Σκοπούς της Εξουσίας. Ο Δυτισμός είναι "Behavioral Culture", είναι ύπαρξη κατασκευαζόμενων από την Εξουσία στερεότυπων συμπεριφοράς, τα οποία καθορίζουν και το "ορθό" και το "Μη Ορθό" ανάλογα με το εκαστοτε συμφέρον της Εξουσίας.
 

Ο Ελληνικός Πολιτισμός, τόσο στην Πλατωνική όσο και στην Αριστοτελική -ταυτόχρονη διάσταση του- είναι Πολιτισμός Αξιών, Εννοιών, και οντολογικών υποστάσεων, που εξασφαλίζουν ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και τον καθιστούν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ.

 
Αυτή ήταν και η αιώνια σύγκρουση των Ελλήνων με τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ, η και κάθε μορφή Φασισμού, είτε αυτή ήταν το Τρίτο Ράιχ, η οι Πέρσες του Ξέρξη και του Μαρδόνιου, η το ασκέρι του Δράμαλη στα Δερβενάκια.

 
Η Παγκοσμιοποίηση δεν επιδιώκει την συναδέλφωση των Λαών αλλά την επιβολή Φασισμού, με Οικονομικά εργαλεία. Επιδιώκει την μετάλλαξη του Ελεύθερου Ανθρώπου, σε Ιδιώτη (Idiot) κατευθυνόμενο από προκατασκευασμένες συμπεριφορές, με άμεσο στόχο την -μέσα από την κατασκευασμένη οικονομική κρίση- μετάλλαξη των Ελεύθερων Ανθρώπων (και φυσικά και των Ελλήνων) σε Δαρβινική Κοινωνία, η οποία εκ της ιδιοσυστασίας της αναπαράγει την εξουσία. Η ισοπέδωση των Πολιτισμών (όλοι ίδιοι είμαστε....) αφήνει ελεύθερο το δουλεμπόριο, το τραφικινγκ, και κάθε άλλο μηχανισμό ευτελισμού του Ανθρώπου, σε κινούμενο σχέδιο βίας και άλωσης.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός, όπως και κάθε Πολιτισμός, αξιών, εννοιών, και οντολογικής υπόστασης, είναι ενάντια σε κάθε ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ "τυπική νομιμοποίηση" (πχ Νόμοι , ΠΟΛ κλπ) που παραβιάζουν αυτές τις αρχές, τις αξίες και την Ελευθερία της ψυχής.

Και για να εστιάσουμε το κείμενο και πάλι στο έναυσμα της συγγραφής του, θα επισημάνουμε ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός, είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ ( η όπως τους λέει ο λαός μας ...ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ) που στην κατοχή το Τρίτο Ράιχ τους φορούσε κουκούλα, και τώρα το 4ο Ράιχ τους "διορίζει", με Νομότυπες Διαδικασίες.

 
Είμαστε εναντίον κάθε μορφής κατάδοσης. Γιατί η κατάδοση, αφενός είναι έξω από τις αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά και διότι η κατάδοση είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ.

Γιατί? Γιατί η έννομη τάξη, έχει παραβατικότητα μέχρι 5%. Όταν η παραβατικότητα υπερβεί το 5% η έννομη τάξη δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Αλλά και όταν η παραβατικότητα υπερβεί το 5%, σημαίνει ταυτόχρονα οτι η έννομη τάξη είναι "άδικη" και η άνω του 5% παραβατικότητα δεν εκφράζει ανομία, αλλά αντίσταση στην άνομη έννομη τάξη.

Τα άνομα καθεστώτα καταρρέουν γιατί το κακό έχει ενσωματωμένα μέσα του τα στοιχεία της αυτοκαταστροφής του.
...
Με Ελληνική Τιμή
Καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος
B.A., M.A.,M.C.P. PhD.
University Of Pennsulvania
Case Western Reserve Universoty
Lindaback Award Teaching excellence Villanova University
U.S.A.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου