Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

AKYΡO TO TΡITO MNHMONIO!!!

 
ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ! 
 
 
 

 


Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της πρίν από μερικές ώρες και έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο.
Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι τα όσα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο αυτό θίγουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων και συνεπώς δεν θα πρέπει να εφαρμοστούν.
 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ημέρα που στη Βουλή θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία, για την ψήφιση ή όχι του πολυνομοσχεδίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου αυτού καθίσταται άκυρη διότι εάν το Συμβούλιο επικρατείας το κρίνει συνταγματικό τότε το θέμα θα παραπεμφθεί στο Εθνικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τα τρία σώματα, Συμβούλιο της Επικρατείας, Άρειο Πάγο και Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Εφ όσον όμως Άρειος Πάγος και Ελεγκτικό Συμβούλιο έχουν ήδη κρίνει αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο, θεωρείται βέβαιο, (εκτός αν αλλάξουν γνώμη οι δικαστικοί λειτουργοί που απαρτίζουν τα δύο σώματα) ότι και το Εθνικό συμβούλιο θα τα κρίνει αντισυνταγματικά!

Βέβαια στην κοινοβουλευτική χούντα που ζούμε, όλα είναι πιθανά, ακόμη και η πραξικοπηματική και βίαιη επιβολή των μέτρων με γνώμονα όπως πάντα, την "σωτηρία της χώρας"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου