Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ









Εξω από την Ελλάδα ο σφαγέας Σιμόν Πέρες

Αθήνα, 3 Αυγούστου 2012

 
Ενας ακόμη από τους σιωνιστές σφαγείς, ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, επισκέπτεται την Ελλάδα, καλεσμένος του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, σε ανταπόδοση της επίσκεψης που ο τελευταίος πραγματοποίησε στο Ισραήλ.

 
Οπως και άλλα κορυφαία στελέχη του σιωνιστικού καθεστώτος, ο Πέρες επέλεξε να επισκεφτεί την Αθήνα σε μια περίοδο που η πόλη είναι άδεια. Γνωρίζουν καλά οι σιωνιστές ότι από τον ελληνικό λαό είναι ανεπιθύμητοι και θέλουν ν’ αποφύγουν διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψή τους.


 
Η σημερινή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κινείται σταθερά στην πορεία που χάραξαν οι προκάτοχές της κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου. Στην πορεία της «στρατηγικής συνεργασίας» με το σιωνιστικό καθεστώς. Μια πορεία που προσβάλλει τα φιλειρηνικά και φιλο-παλαιστινιακά αισθήματα του ελληνικού λαού και βάζει την Ελλάδα πιο βαθιά στους σχεδιασμούς των αμερικανονατοϊκών ιμπεριαλιστών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Σχεδιασμούς των οποίων το σιωνιστικό κράτος αποτελούσε και εξακολουθεί ν’ αποτελεί προκεχωρημένο φυλάκιο.

Πιστές στο δόγμα «ανήκουμε στη Δύση», πιστές στο δόγμα της υποταγής στα κελεύσματα των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και ΕΕ, οι ελληνικές κυβερνήσεις αναβαθμίζουν συνεχώς τις σχέσεις τους με το σιωνιστικό καθεστώς. Μ’ ένα καθεστώς που:

- Συνεχίζει το έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος του αδελφού Παλαιστινιακού λαού που μάχεται για τη λευτεριά του.

 
- Εξαπολύει απειλές πολέμου ενάντια σε γειτονικές χώρες, απειλώντας ν’ ανάψει μια ακόμη φωτιά στην περιοχή.

 
- Επιτίθεται ενάντια σε όσους προσπαθούν να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Τις επιθέσεις αυτές, που έχουν φτάσει μέχρι και τη δολοφονία αγωνιστών (9 νεκροί στο κατάστρωμα του Mavi Marmara στις 31 Μάη του 2010), έχουν αισθανθεί στο πετσί τους και Ελληνες πολίτες, οι οποίοι συνελήφθησαν παράνομα, μετά από πειρατικά ρεσάλτα στα διεθνή νερά της Μεσογείου, ξυλοκοπήθηκαν, φυλακίστηκαν και απελάθηκαν, χωρίς η ελληνική κυβέρνηση να κουνήσει το δαχτυλάκι της.

 
Ο Σιμόν Πέρες, όπως και όλοι οι ηγέτες του σιωνιστικού καθεστώτος, είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Μπορεί οι κυβερνήσεις να τους στρώνουν κόκκινο χαλί, όμως η θέληση του ελληνικού λαού δεν αλλάζει. Οσες τέτοιες επισκέψεις και να οργανωθούν, δεν πρόκειται να λειτουργήσουν σαν πολιτικός μυθριδατισμός. Δε θα τις συνηθίσουμε, δε θα τις αποδεχτούμε. Θα εξακολουθούμε πάντοτε να βροντοφωνάζουμε:

- Εξω οι σιωνιστές σφαγείς από την Ελλάδα

- Λευτεριά στον Παλαιστινιακό λαό

- Αλληλεγγύη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

 
ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου