Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 







Δεκαετίες τώρα προδίδεται η Ελλάδα από τους ηγέτες που ο λαός δεν εκλέγει αλλά απλώς νομιμοποιεί, εκβιαζόμενος, καθοδηγούμενος, εγκλωβιζόμενος με νόθα εκλογικά συστήματα, με περιθωριοποίηση της λευκής ψήφου, που αντί να οδηγεί σε κενά έδρανα ισοδυναμεί με την ανύπαρκτη ψήφο της αποχής!




Όμως τα τελευταία τρία χρόνια, η προδοσία έφτασε σε τέτοια επίπεδα, ώστε καμμία άλλη προδοσία από το παρελθόν δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

Ο Εφιάλτης, ο Ηρόστρατος, ο Πήλιος Γούσης και ο Τσολάκογλου μοιάζουν με πατριώτες προστά στον υιό Παπανδρέου, στον Βενιζέλο, στον Σαμαρά, στον Κουβέλη και στους άλλους προδότες που έγιναν υπάλληλοι των απατεώνων τοκογλύφων.

(βλέπε σχετικό άρθρο ΤΡΟΪΚΑ: ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠOI! Άρπαξαν 1,28 δισ. ευρώ από την Ελλάδα σε 1 ημέρα!)


Ως πότε λοιπόν θα τους ανεχόμαστε;


Τώρα που κλείδωσαν πια τα μέτρα της τελειωτικής εξόντωσης του Ελληνικού λαού, τώρα που οι γέροι που ψήφισαν Σαμαρά... «επιβραβεύονται» από τον «εκλεκτό» τους με το κόψιμο της σύνταξής τους, τώρα που και οι πλέον κρετίνοι έχουν καταλάβει ότι οι κυβερνώντες είναι δωσίλογοι, τώρα είναι η ώρα του λαού, να εξεγερθεί και να τους πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας...



ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου