Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...


ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ;








Λίγο πρίν στην εκπομπή της ΝΕΤ  "Πρωϊνή Ενημέρωση" ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοσμάς, μιλώντας για τις αλλαγές στην αστυνομία και στο στρατό είπε:"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος που λέει ότι θα επανέλθουν οι μισθοί και οι συντάξεις και των αστυνομικών και των στρατιωτικών (προσέξτε την φράση)
ακόμα κι αν διαφωνήσει η τρόϊκα!!!"


Δηλαδή μας λέει ξεκάθαρα ότι:

Αν σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ
η τρόϊκα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται εδώ!




Αυτό του το επεσήμανε και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Αρβανίτης λέγοντας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ από αντιμνημονιακό κόμμα, έχει μετεξελιχθεί σε μνημονιακό κόμμα που απλώς θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους, ό,τι δηλαδή θα κάνει και η μνημονιακή ΝΔ!

Καλούμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τί θα κάνει με την τρόϊκα εάν σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις 17 Ιουνίου.

Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει την άλλη μέρα η μισητή τρόϊκα από την Ελλάδα, ναί ή όχι;


Εάν ναί, πάει καλά. Εάν όμως πρόκειται να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα, για το ποιό μαστίγιο είναι λιγώτερο επώδυνο και ποιές περικοπές και ακρωτηριασμοί θα είναι ανωδυνότεροι, τότε ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ότι ψηφίζει ένα ποιό ελαφρύ (αγγλιστί light) μνημονιακό κόμμα, που ελάχιστα έως καθόλου θα καλυτερέψει την ζωή του.


Αυτό που μας ενδιαφέρει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πρώτα απ΄όλα είναι η εθνική μας ανεξαρτησία και υπερηφάνεια και όχι εάν θα πάρουμε ένα μισθουλάκι λιγώτερο ακρωτηριασμένο από πρίν...


Ξεκαθαρίστε λοιπόν κ. Τσίπρα τη θέση σας να ξέρει ο κόσμος που σκέφτεται να σας ψηφίσει τί κόμμα ακριβώς θα ψηφίσει

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ή ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου