Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ





Αδέλφια μου Ἐλληνες όπου γής, με πολλή συγκίνηση γράφω αυτές τις γραμμές, με την προτροπή αγαπημένου μου αδελφού, για το ξεκίνημα (επιτέλους!!!) της αληθινής επανάστασης,
της επανάστασης της καρδιάς μας, εναντίον των λύκων της νέας εποχής, των λύκων της νέας τάξης, των δαιμονιωδών τραπεζιτών και κάθε οργάνου του διεθνούς σιωνισμού.




Η επανάσταση της καρδιάς μας θα εκδηλωθεί επιτέλους με το υπερόπλο που διαθέτει η ανθρώπινη υπόσταση, απέναντι στους εχθρούς της, που θέλουν να της αφαιρέσουν το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και της αυτεξουσίου εκφράσεως και ενεργείας μέσα στην ζωή. Και το υπερόπλο αυτό είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!


Η προσευχή είναι όπλο νοερό και για τούτο είναι απρόσβλητο!!!


Ο άγιοι γέροντες  Πορφύριος και Παΐσιος, όταν εβρίσκοντο αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, συνιστούσαν ομαδική προσευχή, των ιδίων, του έχοντος το πρόβλημα και όσων φίλων ή συγγενών είχαν την διάθεση να βοηθήσουν.

Τώρα που η πατρίδα μας στενάζει χτυπημένη από τους λύκους της νεας εποχής, οι άγιοι γέροντες Πορφύριος και Παΐσιος, αλλά και όλοι οι σύγχρονοι όσιοι γέροντες, Ιάκωβος, Ιωσήφ, Σοφρώνιος, Ευμένιος, Αμβρόσιος, Ευμένιος (της Κρήτης), Ισαάκ, Αντώνιος, Βησσαρίων και Σίμων αλλά και πλήθος άλλων γνωστών και αθεάτων αγίων γερόντων, με πόνο μας προτρέπουν:

ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ


Και ο Θεός όταν θα δεί τα παιδιά της Ελλάδας γονατισμένα, να του ζητάνε την ελευθερία της πατρίδας τους, θα λυγίσει και θα μας λυτρώσει από τους εχθρούς.

Αρχίζουμε λοιπόν αυτήν την Παρασκευή
στις 10 το βράδυ,
 την επανάσταση της καρδιάς μας
με κοινή προσευχή σε Ελλάδα και Κυπρο. ΄


Ευχόμαστε η διοίκηση της Εκκλησίας να άδράξει αυτό το υπερόπλο της προσευχής στα έμπειρα χέρια της και καθιερώνοντας (ίσως και με ολονυκτία) κάθε εβδομάδα την κοινή προσευχή, να κατευθύνει τα πυρά της εναντίον των λύκων της νέας εποχής, ματαιώνοντας τα σχέδιά τους για υποδούλωση των εθνών, με πρώτο το έθνος των Ελλήνων.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου