Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

 
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ  (ΕΠΑΜ, Δ.Α. ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ)ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ " ΟΧΙ "

 



ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Το καθεστώς της χρεοκρατίας και των μνημονίων, δηλαδή οι εδώ υπηρέτες της παγκόσμιας ελίτ των τοκογλύφων αποβλέπει στην ονομαζόμενη " Κάρτα του πολίτη" για την παγίωση της κατοχής και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Μας λένε προσχηματικά ότι με αυτήν θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θά ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα πού έχουν σχέση μέ την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελλος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και "χωρίς γραφειοκρατία".


Επίσης στό μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί καί η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εάν το μαύρο μέτωπο των μνημονιακών δυνάμεων πάρει αυτοδυναμία, στόχος είναι να ψηφιστεί μέσα στό καλοκαίρι και η «έξυπνη κάρτα» και να ενεργοποιηθεί. Είναι ολοφάνερο ότι θα πρόκειται για μία υπερκάρτα η οποία θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τα βιβλιάρια, τα διαβατήρια και τις αστυνομικές ταυτότητες λίαν συντόμως. Τό τελικό όνομά της θα είναι «ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη».

Αυτή η κάρτα του πολίτη είναι ακριβώς η ολοκλήρωση των υποδομών της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης».

Η αποθέωση των δομών της αιχμαλωσίας και υποδούλωσης των λαών στους εκμεταλλευτές επικυρίαρχους.

Φυσικά η ευρύτατη και παγκόσμια χρήση αυτού του όρου, αποτελεί έναν ευφημισμό και μία μάσκα αφού στην ουσία πρόκειται για ηλεκτρονική δικτατορία και παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία. Ο στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαϊκών ελευθεριών, ο έλεγχος των συνειδήσεων και η απονέκρωση των ατομικών και κοινωνικών αντιδράσεων


ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου