Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο ΘΡΑΣΥΣ ΝΤΟΡΟΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ Ε9!!!


ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ε-ΜΑΙL ΩΣΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΜΝΙΤΣΙΩΤΙΣΑ...





ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΒΑΜΕ



Γ. Μαυρέλης:
"Πολιτεύομαι πρώτη φορά ....


δεν κρύβω Ε9 και Εκκαθαριστικό"


Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία.
Διαβάστε την συνέντευξη του Γιάννη Μαυρέλη, Υποψηφίου Βουλευτή στην Περιφέρεια (Υπόλοιπο ) Αττικής με την Δημοκρατική Συμμαχία.
Μπορείτε να διαβάσετε, πληκτρολογώντας imavrelis.aanews.gr, το βιογραφικό του και παλαιότερα άρθρα του δημοσιευμένα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο..




Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ


Κύριε Μαυρέλη!


Για τις ευχές σας, ευχαριστώ και αντεύχομαι.

Δέν σας γνωρίζω και βρίσκω απίστευτο το θράσος σας, να μας
ζητάτε την ιερή μας ψήφο, λές και τα φορολογικά σας μπακαλόχαρτα που παραθέτετε, είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει και απασχολεί!



Το κόμμα σας, όπως και τα υπόλοιπα, ανήκουν κάπου αλλού
και όχι εκεί που προσπαθείτε να μας κάνετε να πιστέψουμε: με
αλχημείες, ψευτιές, υποκρισίες και μεταμέλειες της πλάκας, εξακολουθούν να μας εμπαίζουν, να μας προδίδουν και κοροϊδεύουν, ενώ ανοιχτά και ολοφάνερα, με βία και απύθμενη εχθρότητα προχωρούν ολοταχώς στο.. στόχο τους, που δέν είναι τίποτα άλλο από την υλοποίηση του συμβολαίου  θανάτου, της για πολλούς από εμάς, αγαπημένης Πατρίδας και των παιδιών της.

Αλήθεια, από που το έχουν πάρει αυτό δικαίωμα; το έχετε εσείς που προσπαθείτε τώρα να με ψαρέψετε ποτέ σας αναλογισθεί;;;


Θαρρείτε λοιπόν ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι που δέν καταλαβαίνουμε την υποκρισία, την τρομοκρατία, τη ρουσφετολογία και τις ξεφτιλισμένες, δωσίλογες και προδοτικές τους επιλογές;

Δέν καταλαβαίνουμε ότι τη δική μας νομιμοποίηση επιδιώκουν στα άνομα σχέδια τους;


Δέν καταλαβαίνουμε τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια σχέδια των εκλεκτών τους , που τώρα θέλετε και εσείς να εκπροσωπείτε και προωθείτε και να προσπαθείτε να μου πουλήσετε με τη διαφημιστική εκστρατεία της υποψηφιότητάς σας;



Το λιγώτερο που θα μπορούσατε να κάνετε κι εσείς και η παρέα σας, άν βέβαια διαθέτατε έστω και μιά σταγόνα φιλότιμο, κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα, μα και λίγη ντροπή και μιά τόση δα μεταμέλεια για το κακό που έχουν φέρει οι χώροι στους οποίους δραστηριοποιείσθε και που γιά μιά ακόμη φορά θέλετε να μας τους παρουσιάσετε ως τους πιό κατάλληλους να μας βγάλουν από το γκρεμό όπου συντονισμένα και με κακόβουλη πρόθεση μας έχουν ρίξει, θα ήταν να εξαφανισθείτε από μόνοι σας από προσώπου γης, παίρνοντας μαζί σας  και όλα αυτά τα προδοτικά σας παραμάγαζα.


Οι ΄΄αγωνιώδεις΄΄ σας προσπάθειες να μας ΄΄σώσετε΄΄το λιγώτερο μας εξοργίζουν.


Όσο για την οφειλόμενη συγγνώμη προς τον Ελληνικό Λαό....δέν τολμώ να αναφέρω τίποτα, μιά και δέν διατίθεται η ανάλογη ηθική υπόσταση, η αξιοπρέπεια, το ανάλογο ανάστημα, ενός υπεύθυνου και ακέραιου χαρακτήρα που αποτελούν την απαραίτητη προϋπόθεση.


Θα ενδιαφερόμουνα να με πληροφορήσετε, από πού έχετε βρεί το όνομα και την ηλεκτρονική μου διεύθυνση, ή από πού την έχετε ΄΄αγοράσει΄΄ μιά και ως φαίνεται και αυτό γίνεται πλέον και τη χρησιμοποιείτε χωρίς την έγκρισή μου.


Παρακαλώ τέλος, όπως μήν με ξαναενοχλήσετε. Το μαγαζί που
εκπροσωπείτε και που τώρα μου διαφημίζετε, όπως και κάθε άλλο
παρόμοιο που διαχρονικά προδίνει την Πατρίδα μου, έχει κριθεί και  στη δική συνείδησή μου όπως του αξίζει και είμαι βέβαιη ότι ο σοφός μας Λαός θα το περιποιηθεί ανάλογα όταν θα έλθει η κατάλληλη ώρα.


Περί αυτού, να μήν έχετε καμμία αμφιβολία.

Βενετία Κάντζια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου