Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ..."ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ"


Σχετικά με την τοποθέτηση του γερμανού εκπροσώπου του συνδικάτου εφοριακών Thomas Eigenthaler.. (Αντίσταση στην αυστραλοπιθηκίαση..)








Διαβάσαμε την τοποθέτηση του γερμανού εκπροσώπου του συνδικάτου εφοριακών Thomas Eigenthaler σχετικά με την αποστολή 160 εφοριακών στην Ελλάδα.


Θα ήταν ευχής έργο αν εξηγούσε κάποιος του ανθρώπου αυτού, πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στα πλαίσια ενός μεθοδικού συντονισμού "ορισμένων" μερών, όπως το ζούμε καθημερινά, αλλά και όπως επιβεβαιώνεται και από την "αξιότιμη" ευρωβουλευτή στην συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου Νίκη Τσαβέλα, προκειμένου να επιβληθούν ΠΙΛΟΤΙΚΑ οι ολοκληρωτικές ορέξεις του στάβλου της παγκοσμιοποίησης της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας.


Αναρωτιόμαστε τι θα έλεγε αν του καταθέταμε έναν αναλυτικό πίνακα των σκόπιμων πολιτικών ενεργειών ανακολουθίας... μιας συντονισμένης ασυναρτησίας τροπολογιών και αναδρομικών φόρων προς επιβολή ενός νέου ηλεκτρονικού Νταχάου..

Να ενημέρωνε δηλαδή κάποιος τον συνάδελφο Thomaς Εigenthaler για τα "χαράτσια" της ΔΕΗ, τις τυχαίες πτωχεύσεις εταρειών τύπου Hellas Power, την τόνωση της γραφειοκρατίας με κάθε μέσο (δικαιολογητικά, εφεδρείες κ.λ.π), την γνωστή αλλοίωση των ελλειμμάτων κ.λ.π., το κουρέλιασμα του συντάγματος, τις περίεργες προσφυγές και αποφάσεις, τον σφετερισμό εξουσιών;

Τι θα έλεγε αν του εξηγούσε κάποιος πως ο χώρος της μεταλλαγμένης εθνομηδενιστικής εκτονωτικής αυτοαποκαλούμενης αριστεράς που σφετερίζεται τον όρο αριστερά, όπως και της αυτοαποκαλούμενης λαϊκής δεξιάς, συνδράμει παθητικά, ενεργά, συνειδητά στο έργο φακελώματος και κατάργησης της ανθρώπινης ύπαρξης προσεγγίζοντας τον άνθρωπο ως ηλίθιο, ως αυστραλοπίθηκο, ως αριθμό, ως ένα ηλεκτρονικό ψηφίο;

Tι θα έλεγε αν του εξηγούσαμε πως το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, αλλά αφορά την απουσία ποινικοποίησης της φορολογίας και το ιδιωτικό χρήμα ως χρέος που αφορά και την χώρα του;


Τι θα έλεγε αν του εξηγούσαμε πως ακόμα περιμένουμε να ορθοποδήσει η Επιτροπή ελέγχου του λογιστικού χρέους; (όπου όλως περιέργως δεν συμπεριλαμβάνεται η απάτη ανακύκλωσης χρέους των κεντρικών Τραπεζών)


Τι θα έλεγε για το Τ1, Τ3, Τ10;

Για την καθημερινή φαρσοκωμωδία στον δημόσιο διάλογο των μέσων μαζικής παραπλάνησης περί φυγάδευσης χρημάτων στο εξωτερικό για το σκοπό αυτό;

Αξίζει να σημειωθεί πως στην γερμανία του ναζιστικού παρελθόντος, δεν υφίσταται ούτε σαν έννοια η φοροκάρτα (ελεύθερη μετάφραση Quittungskarte).

Φαίνεται είναι συμβολικής αξίας να επιβληθούν όλες αυτές οι νεοταξικές ορέξεις των πλανητικών κέντρων εξουσίας στην χώρα που δίδαξε την αντίσταση στο χώρο και στο χρόνο και γέννησε την δημοκρατία.

Οι αξίες του έθνους και του πατριωτισμού, του χριστιανισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σοσιαλισμού, λοιδορούνται και εξευτελίζονται στην πράξη από την ίδια την ελληνική "ελίτ" που έχει πλέον πολιτισμικά εξαγοραστεί από τις δυνάμεις των εκσυγχρονιστών της νέας τάξης.

Συνδικαλισμός χώρου: "Δεν πάει άλλο.."

Αυτοί οι χώροι δεν μπορούν πλέον να παράγουν εκείνη την διανοητική και πολιτική αντίσταση απέναντι στην νεοταξική λαίλαπα, γιατί φαντάζουν ως ιδεολογικά εκτροφεία της Goldman Sachs..

Αυτοί οι χώροι έχουν σαπίσει σε τέτοιο βαθμό που θα αναζητούν απεγνωσμένα μια νέα ηλεκτρονική γραφειοκρατία. Δεν είναι ζήτημα ελέγχου, είναι ζήτημα βούλησης προς την ελευθερία της παιδαγωγίας. Τώρα oι εξουσίες απαιτούν ηλεκτρονικές χειροπέδες για να εξουσιάσουν τον λαό που έχουν προδώσει.

Για να υπάρχει αντίσταση πρέπει να αντιληφθούν οι καλοπροαίρετοι και φιλότιμοι παράγοντες της παρέας, που θέλουν να αντισταθούν στην αυστραλοπιθηκίαση τι σημαίνει ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ.


ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!

Και τελικά αυτός ο συνδυασμός κουτοπονηριάς, ΑΛΛΟΊΩΣΗΣ ΕΝΝΟΙΩΝ, φαρισαϊσμού, ηλιθιότητας και εωσφορικού εγωισμού δημιουργεί το εκρηκτικό μείγμα του ολοκληρωτισμού της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ερωτούμε στους υποψιασμένους, όμως παθητικούς δέκτες προς κάθε κατεύθυνση:

Τι οφείλει να είναι η πολιτική; Μήπως είναι παιδαγωγία και ποιμαντική; O συνδικαλισμός (αγώνας για την δίκη) μήπως οφείλει να ανακτήσει το πραγματικό περιεχόμενο αντίστασης στα ολοκληρωτικά εργαλεία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;

Απομένει πλεόν ένα μικρό χρονικό περιθώριο αντίστασης, ώσπου να γίνουμε σκελετοί από τα μέτρα λιτότητας στον στάβλο της παγκοσμιοποίησης, αφού προηγουμένως σκοτώσουμε τον μικροτραπεζίτη μέσα μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου