Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ)


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΡΟΣ.




 

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Αυτό που δεν αναφέρει το άρθρο του olympia.gr είναι γιατί ο Πούτιν έδωσε εντολή να εκδοθεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Σόρος. Το άρθρο του Ιταλού δημοσιογράφου Corrado Belli λέει ότι "διέταξε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, διότι ενέχεται αποδεδειγμένα στην αποστολή οικονομικής βοήθειας σε αυτό που ονομάστηκε αντιπολίτευση στη Ρωσία, η οποία τελικά έβγαλε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους να λένε ψέματα και να παραπληροφορούν, και το οποίο συνιστά εξαπάτηση κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν στα χέρια τους στοιχεία ότι ο Σόρος ετοιμαζόταν να επιτίθεί κατά του ρωσικού νομίσματος χρησιμοποιώντας παράγωγα ξένων νομισμάτων. Ο Πούτιν δήλωσε: "Τώρα ο κ. Σόρος έχει πολύ λίγο χώρο για να συνεχίσει τα βρώμικα παιχνίδια του με την κερδοσκοπία που έχει καταστρέψει ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεργασία με τους  Rothschild, Ροκφέλερ και τα άλλα τσακάλια".

Ο Β. Πούτιν φαίνεται ότι ήδη έχει αρχίσει το ανελέητο κυνήγι για αυτούς τους εγκληματίες και τους συνενόχους τους τραπεζίτες Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και CIA



ΤΟ ΑΘΡΟ ΤΟΥ olympia.gr


Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν “διαρθρωτικές αλλαγές” για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.




Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!

Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Αναλυτικά εδώ:  Putin dichiara guerra a George Soros & Co.
(Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)

olympia.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου