Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

OI ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ








Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτούς τους αλητήριους για κυβερνήτες.

Δεν μπορούμε να στέλνουμε επιστολές στους προδότες και να τους ζητάμε να πάρουν πατριωτικά μέτρα.


Δεν είναι αξιοπρεπές να δεχόμαστε την ενημέρωση από τα θλιβερά γιουσουφάκια των καναλιών που υπηρετούν τους εχθρούς του έθνους μας!


Να υφιστάμεθα την άθλια γκεμπελική προπαγάνδα τους και τον ασπρομαυρισμό μέχρι βιασμού των ειδήσεων!


Δεν είναι φυσιολογικό να ανεχόμαστε μια έστω δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, να μας ψεκάζει με όσα χημικά ασφυξιογόνα διαθέτει, να τα ρίχνει σε αθώους ανθρώπους στα πρόχειρα ιατρεία με τους τραυματίες και μετά να βγαίνει προς τα έξω και να λέει ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της…


Δεν μπορεί η Ιεραρχία της Εκκλησίας και ιδιαίτερα ο Αρχιεπίσκοπος να σιωπούν κατά την σφαγή του ποιμνίου τους και να παριστάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτε στη χώρα μας , ενώ είναι σαφές ότι συντελείται εσχάτη προδοσία!!!


Δεν μπορεί να είμαστε πλειοψηφία και να συμπεριφερόμαστε σαν μειοψηφία, να έχουμε συστήσει δεκάδες μέτωπα και οργανώσεις και να μην μπορούμε να συντονιστούμε.


Δεν είναι δυνατόν δύο χρόνια τώρα να μην έχουμε εξουσιοδοτήσει πέντε ανθρώπους να βουλώνουν το στόμα των προδοτών και να απαντούν στις θρασύτατες αιτιάσεις τους για την δήθεν αναγκαστική πώληση της πατρίδας μας.

Δεν μπορεί π.χ. ο Ανδρέας ο Αθηναίος που συμβούλευε τον Κλίντον (τότε που ήταν ακόμη καθαρός και ήθελε να τα βάλει με τους τραπεζίτες) και ο οποίος προσδιόρισε ότι το πραγματικό χρέος της χώρας μας δεν ξεπερνά τα 40 δις ευρώ, να είναι σήμερα στο περιθώριο, ενώ ξέρει την οικονομία όσο λίγοι στον κόσμο.


Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε σαν θεατές τους κυβερνήτες να παίζονται σαν μαριονέτες στα χέρια των «αγορών» εξουθενώνοντάς μας με μέτρα που θέλουν να μας μετατρέψου σε δουλοπάροικους.


Δεν μπορεί οι κλόουν της παγκόσμιας χούντας να συνεχίσουν τό τσιρκολάνικο γλέντι τους με πρόφαση τις δήθεν κρίσεις χρέους των χωρών, που επιλέγουν ανάλογα με την αξία που έχουν στην παγκόσμια οικονομία, για να τις κατακτήσουν, με πρώτη τη χώρα μας!


Είναι η ώρα να πάψει το τσίρκο να αποτελεί την πολιτική μας ζωή.


Είναι η ώρα να αρθρωθεί απλός αλλά στιβαρός πολιτικός λόγος.


Είναι καιρός να πετάξει η δημοκρατία το σάβανό της και να αναστηθεί στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε!



ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Με την εγωπαθεια και την αρχομανια που κατεχει οσους μπορουν να αντιδρασουν...εκει που ειμαστε θα μεινουμε,στον πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή