Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ








Στο βίντεο ο π. Ναθαναήλ δίνει μία πτυχή από τις πολυποίκιλες δράσεις του σιωνισμού, όπως είναι η διαφθορά της παιδικής ηλικίας. Εδώ όμως μας ενδιαφέρει η δράση του σιωνισμού στη χώρα μας και η χρησιμοποίηση του νεοπαγανισμού για τους σκοπούς του.

O νεοπαγανισμός είναι όπως και ο σιωνισμός αποκρυφιστική χαμέρπεια του νού, μια θλιβερή παράταξη από αναπηρίες και ανεπάρκειες που τεντώνονται μεσα από τα βάθη των αιώνων για να αποκτήσουν ξανά οντότητα μέσα στο ιδεοληπτικό αλαλούμ της νέας (κακογραίας) εποχής.






=  


Τώρα γιατί λέμε ότι o νεοπαγανισμός είναι δεξί χέρι του σιωνισμού.


Είναι απλό…


Ο σιωνισμός προκειμένου να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία του, μετέρχεται όλων των μέσων, προσχωρώντας ενίοτε και σε αντίπαλα στρατόπεδα…


Στόχος του είναι να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία, και μέσον του προσφιλές η δια της διαιρέσεως μείωση της αντιστάσεως των λαών, το γνωστό «διαίρει και βασίλευε».


Ἐτσι στον χώρο του Ελληνικού πολιτισμού, πριμοδοτεί τον νεοπαγανισμό


και γιατί είναι αποκρυφισμός δηλαδή συγγενική απάτη και γιατί επιτυγχάνει με το πρόσχημα της αρχαιολατρείας την διαίρεση του Ελληνικού λαού.


Έτσι εξηγείται γιατί ενώ υπάρχουν τόσες και τόσες κινήσεις αντίστασης κατά της πρωτόγνωρης ναζιστικής χούντας του Παπανδρέου, δεν καρποφορεί καμμιά προσπάθεια ενότητας και δεν δημιουργείται αυτό που όλοι μας προσδοκούμε, ένα ενιαίο μέτωπο που θα απελευθερώσει την χώρα από τους προδότες.


Ασφαλώς παίζει το ρόλο της και η αρχομανία αλλά αυτή θα μπορούσε να καταπολεμηθεί μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα, όμως δεν θα ξεχάσω το υβρεολόγιο που άκουσα από «αρχαιολάτρη» νεοπαγανοστή στο Σύνταγμα, όπου υποτίθεται είμαστε όλοι ενωμένοι, όταν εδήλωσα την πίστη μου στον Χριστό...


Το έχω πεί πολλές φορές πως οι αγωνιστές του 21 είχαν Πίστη στο Χριστό σαν φωτιά που κατέκαυσε πρώτα τα πάθη τους και κατόπιν και τον εχθρό τους. Έτσι λευτερώθηκε η Ελλάδα.


Ώστε μην περιμένετε εξέγερση από πνευματικά παραλυμένους Έλληνες και τέτοιοι είναι αυτοί που ρίχνουν νερό στον μύλο του σιωνισμού, οι νεοπαγανιστές.


Μεγάλη και η ευθύνη της διοικούσας Εκκλησίας, που όχι μόνο άφησε ανενόχλητους τους σιωνιστές να σπείρουν το σπόρο της διχόνοιας στο λαό με τον νεοπαγανισμό, αλλά τώρα δείχνει και εγκληματική αδιαφορία


ενώ ο λαός οδυνάται και στενάζει κάτω από την μπότα της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) και των δωσίλογων επάρχων της.


Το συμπέρασμα είναι ότι λευτερά θα δούμε, αν δεν αντιληφθούμε ότι το μόνο αντίδοτο στα δηλητήρια του σιωνισμού είναι η Ορθοδοξία!!!

Ξέρω πως οι λεγόμενοι αρχαιολάτρες θα αντιδράσουν, όμως θέλουν δεν θέλουν θα το διαπιστώστώσουν σε λίγο καιρό.

Ως τότε καλήν υπομονή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου