Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


Η αρχαιολόγος κα Λιάνα Σουβαλτζή αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον
τάφο του Μ. Αλεξάνδρου και τη στάση των άλλων αρχαιολόγων αλλά κυρίως των
Ελληνικών Κυβερνήσεων





ΒΙΝΤΕΟ

 
Η έκπληξη των Αιγυπτίων για τη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο περίεργος ρόλος της Ελληνικής Πολιτείας και συγκεκριμένα των Σημίτη, Μοσκώφ κλπ. 

Η απίστευτη παραίνεση Παγκάλου να "μη μιλάμε για....
τάφο Μ. Αλεξάνδρου γιατί δημιουργεί εθνισμό"!!! Ποιος ήταν ο "τοίχος" που ανέφερε ο μετέπειτα Υπουργός Τατούλης, στον οποίο σταμάτησαν οι ανασκαφές;;;







Το επεισόδιο με τον Ισραηλίτη πρέσβη, που επισκεπτόμενος τις ανασκαφές αποκάλεσε κίναιδο και μέθυσο τον Μ. Αλέξανδρο, ενώ ανέφερε ότι ο στρατηλάτης προσκύνησε τον Μεγάλο Αρχιερέα στην Ιερουσαλήμ!!! Οι έμμεσες απειλές του προς την αρχαιολόγο.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κας Σουλβατζή που περιγράφει την προσπάθειά της, τόσο στο καθαρά επιστημονικό πεδίο, όσο και σε επίπεδο επαφών με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις και ξένους φορείς...









Τα πρώτα αγάλματα που βρέθηκαν στον χώρο,
οι λέοντες που φύλαγαν φρουροί ακοίμητοι την είσοδο του τάφου.







Το έβλημα του Άμμωνος Ρά, ο δίσκος του Ηλίου με τις κόμπρες.

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η πολύ καλή αρχαιολόγος έπεσε πάνω στον σιωνιστικό τοίχο όπως αποδεικνύει ο διάλογος που είχε με τον Ισραηλινό πρέσβη και ο Τατούλης ψεύδεται οτι προσπάθησε να βοηθήσει διότι είναι μέρος της προδοτικής συμμορίας, τσιράκι των σιωνιστών.
Στο παρελθόν τα ίδια φούμαρα έλεγε σε φίλη μου που τον γνωρίζει καλά, ότι θα σώσει νεοκλασσικό της Αθήνας κι όμως κατεδαφίστηκε και πιό πρόσφατα της υποσχέθηκε ότι θα δώσει μάχη εναντίον καταπατητών δημοσίων δασικών εκτάσεων και την παραμύθιαζε χωρίς να κάνει το παραμικρό.
Πρόκειται για επαγγελματία ψεύτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου