Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ


Οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά στις γειτονιές : ΔΝΤ, Αιγαίο, Δραχμή, ορυκτός, Τουρκία, πορτοκαλί επαναστάσεις







ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


Δεν μας επιτρέπεται να αποκαλύψουμε τον πολύ αγαπητό φίλο και εξαιρετικό αναλυτή, που ηγείται της ομάδας νέων εφοριακών, όμως μπορούμε από το βήμα αυτό να τον συγχαρούμε, για το πολιτικά και οικονομικά ευθύβολο, όσο και πνευματικά ακριβές και αγαπητικό κείμενό του, που αξίζει να το διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή.

-Για την δραχμή τι λές;


-H δραχμή αποτελεί αυτονομία και ανεξαρτησία στον νομισματικό πυλώνα του κράτους, όμως απαιτεί και κοινωνικοποίηση, κρατικοποίηση, εθνικοποίηση όπως θες πές το του τραπεζικού συστήματος και δη της κεντρικής ιδιωτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε (92% άγνωστοι ιδιώτες), όπως και άλλων μεγάλων ιδιωτικών τραπεζών, απαιτεί πατριωτική κυβέρνηση που προφυλάσσει τα εθνικά σύνορα, που δεν υπάρχει. Η δραχμή είναι καλή όταν δεν έχεις ζητήματα στην Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κρήτη. Είναι καλή όταν έχεις ήδη μία στοιχειώδη υποδομή παραγωγικής βάσης.

-Μπερδεύτηκα, γιατί ακούμε για δραχμή τελευταία;



Η δραχμή δρομολογείται τώρα μόνο και μόνο για να προετοιμαστεί το έδαφος για την δανειακή σύμβαση, δίχως την δυνατότητα παρέμβασης-βοήθεια της Ευρώπης εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Η Τουρκία (παράγοντες..) περιμένει να αγοράσει χρέος κατόπιν εκχώρησης δικαιώματος δανειστή, βάση της δανειακής σύμβασης για να υπάρξει νομιμοφάνεια στους νοητικά καθυστερημένους κλεφτοκοτάδες παθητικούς παρτάκηδες θεατές στο ξεπούλημα του Αιγαίου. Βέβαια η ίδια η δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο είναι από νομική άποψη στον αέρα.

Η εθνική κυριαρχία δεν μπορεί να παραβιαστεί με χρηματοοικονομικά κόλπα και οποιαδήποτε νομιμοφάνεια δανειακών συμβάσεων. Αυτά που βλέπεις είναι μια εικονική πραγματικότητα. Το αίμα των προγόνων μας δεν ξεπλένεται με ομόλογα, και ασφάλιστρα κινδύνου καταλαβαίνεις;
Κυρίαρχος είναι ο ελληνικός λαός. Επειτα να παρακολουθείς στενά το ζητημα της Θράκης που πέρα από τους ανεκμετάλλευτους φυσικούς πόρους αποτελεί πέρασμα ενεργειακών αγωγών.

Η νέα τάξη πραγμάτων ως τώρα έχει αποτύχει παταγωδώς στην Ελλάδα. Θυμάσαι που ο Μποπ Τσάπμαν περίμενε πραξικόπημα στην Ελλάδα μετά την υπογραφή τιυ μνημονίου; Και αυτός ήταν μέρος της εικονικής πραγματικότητας. H νέα τάξη έχει αποτύχει γιατί δεν μπόρεσε να δημιουργήσει χάος και να πειθαναγκάσει τον ελληνικό λαό για το ξεπούλημα του Αιγαίου. Ο ξένος παράγοντας περιμένει να εκτελέσουν οι δοσίλογοι το ξεπούλημα του Αιγαίου, γιατί λένε τα παγκόσμια αποθέματα φυσικών πόρων φθίνουν επικίνδυνα..

Το ΔΝΤ, η σκιώδης παράνομη κυβέρνηση, κλήθηκε για να χάσουν την εθνική κυριαρχία τα κράτη της Ευρώπης καλλιεργώντας τον διχασμό στους λαούς, να βοηθήσει το τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων, αυτούς που διέθεταν ελληνικά ομόλογα και να μετατρέψει ένα υπάρχον εικονικό, απεχθές, παράνομο χρέος τοκογλύφων σε ενυπόθηκο δάνειο με οικονομικό πόλεμο, για το ξεπούλημα του Αιγαίου. Την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα πλήρωσε περίπου 430 δις στους τοκογλύφους.

Συμμετέχουν όλοι στο κόλπο;

ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά μην το βλέπεις κομματικά -ιδεολογικά, δές το πατριωτικά, αντιμνημονιακά. Αλλωστε εδώ που φτάσαμε έβαλαν όλοι το χεράκι τους. Θέλουν να σπείρόυν την διχόνοια μεταξύ μας. Ο Θεοδώράκης πρότεινε και αυτός την << άλλη λύση >>, των εθνικών σωτήρων τεχνοκρατών..για να εφαρμοστεί έπειτα η δανειακή σύμβαση.

Απλά χρειάζεται ένα νέο πορτοκαλί Πολυτεχνείο στο Σύνταγμα και γενικά που δεν τους κάθεται γιατί κυματίζουν ελληνικές σημαίες. Είναι στο χέρι σου να συμβάλλεις και εσύ σ'αυτό. Καλο θα είναι να οργανωθεί συλλογικά ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο γιατί η λευτεριά της Ελλάδας είναι και θέμα πολιτικών επιλογών

 
Θα τα καταφέρουν; Όχι βέβαια. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ.

Δεν πιστέυεις στον Άγιο Κοσμά Αιτωλό; Δεν τα βλέπεις ; Γιατί δεν προσαρμόζεις τις δυνάμεις σου στην πραγματικότητα, και παραμένεις νοητικά στην εικονική πραγματικότητα; Γιατί δεν βοηθάς τον εαυτό σου; Όποιο στρατόπεδο θα διαλέξεις, από αυτό το στρατόπεδο θα πάρεις μισθό. Επιλέγεις φως, φως θα πάρεις. Επιλέγεις σκοτάδι, σκοτάδι θα πάρεις αύριο. Πως περιμένεις φως όταν διαλέγεις το σκοτάδι;

Πρέπει να ενεργοποιηθείς, να αποτρέψεις τα χειρότερα πάνω σε\αυτήν την βάση των Αγίων μας.

Η Τουρκία;

H Toυρκία (παράγοντες..) περιμένει το πράσινο φως από Η.Π.Α μετά την απομάκρυνση του ΔΝΤ, για μαζική απόβαση, αφού αναμένουν ανυπόμονα τότε το χάος στην Ελλάδα.

Αν αποτύχει ο χρηματοοικονομικός πόλεμος γίνεται πραγματικός. Οι δοσίλογοι κλεφτοκοτάδες αμετανόητοι σε αφασία βρισκόμενοι, διαλέγουν την προδοσία, οι αληθινοί διαλέγουν την λευτεριά και δεν πρέπει να ανησυχούν, αλλά ούτε και να καθησυχάζουν. Να αυτορρυθμίζονται, καταλαβαίνεις, μην το παίζεις κουφός.
 Αν είσαι καθαρός, να μην φοβάσαι. Αν είσαι λερωμένος είσαι επικίνδυνος και φοβισμένος, εκεί πρέπει να προχωρήσεις στην αυτοκάθαρσή σου. Ξέρω είναι δύσκολο επειδή πρέπει να αλλάξεις συνήθειες, να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις αξίες σου, αλλά αυτός είναι ο ανηφορικός αγώνας, που σε τελική ανάλυση είνα πιο όμορφος. Έχεις μεγάλες ευθύνες και θα δώσεις λόγο, που δεν αντιλαμβάνεσαι, επειδή έχασες την επαφή με την πραγματικότητα. Άγνοια του θείου νόμου δεν δικαιολογείται, ειδικά αν έχεις μεγαλώσει σ'αυτήν την Άγια χώρα. 
 Μην βλέπεις πως καταντήσαμε.

Όλα αυτά γίνονται πρώτα απ'ολα για να κλέψουν την ψυχή σου, η οικονομία αποτελεί εργαλείο.

 
-Και καλή λευτεριά μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου