Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ...



Τα μαθες τα νέα; Φασισμός στις συνελεύσεις!








Οι εγκάθετοι δωσίλογοι πολιτικοί μασόνοι έχουν δώσει εντολή στους συνδικαλιστές να αποφύγουν πάσα θυσία τις συνελεύσεις.


-Γιατί το κάνουν αυτό;

- Φοβούνται τα λαικά αιτήματα. Φοβούνται τα γνήσια ψηφίσματα των συνελεύσεων. Η κοινωνία, οι εργαζόμενοι ξυπνούν και θέλουν να συγκρουστούν με τον παλιό εαυτό τους. Θέλουν να συγκρουστούν με τους βιαστές τους!

- Και αν γίνουν συνελεύσεις;

- Toυς είπαν να καπελώνουν τις συνελεύσεις με τις δαιμονισμένες τακτικές τους. Να αναπαράγουν το αίσθημα της ματαιότητας. Να μην δώσουν λόγο στην κάθε ξεχωριστή φωνή. Να μην επιβεβαιωθεί η λαική...η εθνική οργή! Να παραμερίσουν διακριτικά την δημοκρατία! Να μιλάνε οι δωσίλογοι, οι εγκάθετοι που μας έφτασαν ως εδώ... Να διατηρήσουν πάσα θυσία την εικονική πραγματικότητα, διαφορετικά θα τους βγάλουν στην φόρα διάφορα σκάνδαλα και δεν θα πάρουν πόστα "των αρίστων" στην νέα τάξη πραγμάτων, στην νέα εποχή της δημόσιας διοίκησης.. στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση των αυστραλοπιθήκων !

-Πρέπει να είναι πολύ λερωμένοι..στο μυαλό..αυτοί. Αλλά δεν βλέπω να ανέχεται το θέατρο για πολύ ακόμα ο κόσμος.. Τους βλέπω και αυτούς να κάνουν παρεά με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους του συστήματος..στο σύνταγμα...

-Εγώ θα τους πρότεινα να βγάλουν διαβατήρια..και να έχουν ετοιμο το φουσκωτό προς Αδριατική μεριά..αλλά θα βρεθούν, που θα πάει..

-Ναι, διαβατήρια ή έμπρακτες ενέργειες μετανοιας. Η λευτεριά έρχεται με τις εξελίξεις . Δεν την σταματά το σκοτάδι πλέον..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου