Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΚΑΙ... ΑΝΗΛΙΚΑ!!!

Νεκρός ο γιος του Καντάφι
και τρία εγγόνια του








Oι δήθεν ανθρωπιστές γκανγκστερς δυτικοί που ήθελαν δήθεν να προστατέψουν τους «αμάχους» που όμως τους είχαν αυτοί εξοπλίσει για να τους βοηθήσουν να κλέψουν τα πετρέλαια της Λιβύης σκότωσαν εγκλημαστικά άμαχα αθώα παιδιά. Τα εγγόνια του Λίβυου ηγέτη.
Πρόκειται για τους ίδιους αδίστακτους γκάνγκστερς που ισοπέδωναν ολόκληρηες γειτονιές στη Βαγδάτη σκοτώνοντας εκατοντάδες αθώους, γιατί είχαν πληροφορίες ότι έτρωγε ο Σαντάμ Χουσεΐν σε κάποιο εστιατόριο. Πρόκειται για τους ιδίους εγκλημαστίες που κατέστρεψαν τη Σερβία.
Ήδη η ανθρωπότητα αποτελεί μία ζούγκλα με ένα μαϊντανό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, να κάνει ότι δεν βλέπει, με ένα ψευτοδικαστήριο στην Χάγη να εκδικείται όποιον δεν υποκύπτει κτλ.
Η ανθρωπότητα οδηγείται σε είδος ζούγκλας από ορισμένους αδίστακτους δυτικούς ψευτοανθρωπιστές που επιτίθενται ανεξέλεκτα σε όποια χώρα θέλουν, για να κλέψουν τον πλούτο της (Ιράκ, Λιβύη τώρα και έπεται συνέχεια).
Δεν τους είδαμε όμως να χύνουν οι εγκληματίες αυτοί τα κροκοδείλια δάκρυα τους ούτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κούρδων της τουρκίας ούτε για τα ανθρώπινα δικαιπώματα των Ελληνοκυπρίων.
Έτσι εξηγείται και η «κατανόηση» τους στο φασιστοειδές Νταβούτογλου. Είναι ίδιοι.
Υπό τις παρούσες συνθήκες έλλειψης οιασδήποτε διεθνούς τάξης, η μόνη εγγύηση για τον Ελληνισμό είναι οι Ένοπλες του Δυνάμεις.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου