Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ....

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΑΒΔΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011!



Ο συντάκτης του άρθρου Stanislav Mishin, στο blog του http://mat-rodina.blogspot.com/ έχει όλο το άρθρο, στο οποίο αναφέρεται και στην Ελλάδα, (ενώ η Pravda το παραλείπει) ως ακολούθως:

Η Ελλάδα θα έχει ένα χρόνο κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχής και αναγέννησης. 

Πρώτα η οικονομική υπουδούλωση η οποία επεβλήθη απο την Ε.Ε και καθως η Ε.Ε. θα κατακλύζεται απο Ισλαμιστές έποικους ( λαθρομεταναστες; )που θα προκαλεσουν όλο και...μεγαλύτερες ολο και πιο άσχημες αντιπαραθέσεις με την κυβέρνηση και την ελίτ που θα γίνονται όλο και πιο αδύναμες και ανίκανες. 

Επιπλέον ο Ισραηλινο- Χεζμπολαχ Τουρκικος πολεμος ο οποιος θα επελθει στην Κυπρο θα δωσει την ευκαιρια στην Ελλαδα να δουλεψει τουλαχιστον για λιγο στην ενωση τους.Οι στρατιωτικοι θα εμφανιστουν σαν ενωτικοι και καταλληλοι ηγετες στην θαλασσα της αναρχιας και ματαιοδοξης βλακειας.

Το γεγονος οτι οι τουρκοι μουσουλμανοι οπως επισης και οι μη μουσουλμανοι Τουρκοι θα ξεσηκωθουν και θα δρασουν εναντιον της Ελλαδας θα δωσει στην Ελλαδα ολους τους λογους για να απαλειψει αυτες τις εθνικες απειλες.

Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας το Ελληνικο Γενικο Επιτελειο υποστηριζομενο απο την εκκλησια και με τις οικονομικες εγγυσεις απο την Ρωσσια θα καταλαβει την εξουσια. 

Η ευρωπη φρενιασμενη θα επιχειρήσει γρήγορα να πεταξει εξω το Γενικο επιτελειο μεσω επαναστασης καθοδηγουμενη απο αναρχικους και μουσουλμανους. Οταν θα αποτυχει θεαματικα η Ελλαδα θα βγει εκτος Ευρωζωνης και στην καλυτερη περιπτωση θα εχει τεταμενες σχεσεις με την Ε.Ε. 

Θα εκδιωξει την πλειονότητα των μουσουλμανων οδηγώντας τους σε μια Τουρκια ερειπιο. Θα διευρυνει περισσοτερο τον στρατο της και θα εργαστει ομοφωνα με τη Ρωσσια δινοντας ετσι μια χερσαια γεφυρα στην Σερβια η οποια θα κινηθει προς την κατευθυνση μιας συμμαχιας με την Ρωσσια.


Η Ελλαδα θα δει το ξεκινημα της αναβιώσης της Ορθοδοξης Πιστης και μια αυξανομενη κινηση μοναρχικών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου