Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ!!!


Συνελήφθη 46χρονος Τούρκος υπήκοος
με βεβαρυμένο μητρώο και βαρύ οπλισμό στη Θράκη







30-11-2010



Συνελήφθη 46χρονος Τούρκος υπήκοος Τασκιράν Μαχμούτ μαζί με ανήλικο γιό του στην επαρχιακή οδό Αβδήρων-Αβάτου ενώ κινείτο με το αυτοκίνητο του και για τον οποίο εκκρεμούσε προς εκτέλεση από το 2005 δικαστική απόφαση απέλασης. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου οι δυο άντρες, καθώς οδηγούσαν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.


Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο 17χρονος γιός του Τασκιράν Μαχμούτ άρχισε να πετά όπλα και πυρομαχικά από το παράθυρο. Πιο συγκεκριμένα ο γιός του Τούρκου υπήκοου πέταξε αρχικά στο οδόστρωμα ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov, ένα υφασμάτινο γιλέκο κυνηγετικού τύπου, τέσσερις γεμιστήρες για το ανωτέρω όπλο και εκατόν δεκαπέντε σφαίρες που ήταν μέσα στους παραπάνω γεμιστήρες. Οι δυο άντρες συνελήφθησαν, και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντός του αυτοκινήτου, βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων διάρρηξης.


Ο Τασκιράν Μαχμούτ έχει καταδικασθεί και εξέτισε στο παρελθόν πολυετή κάθειρξη για τα αδικήματα : της απόπειρας ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικής ουσίας, αντίσταση, οπλοφορία – οπλοκατοχή, κατοχή πολεμικού όπλου, απόδραση κρατουμένου, σύσταση συμμορίας, στάση κρατουμένων, παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ηταν κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε το 1990, Κέρκυρας όπου δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001, των φυλακών Μαλανδρίνου όπου και αποφυλακίστηκε το 2005. Από την προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κατά το παρελθόν σωρεία κλοπών στην περιοχή της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου