Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Παπανδρέου: 'Οποιος δεν ψηφίσει το ασφαλιστικό διαγράφεται !


ΦΥΡΕΡ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
"ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΕΝ ΨΗΦΙΣΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΝ ΝΟΜΟΣΚΕΝΤΙΟΥΣ, ΝΤΙΑΓΚΡΑΦΥΡΕΝ!!! ΦΕΡΣΤΕΪΝΝΝΝ???

                         
  - Οι εξελίξεις προμηνύουν "καταιγίδες" το φθινόπωρο...




Hey, Jeffrey  Were did you learn this kind of Democracy ?


Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς και πρωθυπουργός στην Ελληνική "δημοκρατία" απειλεί ευθέως βουλευτές που τυχόν τολμήσουν να εκφράσουν την αντίθεση τους στη βούληση του.


Όλα δείχνουν πως η Ελλάδα...γυρνά ολοταχώς πολλά χρόνια πίσω σε εποχές που ξυπνούν εφιάλτες αλλά και επανάσταση!!!


Ο Ελληνοαμερικανός πρωθυπουργός της Ελλάδος φορώντας τη μάσκα του σοσιαλιστή, φωτογραφιζόταν πριν 2 χρόνια σε πορείες και λαικά συλλαλητήρια. Δεν άργησε όμως να αποκαλύψει και στον πιο αφελή ψηφοφόρο το πραγματικό του πρόσωπο αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας τον Οκτώβρη του 2009 εξαπατώντας στην κυριολεξία τον Ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις.


Απο τότε βέβαια μοιάζει να έχουν περάσει χρόνια ολόκληρα, αφού μέσα σε μερικούς μήνες, κατάφερε να διαλύσει οτι είχε απομείνει.


Με το πρόσχημα οτι παρέλαβε χάος , ακολούθησε το σχέδιο των εντολέων του και μεταφέροντας όλες τις ευθύνες στους προηγούμενους ισχυρίστηκε οτι δεν είχε ιδέα για το χάος στην Ελληνική οικονομία (σαν να κατέβηκε απο το φεγγάρι το ΠΑΣΟΚ) . Με το άλλοθι της δήθεν άγνοιας νομιμοποίησε την εξαπάτηση του Ελληνικού λαόυ στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ . Έτσι.... και με το πρόσχημα της αναγκαιότητας , παρουσίασε το περίφημο "σχέδιο σωτηρίας" και υποθήκευσε με διαδικασίες εξπρές το μέλλον της χώρας προσκαλώντας την τρόικα στην εξουσία και υπογράφοντας το μνημόνιο της ντροπής.


Ο Παπανδρέου έχοντας στην κυριολεξία αποσπάσει την ψήφο του Ελληνικού λαού, κυβερνά την Ελλάδα δικτατορικά , αφού έχασε και την επαφή με την κοινωνία και κυβερνά τη χώρα χωρίς λαική συναίνεση. Αυτό προκύπτει αβίαστα και απο την ίδια την δικτατορική συμπεριφορά του ακόμη και στο εσωτερικό της κυβέρνησης του.


Ο πρωθυπουργός πως θα περάσει στην ιστορία ώς ο άνθρωπος που υποθήκευσε την Ελλάδα και ταπείνωσε τους Έλληνες όσο ποτέ κανείς δεν κατάφερε απο την εποχή της Τουρκοκρατίας , σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς οτι αδιαφορεί για τη γνωμοδότηση του ελεγκτικού συμβουλίου περί αντισυνταγματικότητας άρθρων του ασφαλιστικού (Δείτε το εδώ http://tiresias-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_28.html)
και απειλεί τους βουλευτές της κυβέρνησης του ξεκαθαρίζοντας πως "'Οποιος δεν ψηφίσει το ασφαλιστικό διαγράφεται " . Θύμισε μάλιστα το παράδειγμα του τί έπαθαν οι προηγούμενοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ακολούθησαν τις εντολές του (Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Οικονόμου)


Στο "ναό της δημοκρατίας" απειλεί πως θα διαγράψει "δημοκρατικά" τους διαφωνούντες... δηλαδή δημοκρατία είναι όποιος διαφωνεί να διαγράφεται και να του ζητάνε πίσω και την έδρα !!!

Με μία σκληρή συνέντευξη που στέλνει πολλαπλά μηνύματα εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει τον απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνηση που ακολουθεί σε μια προσπάθεια επίδειξης ισχύος του τύπου "έχω τόσους βουλευτές που μπορώ να διαγράψω όσους θέλω και όποτε θέλω"
Τα γεγονότα αποκαλύπτουν πως οι εντολές που έχει λάβει ο Παπανδρέου απο τους δανειστές και εντολείς του είναι να εκμεταλλευτεί τις έδρες που του χάρισαν οι τελευταίες εκλογές στο έπακρο έτσι ώστε να παραμείνει στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τρόικας και των τραπεζών.
Τον έβαλαν μάλιστα να πεί ότι "Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών" με στόχο να εμφανίσει την εικόνα της ισχυρής κυβέρνησης.
Στην πραγματικότητα όμως αυτό το καλοκαίρι όλα τα κόμματα βρίσκονται υπο προεκλογική ετοιμότητα για διπλές κάλπες το φθινόπωρο...
Σε μια κυβέρνηση που έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία και βρίσκεται σε κατάσταση πρεμούρας, η δημιουργία εντυπώσεων είναι το τελευταίο λαγούμι για να μην αποκαλυφθεί το σαθρό υπόβαθρο που την διατηρεί στην εξουσία.
Ο  Παπανδρέου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φανεί ισχυρός , επέλεξε να δώσει αυτή τη συνέντευξη στην πιο κρίσιμη στιγμή - λίγες μέρες πρίν απο την ψήφιση του ασφαλιστικού και την κορύφωση των αντιδράσεων των εργαζομένων - για να αναστηλώσει το καταποντισμένο προφίλ της κυβέρνησης του , στην προσπάθεια να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί αμφισβητήσεις από κανέναν και σε τίποτα.
Οι εξελίξεις τρέχουν πια με τέτοιους ρυθμούς στην Ελλάδα που θεωρείτε πλέον αμφίβολο ακόμη και το εαν θα προλάβουν τελικά να αποδράσουν απο την εξουσία με εκλογές....

Πηγή: http://tiresias-press.blogspot.com/

O χιουμοριστικός τίτλος δικός μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου